Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πλησιαζουν οι μερες των γενεθλιων (ξερεις εσυ!) και με εχει πιασει μια χαρμολυπη...

Χαρα...για τον προφανη λογο! Αλλα και μια μικρη νοσταλγια...οτι να, περυσι τετοια μερα ηταν που πηγαμε και καναμε αυτο. Συνεχεια κατι τετοια...δε ξερω γιατι ....

Αν γυρνουσα το χρονο πισω, θα φροντιζα να περνουσα την εγκυμοσυνη μου αλλιως...οχι ετσι οπως την περασα....

ναι ρε....ασε.....αφου καθε πρωι-βραδυ, ελεγα....ας με σκοτωσει καποιος!!!!! δεν τη παλευα σου λεω....κλαμα καθε μερα....χαλια! εκλαιγα και ελεγα: "γιατι να μου συμβει εμενα αυτο? μπουυυυυυυυυ" χαχαχαχαχα...

τωρα γελαω βεβαια...αλλα τοτε....μαυρο κλαμα!

φαντάζομαι!εγώ είχα μέχρι τον 8ο εμετούς αλλά όχι τόσο έντονους όσο οι δικοί σου.τους πρώτους μήνες ειδικά μόλις έπαιρνα το σίδηρο..

πλησιαζουν οι μερες των γενεθλιων (ξερεις εσυ!) και με εχει πιασει μια χαρμολυπη...

Χαρα...για τον προφανη λογο! Αλλα και μια μικρη νοσταλγια...οτι να, περυσι τετοια μερα ηταν που πηγαμε και καναμε αυτο. Συνεχεια κατι τετοια...δε ξερω γιατι ....

Αν γυρνουσα το χρονο πισω, θα φροντιζα να περνουσα την εγκυμοσυνη μου αλλιως...οχι ετσι οπως την περασα....

πόσο σε καταλαβαίνω δε φαντάζεσαι..!

Διαφημίσεις

Ακριβως αυτο!

Και θα σταματουσα τη δουλεια πολυ νωριτερα...οχι σα μαλακας που δουλευα μεχρι να μπω στον 9ο, κι εκει σταματησα οταν μπηκα νοσοκομειο και επειδη με απειλησε ο γιατρος. Τι ζωο που ημουν !

Τεσπα...η δευτερη εγκυμοσυνη ουτως ή αλλως δε θα ειναι χαλαρη (αλλο να εισαι για τη παρτη σου και αλλο να εχεις και ενα παιδι να φροντιζεις), αλλα, οσο μπορω...θα τη δω αλλιως!

Αυτα! Αντε παω για υπνο τωρα, γιατι με βλεπω παλι στις 6 να κανω χορευτικα στο γιο μου!

Καληνυχτα Κατερινα!

Διαφημίσεις

Καλημέρα.

Παιδιά γουστάρω σήμερα να βγω τρελλά όλη μέρα και να μην ξαναγυρίσω.

το'κανα και χτες, έφυγα όλη μερα και γύρισα στις 11 το βράδυ.

Βασικά ξέρω γιατί το κάνω, είναι ψυχολογικό θέλω να ξεφύγω από την "κατάσταση" που δημιουργεί συνεχώς ο πατέρας μου. Αφού έχω αρχίσει να μην πηγαίνω και πολύ σπίτι του.

Ο αρνητισμός σε όλο του το μεγαλείο (έπρεπε να γίνω ψυχολόγος το ξέρω).

Σήμερα το μεσημέρι θα πάμε παιδικό θέατρο και μετά δεν ξέρω τι άλλη δικαιολογία να βρω για να λείπω από το σπίτι.

το σπίτι είναι μπάχαλο εντω μεταξύ, εγώ είμαι "ανάπηρη" η μισή (στη δεξία πάντα) και λεφτά για κοπέλα γιοκ!!!!

Ωραία καλημέρα.............με γκρίνια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...