Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Ετσι Κιουλτακι εχουμε θερμοαιμους αντρες τρομαρα τους...Εγω αν δεν εχω το καλοριφερ πανω απο 20 κρυωνω πολυ και πονανε οι αρθρωσεις μου.

Ασχετο αλλα ο Μαριος αποψε εχει φαει τον αμπακο πραγμα σπανιο γιαυτον. Τωρα ηπιε αλλα 200 μλ γαλα ενω στις 7 εφαγε ενα πιατο τραχανα γεματο, στις 8 200 γαλα και τωρα παλι τα ιδια.

εμείς τσακωνόμαστε γιατί εγώ το βάζω στάνταρ στους 22-23..και ο άλλος πάει και ανοιγει παράθυρα......

μπράβο το παιδί!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εχει ξαναπιει με μπιμπερό?

Ναι βρε...καταρχην πινει νερο. Αλλα και αντλημενο εχει πιει...αρκετες φορες...Τωρα του δινω μπιμπερο με σκονη το βραδυ, αλλα δε πινει πολυ...με το ζορι 100

εγω αν παει η θερμοκρασια πανω απο τους 20...αρχιζω να τρελαινομαι!

Ναι βρε...καταρχην πινει νερο. Αλλα και αντλημενο εχει πιει...αρκετες φορες...Τωρα του δινω μπιμπερο με σκονη το βραδυ, αλλα δε πινει πολυ...με το ζορι 100

σε καλό δρόμο είστε!!!!!

εμένα δεν έπιασε ποτέ μπιμπερό......

Διαφημίσεις

σε καλό δρόμο είστε!!!!!

εμένα δεν έπιασε ποτέ μπιμπερό......

κι εμενα ετσι μου εκανε στην αρχη (οπως και με τη πιπιλα), αλλα επειδη επρεπε οπωσδηποτε να πιει απο μπιμπερο, αλλαξα 10 μαρκες και κατεληξα στα εξης: Μονο AVENT & NUK. Ειδικα το CHICCO...το σιχαινεται μιλαμε! Αυτα βεβαια οταν ηταν πιο μικρο. Τωρα πιθανως να μη τρωει τετοια κολληματα...αλλα ουτως ή αλλως τη Chicco δε τη συμπαθω καθολου....οποτε...δε με απασχολει.

Σωστα...:rolleyes: Θυμαμαι αυτα που τραβηξε η δικια μου μεχρι να πιασει το μπιμπερό αλλα ήξερε μόνο το στηθος.

Ενταξει μια χαρα θα πάει ;)

Διαφημίσεις

Σακος ειναι Ελλ η τσαντα???

Α καλα αερικο οταν ειναι αρρωστο το παιδι γενικα ειμαστε ετοιμοπολεμοι για καυγα αμεσως για πλακα.

Είναι ώμου...δεν ξερω αν θα με βολέψει γμτ. Αλλά έχει τέλειο σχέδιο!

Σωστα...:rolleyes: Θυμαμαι αυτα που τραβηξε η δικια μου μεχρι να πιασει το μπιμπερό αλλα ήξερε μόνο το στηθος.

Ενταξει μια χαρα θα πάει ;)

εμενα (γεννηθηκε στις 2 το μεσημερι) τη πρωτη μερα μονο μπιμπερο Frisolac . Τη δευτερη μερα το απογευμα θηλασε πρωτη φορα....Και γενικα στο μαιευτηριο δε ζοριστηκα με το θηλασμο. Δλδ, δεν υπηρχε καμια περιπτωση να ξυπνησω τη νυχτα να τον θηλασω. Μονο οταν ημουν ξυπνια...γενικα, σε ρυθμο μπηκε απο οταν γυρισαμε στο σπιτι. Στο μαιευτηριο ημασταν λιγο ο,τι να ναι .....

Θελω να πω.....οτι το μπιμπερο το εμαθε απο την πρωτη μερα...οποτε...οκ!

Μαρκο, οχι να μη με φιλοξενησεις...γιατι τρελαινομαι τοσο πολυ με τη ζεστη.....ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ λεμε!!!!! Παιζει να σε διαολοστειλω και να φυγω! :tongue:

Χωρις πλακα! Δε με αναγνωριζω οταν ζεσταινομαι!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...