Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μας τσακισε η πανσεληνος κιουλτακι....

Ημουν και εγω λιγο λαθος αλλα και αυτος δεν πηγε πισω δυστυχως. Δεν τσακωνομαστε συχνα αλλα οταν συμβαινει εγω πραγματικα αρρωσταινω και ψυχικα και σωματικα, ολα τα νευρα και η στενοχωρια νιωθω οτι δεν με αφηνουν να αναπνευσω, αυτος κλασσικος αντρας μετα απο μια ωρα δεν θυμαται τι εγινε και αυτο με νευριαζει ακομα περισσοτερο.

Μας τσακισε η πανσεληνος κιουλτακι....

Ημουν και εγω λιγο λαθος αλλα και αυτος δεν πηγε πισω δυστυχως. Δεν τσακωνομαστε συχνα αλλα οταν συμβαινει εγω πραγματικα αρρωσταινω και ψυχικα και σωματικα, ολα τα νευρα και η στενοχωρια νιωθω οτι δεν με αφηνουν να αναπνευσω, αυτος κλασσικος αντρας μετα απο μια ωρα δεν θυμαται τι εγινε και αυτο με νευριαζει ακομα περισσοτερο.

πέρασε τώρα???? τα ξαναβρήκατε?

πήγαινε σκάστου ένα φιλάκι........

Διαφημίσεις

Να του σκασω εναν φουσκο ηθελα αλλα τελοςπαντων δεν αντεχω αλλο για σημερα γιαυτο εκανα εκεχειρια αφου εδειξε οτι καταλαβε λιγο και ηρεμησε.

Θεα η Ζετα αδυνατησε παρα πολυ.

Πειτε μου εχει πανσεληνο σημερα, εχει αναδρομο Ερμη τι εχει???? Περασα μια χαλια μερα μεσα στα νευρα καθως τσακωθηκα πολυ ασχημα με τον καλο μου. Γενικα τσακωνομαστε πολυ σπανια αλλα οταν συμβαινει γινεται εκρηκτικα γιατι δεν κανουμε ευκολα πισω και οι δυο.

Στενοχωρηθηκα τοσο πολυ που πραγματικα ενιωθα και νιωθω αρωστη ολη την ημερα. Σκατα Κυριακη περασαμε, και ο μικρος ως γατονι που ειναι τα επιανε ολα στον αερα και ηταν και αυτος μεσα στην γκρινια και δεν ειχα την υπομονη να το διαχειριστω,με αποτελεσμα να μην κοιμηθει καθολου το μεσημερι και κοιμηθηκε πριν απο λιγο σαν κοτοπουλο.

Τωρα εγω τι να σου πω βρε κοπελα μου....μετα απο λιγο χοντροπετσιαζεσαι αλλα μιας και το κανετε το σπορ σπανια λογικο να χαλιεσαι ετσι. Εγω πλεον δακρυ δεν χυνω......Ευχομαι να τα βρειτε συντομα, το οποιο και θα γινει. Πηγαινε ξεκουρασου και εσυ......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Δακρυ δεν εχυσα γιατι ειχα τοσα νευρα που αμα αρχιζα να κλαιω δεν θα σταματουσα και ειδικα μπροστα στο παιδι δεν θα ηθελα με τιποτα να χασω τον ελεγχο. Ασε που αν ξεφυγω εγω πρεπει να ανοιξω πορτα και να παρω αερα με καθε κοστος.

Εγω μεγαλωσα σε ενα σπιτι με τρομερους καυγαδες και ειναι κατι που σιχαινομαι πραγματικα και εχω ορκιστει στον εαυτο μου ποτε να μην ξαναζησω σε ενα τετοιο σπιτι. Αλλωστε ενας απο τους λογους για τους οποιους τον παντρευτηκα ηταν οτι εφερε γαληνη και ηρεμια στην ψυχη μου και χαμογελο.

Ηταν μια στραβη ημερα σημερα και καταλαβε ποσο με στενοχωρησε και αυριο θα ειναι πιο ηρεμα ολα πιστευω.

Διαφημίσεις

συνταγη για την πατατοσαλάτα την special please......κοριτσια μου ήταν να βγούμε σήμερα με έναν φίλο και επειδη χτύπησε ο άνδρας μου τελικά δεν βγαινουμε..το θέμα είναι ότι γιαυτο τον λόγο δεν ειχα κανονισει φαγητο για σήμερα και δεν έχω βγάλει κάτι...

Θα μου πείτε καμιά ιδεούλα???

Δεν βρίσκω το link... θα στην αντιγράψω αν δεν την βρω ;)

Χριστίνα πως είναι το παιδί?

Όχι πολύ καλά... συνεχίζει ο πυρετός... έφτασε μέχρι 38,3 και προβλέπεται νύχτα σε επιφυλακή... δεν έχει κοιμηθεί ακόμα οπότε θα επιστρέψω σε λίγο.

Εχει χιουμορ ο ατιμος παντα,τωρα του λεω ειχε πανσεληνο αυτο σε πειραξε??? Και τι μου απανταει??? Ναι οταν δεν γινομαι βρυκολακας γινομαι μα.ακας... Ετσι με ριχνει παντα....

Α θα κάνουν καλή παρέα με τον δικό μου... αυτή την ατάκα την έχει πει και ο Λ :lol:

Μπορεί ακόμα να είναι δόντια αν και από την όρεξή της για φαγητό δεν έχει χάσει ούτε μπουκιά (φτου φτου)... Ότι τα δόντια την πονάνε σε σημείο αφόρητο την πονάνε... μας το έκανε σαφές όλη την ημέρα... Το 38,3 το έκανε το απόγευμα... στις 9 με depon στις 7 είχε 38 οπότε κάναμε μπάνιο και πριν το γάλα της έδωσα algofren αφού είχε πάλι 37,9... Υπό κ.σ. δεν θα της έδινα αλλά τον φοβάμαι τον πυρετό στον ύπνο.... Τώρα ξανά στη 1 μέτρηση! Καλή πίπα μας έκατσε και πάλι...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...