Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Δεν είδα, θα το ψαξω αυριο

Στο σαιτ δεν βλεπω κάτι :( Αν παω σε καταστημα θα βρω? Από τιμή πόσο πάει θυμασαι?

Ναι βρε συ.....πριν καμια βδομαδα την πηρα. 120 ηταν νομιζω......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

http://www.follifollie.com/ACCESSORIES/DREAM_GIRLS/BAGS/SB1M023SE-M_dream_girls_shopper/p_31_2_03_255_5206777_11.html

Αυτη ειναι και την εχει και σε ασπρο/κρεμ......

Ειδες χα.....μεσω ιντερνετ ειναι πιο φθηνα!.....

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

χελλου γκερλς! χαου αρ γιου?

εμεις τωρα ξεμπερδεψαμε με ολα....απο το πρωι εξω, μετα μαζευτηκαν εδω καμια 10αρια να δουν μπαλα.

(το νεξτ δε στελνει ελλαδα)

εγω να σας πω τι τσαντα εχω για το μικρο? μια απλη adidas σαν αυτες που παμε σχολειο! ναι ναι! ειχα παρει και μια αλλη inglesina, οι κλασικες για ωμο....αλλα δε με βολευει! Με την adidas μια χαρα! μεχρι και κουβερτα βαζω μεσα (οσο και αν δε γεμιζει το ματι, χωραει τα παντα!!!!), αλλα ειμαι σα το γυφτο...ψιλοχεστηκα να σας πω την αληθεια μου...τη δουλεια μου να κανω!

Διαφημίσεις

Και ήρθε και η δική μας ώρα να πλακωθούμε γιατί πήγα στο παιδί και δεν του έβαλα θερμόμετρο! Και αν δεν το έχει πιάσει το algofren και ανεβάσει 40? ε? άκαρδη μάνα? που έπιασες το παιδί και ήταν μούσκεμα στον ιδρώτα; και δεν έβαλες θερμόμετρο να το ξυπνήσεις να νευριάσει; ε; ε;

άμα θέλει να πάει να της βάλει και μετά να την ηρεμήσει εκείνος! ωχου!

Και ήρθε και η δική μας ώρα να πλακωθούμε γιατί πήγα στο παιδί και δεν του έβαλα θερμόμετρο! Και αν δεν το έχει πιάσει το algofren και ανεβάσει 40? ε? άκαρδη μάνα? που έπιασες το παιδί και ήταν μούσκεμα στον ιδρώτα; και δεν έβαλες θερμόμετρο να το ξυπνήσεις να νευριάσει; ε; ε;

άμα θέλει να πάει να της βάλει και μετά να την ηρεμήσει εκείνος! ωχου!

πάρε ρε ένα θερμόμετρο αυτιού να την μετράτε και όταν κοιμάται!!!!!!!!!

γεια σου ράννια!

αλήθεια? (για το next)

xaxa..τσάμπα κοιτάμε μαλεκάκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

ναι βρε.....και αν δεις τιμες στο αγγλικο και στα καταστηματα ελλαδας, θα καταλαβεις ποσο μαλακες ειμαστε....μιλαμε οτι στο αγγλικο ειναι τουλαχιστον 50% κατω οι τιμες. αλλα ελλαδα....δε στελνει!

(ειμαι ειδικη στις ιντερνετικες αγορες....για ο,τι πληροφοριες θελετε....εδω!!!!

αυτα τα ψωνισα σημερα....σας αρεσουν? :)

41GNJOhm1QL._SL500_AA300_.jpg

31EB0iKTAUL._SL500_AA300_.jpg

ναι! εχω ενα κολλημα με το design η αληθεια ειναι ... δλδ μπορω να θυσιασω εργονομια για το design πολυ ανετα! τεσπα...ειναι καλη εταιρεια παντως...χαμενα δε θα πανε...

ξεκιναω αποθηλασμο απο αυριο(και επισημα)...για να δουμε

Διαφημίσεις

ναι! εχω ενα κολλημα με το design η αληθεια ειναι ... δλδ μπορω να θυσιασω εργονομια για το design πολυ ανετα! τεσπα...ειναι καλη εταιρεια παντως...χαμενα δε θα πανε...

ξεκιναω αποθηλασμο απο αυριο(και επισημα)...για να δουμε

εχει ξαναπιει με μπιμπερό?

πάρε ρε ένα θερμόμετρο αυτιού να την μετράτε και όταν κοιμάται!!!!!!!!!

Έχουμε του μετώπου! Αλλά ξυπνάει από το μπιπ μπιπ! Το να την ακουμπήσει κάτι στον ύπνο της απλά δεν παίζει!

Ετσι Κιουλτακι εχουμε θερμοαιμους αντρες τρομαρα τους...Εγω αν δεν εχω το καλοριφερ πανω απο 20 κρυωνω πολυ και πονανε οι αρθρωσεις μου.

Ασχετο αλλα ο Μαριος αποψε εχει φαει τον αμπακο πραγμα σπανιο γιαυτον. Τωρα ηπιε αλλα 200 μλ γαλα ενω στις 7 εφαγε ενα πιατο τραχανα γεματο, στις 8 200 γαλα και τωρα παλι τα ιδια.

κοιτα...τωρα θηλαζει 3 φορες τη μερα. Πρωι, απογευμα, βραδυ. Το βραδυ εδω και 15 μερες του το κανω μικτο. Δλδ, του δινω μπιμπερο και μετα θηλασμο, πιο πολυ για να μη πρηστω. θα το κοψω τελειως απο αυριο...και βλεπουμε ....

Θα κοψω και το απογευματινο απο βδομαδα, αλλα δε ξερω τι να του δινω να φαει. κρεμες εμποριου δε θελω....θα δω....το πολυ πολυ να μη του δινω μπανανα το πρωι και να του τη δινω να τη φαει το απογευμα....

μεχρι τελος απριλιου θελω να εχουμε ξεμπερδεψει τελειως παντως....θα δουμε ...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...