Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλα απο συγκινηση αλλο τιποτα! Σαν μακακω εκλαιγα ολη την ωρα και εγω αλλα και η κουμπαρα μου! :lol:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

εγω δεν εχω facebook

βασικα ειχα φαει τετοιο αγχος ολη τη χρονια, οχι με το γαμο....χεστηκα! φτιαχναμε σπιτι και το ειχα αναλαβει εξ' ολοκληρου! και επαγγελματικα εννοω...που τη τελευταια εβδομαδα...ειπα σε ολους....κλεινω κινητο...μη με ψαξετε! το σαββατο θα τα πουμε! :tongue: (καλα αυτο με το σαββατο δε το ειπα...αλλα λεμε τωρα...) Και με τον αντρα μου δλδ παιζει να ειχαμε βρεθει 1-2 φορες εκειν ητη βδομαδα. Καλυτερα δλδ, γιατι παιζει και να τον επνιγα!

Κριμα που δεν μπορεις να τις δεις Ραννια μου! Φαινεται και ο συμμαθητης σου στη μια! :D

Θα δω μηπως μπορεσω να τις ανεβασω στο αλμπουμ μου εδω!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

δυστυχώς δεν ανοίγουν οι φώτο

κι εμείς καλά τη βγάλαμε με το γάμο!είχαμε πει σε όλους ότι απαγορεύονται τα πολλά πολλά και κυρίως οι συμπεθερομαζώξεις πριν το γάμο και τα οργανώσαμε όλα οι δυό μας.

ούτε στρωσίματα θέλαμε , ούτε πρόγαμους (ναι, εδώ την τετάρτη πριν το γάμο γίνεται γλεντι και κακό). την παραμονή του γάμου βγήκαμε με φίλος και κουμπάρους και το ξημερώσαμε καλά καλά!μια χαρά περάσαμε!

Κατερινα αμα σε κανω φιλη εδω, θα μπορεσεις να δεις τη μια απο αυτες! (Αυτη που ανεβασα) :) Παω να σε κανω..

Παντως ρε παιδια... Ωραια και η τελετη και η συγκινηση και τα παντα.. Απλα εγω δεν το ξαναεκανα που να με χρυσοπληρωνες!! :lol:

Πολυ τρεξιμο, πολυ αγχος, πολλη κουραση ρε αδερφακι μου!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Κατερινα αμα σε κανω φιλη εδω, θα μπορεσεις να δεις τη μια απο αυτες! (Αυτη που ανεβασα) :) Παω να σε κανω..

Παντως ρε παιδια... Ωραια και η τελετη και η συγκινηση και τα παντα.. Απλα εγω δεν το ξαναεκανα που να με χρυσοπληρωνες!! :lol:

Πολυ τρεξιμο, πολυ αγχος, πολλη κουραση ρε αδερφακι μου!

πως γίνεται αυτό?όπως το fb? είμαι ολίγον άσχετη

Κορες καλη η παρεα σας αλλα την κανω!

Παω να κοιμηθω γιατι μου την ειπε το στεφανι μου.. (Κανουν λεει "κλακ - κλακ" τα πληκτρα και τον ενοχλουν... :rolleyes: Αμα σας λεω εγω! :lol:)

Μακια σας!! :D

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...