Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τα μπιφτέκια είναι στο φούρνο, οι πατάτες για την σπέσιαλ πατατοσαλάτα βράζουν... η φρουτόκρεμα φαγώθηκε, και κάνω ένα στιγαράκι όσο της αλλάζουν τα κακά :lol:

Δεν την βλέπω να πηγαίνει κούνιες σήμερα έτσι όπως είναι ο καιρός... ελπίζω το απόγευμα να στρώσει λίγο!

Διαφημίσεις

Επειδή αποχωρίσατε όλες απ'ότι κατάλαβα, φεύγω κι εγώ...

Είμαστε καλεσμένοι σε φίλους για φαγητό στις 14.00 και πρεπει να μαζέψω τα τέκνα μου. Η μία δλδ είναι εδώ και κοιμάται, τον μεγάλο από τη μάνα μου πρέπει να πάρω..

Σας φιλώ όλες, καλά να περάσετε!

συνταγη για την πατατοσαλάτα την special please......κοριτσια μου ήταν να βγούμε σήμερα με έναν φίλο και επειδη χτύπησε ο άνδρας μου τελικά δεν βγαινουμε..το θέμα είναι ότι γιαυτο τον λόγο δεν ειχα κανονισει φαγητο για σήμερα και δεν έχω βγάλει κάτι...

Θα μου πείτε καμιά ιδεούλα???

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Να 'μαστε κι εμεις!

Εμεις τη βολτα μας την πηγαμε (σιγα να μην καθομασταν μεσα), γυρισαμε πριν απο λιγο και η Μαρια ξεραθηκε.. Ουτε τη φρουτοκρεμα δεν εφαγε σημερα, δεν προλαβα να της τη φτιαξω, ηθελε να κοιμηθει. Εφαγε μονο μια μπανανα στις κουνιες.. Κατι ειναι και αυτο!

Κατα τα αλλα καλα.. Νυσταζωωωω σαν τρελη και ο Βασ. δουλευει βραδυ σημερα. Ευτυχως δηλαδη γιατι μπορω να κοιμηθω λιγο παραπανω το μεσημερι.. Μολις κοιμισω το ταλιμπανακι το βραδυ θα κατσω να σιδερωσω οσα ρουχα εχουν στεγνωσει (και δεν ειναι λιγα, πιστεψτε με! :|) οποτε δεν προβλεπεται να μπω νωρις..

Ελπιζω να ειστε ολες καλα! Φιλακια!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

καλησπέρα κι απο μένα!

σε λίγο θα φάει ο μικρός και επιτέλους θα πάμε μία μεγάααλη βόλτα σήμερα στη θάλασσα (γιατι με την επέμβαση και την ανάρρωση είχαμε ψιλοκλειστει!). ευτυχώς εδώ στα νότια σκάει ο τζίτζικας και είναι ιδανικά για βολτούλα!ανυπομονώ!!!

φιλάκια!

Διαφημίσεις

γειά χαρά. η Χρύσπα ενώ έφαγε το μεσημεριανό της δεν λέει να κοιμηθεί. δεν νυστάζει, οπότε γυροφέρνουμε κι εμείς.

εγώ πρωί πρωί σιδέρωσα 2 πλυντήρια. μαγείρεψα. φάγαμε. τάισα αβγό, φρούτο, λαχανικούλια. άλλαξα πάμπερ, έπλυνα, άλλαξα Χρύσπα.

χθες ξεπατώθηκα στις δουλειές του σπιτιού.

Νίτσα, καλά να περάσετε. Στέλλα κάνε μακαρόνια με σάλτσα ντομάτας. αν έχεις τόνο βάλε κ κρεμμύδι, βασιλικό. γίνεται σούπερ.

αυτά. άντε να δω πώς θα κοιμηθεί η μπαλαρίνα μου που τραγουδάει κ χορεύει. τελειώνουν οι μπαταρίες μου κι αυτή χοροπηδάει με χεράκια ψηλά λέγοντας τα δικά της...

Γεια σας! Μάλλον μόνη μου είμαι.

Εμείς πήγαμε το πρωί στο πάρκο και μετά για φαγητό στη μαμά μου (είχε σουτζουκάκια με πουρέ σλουρπ μιαμ).

Τώρα μπαμπάς και κόρη κοιμούνται κι εγώ πίνω καφέ-βλέπω friends-σερφάρω-διαβάζω.

Είμαι πολύ γκάου που ανυπομονώ να δω dancing with the stars?

Πειτε μου εχει πανσεληνο σημερα, εχει αναδρομο Ερμη τι εχει???? Περασα μια χαλια μερα μεσα στα νευρα καθως τσακωθηκα πολυ ασχημα με τον καλο μου. Γενικα τσακωνομαστε πολυ σπανια αλλα οταν συμβαινει γινεται εκρηκτικα γιατι δεν κανουμε ευκολα πισω και οι δυο.

Στενοχωρηθηκα τοσο πολυ που πραγματικα ενιωθα και νιωθω αρωστη ολη την ημερα. Σκατα Κυριακη περασαμε, και ο μικρος ως γατονι που ειναι τα επιανε ολα στον αερα και ηταν και αυτος μεσα στην γκρινια και δεν ειχα την υπομονη να το διαχειριστω,με αποτελεσμα να μην κοιμηθει καθολου το μεσημερι και κοιμηθηκε πριν απο λιγο σαν κοτοπουλο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...