Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πωωωωωωωωωω καλα ε! ειδα τωρα μια φωτογραφια μου, τη μερα που πηγαιναμε να γεννησω! δε το πιστευω τι κοιλια ειχα!!!!!!!!!! πως ζουσα μ' αυτη τη κοιλια!!!!!!!!!!!!!!!!??????????!!!!!!!!!!!! Θεε μου! Το χα ξεχασει!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγω ανεκαθεν ζουσα με αυτη.. Πιστευω αμα μου φυγει θα παθω πατατρακ! Χαχαχα!! :lol:

Ραννια μου εισαι αδυνατουλα γι' αυτο φαινοταν τοσο! Ηταν και ο παιδαρος μεγαλος, οποτε... ;)

Εφυγα λεμε, θα με δολοφονησει!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Εγω ανεκαθεν ζουσα με αυτη.. Πιστευω αμα μου φυγει θα παθω πατατρακ! Χαχαχα!! :lol:

Ραννια μου εισαι αδυνατουλα γι' αυτο φαινοταν τοσο! Ηταν και ο παιδαρος μεγαλος, οποτε... ;)

Εφυγα λεμε, θα με δολοφονησει!

μια απο τα ίδια κι εγώ φαίη!αλλά με την εγκυμοσύνη τριπλασιάστηκε!!:D

4 κιλα πηρα....

καλα, αδυνατουλα δε με λες με ΤΙΠΟΤΑ!!!!! απλα αντικειμενικα...ηταν ΜΕΓΑΛΗ κοιλια....

(μεταξυ μας....ενα μηνα μετα τη γεννα ημουν πιο αδυνατη απο τωρα! γκρρρρρρρρρ)

4 μόνο?τυχερούλα!!!!

άντε τώρα να χάσω κι εγώ τα 10 που έχουν μείνει αμανάτι:(

πάντως σ'αυτό που λες έχεις δίκιο κι εγώ ένα μήνα μετά ήμουν πιο αδύνατη απ'ότι τώρα!περίεργο έ?

Διαφημίσεις

τυχερουλα? απο μια αποψη ναι. Απο την αλλη, αν σκεφτεις το λογο που πηρα μονο τοσα.....εμετοι, εμετοι,εμετοι! και τον 8ο νοσηλευτηκα με προωρες συσπασεις και πηρα κατι χαπια (yotopar) για 2-3 βδομαδες και εχασα 3 κιλα. δλδ, στον 8ο ειχα παρει 7, αλλα οταν γεννησα ειχα +4.

ναι ρε....ασε.....αφου καθε πρωι-βραδυ, ελεγα....ας με σκοτωσει καποιος!!!!! δεν τη παλευα σου λεω....κλαμα καθε μερα....χαλια! εκλαιγα και ελεγα: "γιατι να μου συμβει εμενα αυτο? μπουυυυυυυυυ" χαχαχαχαχα...

τωρα γελαω βεβαια...αλλα τοτε....μαυρο κλαμα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...