Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Όχι πολύ καλά... συνεχίζει ο πυρετός... έφτασε μέχρι 38,3 και προβλέπεται νύχτα σε επιφυλακή... δεν έχει κοιμηθεί ακόμα οπότε θα επιστρέψω σε λίγο.

Κοριτσια μου δεν θελω να σας στεναχωρησω το ορκιζομαι. Αλλα 38 και δοντια δεν παιζει.....κατι αλλο περνατε......περαστικα σας ευχομαι Χριστινα. Εχετε ταλαιπωρηθει τωρα τελευταια αρκετα......νομιζω.......:-( μια το ενα μια το αλλο.......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και σε σενα Μαρκοπολο μια φορα στις τοσες ολοι δικαιουμαστε ενα ξεσπασμα......;) Μακαρι ετσι να ηταν ολα τα προβληματα.

Εμεις ουδετερο ΣΚ. Μεσα κατσαμε σημερα λογω καιρου κυριως. Αλλα ολο το απογευμα επαιζει ο μπαμπας με τις 2 μικρες. Δεν ειναι τοσο το 'ξεκουραστηκα' το δικο μου, οσο το ποσο διασκεδασαν τα παιδια. Η μικρη πριν κοιμηθει ελεγε 'παιτσαμε με τη φουλα (αδερφουλα) και το μπαμπα, και τη φουλα και το μπαμπα κ.ο.κ'......μου αρεσε αυτο.....εγω την ειχα κανει με ελαφρα πηδηματακια να κανω δουλειες του σπιτιου.

Βαλτε μας κι εμας στο κλαμπ με τον αναδρομο..

Σκοτωθηκαμε με τον Βασ. ειχαμε δεν ειχαμε! Ευτυχως που εφυγε κατα τις 7 για δουλεια γιατι δεν ξερω τι θα του εφερνα στο κεφαλι!

Ηθελα και να σιδερωσω τρομαρα μου.. :rolleyes: Με τετοια νευρα δεν εχω ορεξη να κανω τιποτα!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Ναι κι εγώ δεν πολυπιστεύω ότι είναι δόντια Ελλ μου... Το θέμα είναι όμως ότι δεν έχουμε κανένα άλλο σύμπτωμα!!! Μύτη κανονική... λίγε μυξούλες αλλά φυσιολογικές. Βήχα ΕΥΤΥΧΩΣ όχι... και διάθεση σούπερ ντούπερ!

Βάλαμε και τα αστεράκια στο ταβάνι της και το καταχάρηκε... είμασταν και με κόσμο όλη μέρα οπότε ήταν το επίκεντρο όλων...

Θα δείξει... ελπίζω αν είναι ίωση να είναι κάτι ελαφρύ και αύριο να είναι οκ

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

ουυυυυ 666 τελικά δεν έφυγε έτσι;

Οχι....αν και ημουν προετημασμενη να σου πω την μαυρη μου αληθεια. Και για μια φορα ορκισμενη να μην παρω τηλεφωνο παρα μονο ενα την επομενη να δω αν ειναι καλα......φλατιλαιν εγω....εκεινος παλι σημερα το πρωι πηγε να μου κανει θεμα οτι το παιδι δεν κοιματε καλα επειδη εχει 24 μεσα και ΟΧΙ 26 (ο θεος να μας φυλαει) και ξεσκεπαζεται. Και του λεω ηταν ανησυχη γιατι ηθελε γιογιο...δεν κανει στην πανα. Κωλοχτυπιεται και δεν κανει. Γιαυτο βολοδερνε. Την εβαλα γιογιο εκανε και μετα κοιμηθηκε σουπερ. Και εκει εκεινος επιμονη. Και μου λεει εσυ μια χαρα κοιμασε σκεπασμενη το παιδι σου το αφηνεις ξεσκεπαστο.....και μου βαραει κοκκινο. Και εκει το γειωνω και το πιανω στην πλακα και στον χαβαλε. Και τα πηρε κρανιο που γελαγα....αντε μου στο διατανο :!: Καποια στιγμη του περασε και καθοταν και επαιζε με τα παιδια.........απο εκει και περα ολα στην αναμονη.......

Ομορφη αλλα να πω ενα? Επειδη εχω αλλαξει 30 παιδικες τσαντες και τελικα καμια δεν με βολεψε. Πεταξου μια στα folie folie και τσιμπα μια τσαντα σακο που εχουν. Υπεροχη. ΤΕΡΑΣΤΙΑ.....κουβαλαω 1 βρακι, 1 ζευγαρι καλτσες, 1 παντελονι, 1 φανελα, 1 πανα, μωρομαντηλα, τσαντακι πρωτων βοηθειων, πανακια ντετολ, πορτοφολι, κλειδια, κινητο, ομπρελα, κρακερακια & γιαουρτι για το φαι της συν το νερο της.......;) Και ειναι κανονικη τσαντα και πολυ ομορφη για την μαμα ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...