Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

"Δικαιολογία" υπό την έννοια ότι έχεις ένα άρρωστο άνθρωπο υπό την "επίβλεψή" σου και τον "παρατάς" όλη μέρα μόνο του.

Άστο μαρκοπουλάκι έχω σοβαρά ενοχικά σύνδρομα κάθε φορά που βγαίνω από το σπίτι (Φροϋντ έχω καταντήσει από μόνη μου).

Διαφημίσεις

Αυτο ειναι το προβλημα οτι δεν μπορω να βαλω μπαρα γιατι ο Μαριος την σιχαινεται και θα αρχησουμε πλαι τα κλαματα καθε μιση ωρα μολις ακουμπαει πανω, δεν θελει να ακουμπαει πουθενα οταν κοιμαται.Οποτε το πηρα χωρις μπαρα, θα πεσει μια θα πεσει δυο λογικα καποια στιγμη θα μαθει, ε??? Απο το δικο μου κρεβατι που κοιμαται μεσημερια παροτι ψηλο δεν πεφτει ποτε.

Χαρλοου ειδικα οταν εχουμε τοσο ¨"βαριες" ευθυνες εκει ειναι που πρεπει να βρισκουμε τροπο να αναπνεουμε που και που, μην νιωθεις ασχημα, κανεις οτι καλυτερο μπορεις δεδομενων των συνθηκων.

Εγώ βάζω μαξιλάρι στην δικιά μου... ακόμα.

Δηλαδή την βάζω στη μέσα μεριά του κρεβατιού και απ'εξω μεριά βάζω ένα μαξιλάρι, ώστε να "πέσει" πάνω του την ώρα που στριφογυρνάει.

και μιλάμε για παιδί που φέρνει 100 σβούρες στον ύπνο του.

Επίσης στην παλιά μπάρα που της είχα, της είχα βάλει τη πάντα της κούνιας της γιατί κουτούλαγε συνεχώς επάνω.... να πέφτει στα μαλακά.

Αν βάλεις την πλαϊνή μπάρα και την ντύσεις με την πάντα της κούνια, πράγμα που λογικά θα είναι γνώριμο στο παιδί, μήπως το δεχτεί?

Διαφημίσεις

Την παντα την βγαλαμε απο την κουνια πριν τον χρονο γιατι παταγε πανω και την εκανε σκαλοπατι για να πηδαει εξω, μιλαμε για ταλιμπαν Χαρλοου!!!!!

Α! καλά δικιά μας είσαι κι εσύ:D

Βάλε λοιπόν ένα εξτρά μαξιλάρι και θα δείξει το πράγμα.

θα πέσει 1-2 θα μάθει:D

Εμένα ένα βράδυ που κοιμότανε μαζί μου στο κρεβάτι, ακούω ένα γκτουπ!!!, γυρνάω βλάπω να λείπει το παιδί από δίπλα μου και κραυγές από το πάτωμα:D:D:D:D:D:D

Το'παθε 1-2-3 ........έμαθε:D.

Νομίζω ότι γύρω στα 3-4 χρόνια "ενεργοποιείται" ο μηχανισμός της αίσθησης του να μην πέφτουμε κάτω από το κρεβάτι (κάπου το'χα διαβάσει, δεν θυμάμαι που)

Απο 15 μηνων κοιμαται στρωματσαδα σε ημιδιπλο στρωμα κιουλτακι και ειχα το κεφαλι μου σιγουρο αφου απο την κουνια πηδαγε και ξυπναγε συνεχως καθε μιση ωρα.

Αλλα επρεπε να του παρουμε κρεβατι δεν πηγαινε αλλο η στρωματσαδα αν και ηταν πολυ ανετη και βολικη.

Καλημέρα (χασμουρητό)

Μόλις ξύπνησα (χασμουρητό) μουδιασμένη παντού! Κάνω και δευτερο τσιγάρο και πάω να χωθώ στην κουζίνα για το μεσημεριανό τραπέζι! (χασμουρητό)

Ναι σε κάτι φίλους :) Όχι κάτι φοβερό... Μπιφτέκια θα τους κάνω με σαλατούλα... απλά για να τα πούμε γιατί αλλιώς δεν...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...