Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

όχι άσχημη αλλά δεν τρελάθηκα κιολας.....για ποιον?????

για εμενα ψαχνω, για να βαζω τα πράγματα της μικρής...πάνες, ταπεράκια, μπιμπερό κλπ

Δεν είμαι πολύ κυριλέ τύπος και μου αρέσουν τα σακίδια. Τωρα έχω ενα της libero αλλα έχει ξεχαρβαλωθεί

Είχα δει και την πρώτη σε αυτό

http://www.next.co.uk/shopping/women-maternity-collections/baby-boutique/58/2#reviews

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ομορφη αλλα να πω ενα? Επειδη εχω αλλαξει 30 παιδικες τσαντες και τελικα καμια δεν με βολεψε. Πεταξου μια στα folie folie και τσιμπα μια τσαντα σακο που εχουν. Υπεροχη. ΤΕΡΑΣΤΙΑ.....κουβαλαω 1 βρακι, 1 ζευγαρι καλτσες, 1 παντελονι, 1 φανελα, 1 πανα, μωρομαντηλα, τσαντακι πρωτων βοηθειων, πανακια ντετολ, πορτοφολι, κλειδια, κινητο, ομπρελα, κρακερακια & γιαουρτι για το φαι της συν το νερο της.......;) Και ειναι κανονικη τσαντα και πολυ ομορφη για την μαμα ;)

Λες ε??? Θα πάω σίγουρα :P

Μπα δεν θα επερνα και ορκο.....τον εκνευριζει χειροτερα οταν γελαω.......

Τέλεια! Αν το κάνεις σύστημα θα καταλάβει ότι το μόνο που κερδίζει με το να προσπαθεί να τσακωθεί μαζί σου θα είναι να εκνευρίζεται εκείνος!

Διαφημίσεις

Τέλεια! Αν το κάνεις σύστημα θα καταλάβει ότι το μόνο που κερδίζει με το να προσπαθεί να τσακωθεί μαζί σου θα είναι να εκνευρίζεται εκείνος!

Δεν εχει αδικο το Αερικακι αλλα που βρισκεις παντα την ψυχραιμια να μην απαντας και απλα να γελας???? Ειναι απιστευτα ψυχοφθορο να προσπαθει να σε κολησει συνεχεια στον τοιχο ο αλλος.

Μακαρι ρε Χριστινα γιατι δεν αντεχω αλλο ειλικρινα.......

Ναι με εχει βολεψει αυτη η τσαντα πολυ και ταιριαζει με εμενα επιτελους. Ολες οι αλλες ηταν τρια πουλακια. Ναι εχουμε θερμομετρο το οποιο εχει 4 δεκτες. Πιανει απο 4 δωματια θερμοκρασιες και μια απεξω.....περιτο να σου πω οτι εχει κολλημα με το κρυο.....και ειναι ο ΜΟΝΟΣ εδω μεσα. Ολοι οι αλλοι σκαμε.....

ΥΓ: για να μην ξαναγραφω.....αστα το 24.5 ειναι μετα απο ΜΑΧΕΣ ατελειωτες ειλικρινα σου μιλαω. Εγω ζουσα με 21-22. Εκεινος μετα το παιδι το εβαζε 27!!!!!!......πολλες φορες μεσα στο δωματιο το δικο μας φτανει 28!!!!!!!!........για την μικρη εγιναν οι ατελειωτοι καυγαδες. Τελος παντων. Με τα πολλα καταφερα ενα 24-24.5 και την εχω με πυτζαμες μακριες πανω κατω ξεσκεπαστη το βραδυ......αλλα μην τυχον και το δει ο μαστερ......θα γινει εξαλλος. Οπως σημερα το πρωι.......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

μαλεκάκι το νεχτ τί έξοδα αποστολής έχει για ελλάδα??????

aερικάκι συμφωνώ με την από πάνω μου...:)

Δεν είδα, θα το ψαξω αυριο

Ναι με εχει βολεψει αυτη η τσαντα πολυ και ταιριαζει με εμενα επιτελους. Ολες οι αλλες ηταν τρια πουλακια.

Στο σαιτ δεν βλεπω κάτι :( Αν παω σε καταστημα θα βρω? Από τιμή πόσο πάει θυμασαι?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...