Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Εγω δεν φοβαμαι οταν ξυπναει κιουλτακι γιατι ξερει και κατεβαινει και βγαινει απο το δωματιο και δεν χτυπα ποτε, δεν με φωναζει καν συνηθως απλα ερχεται και με βρισκει, στον υπνο κοιμισμενος φοβαμαι οτι θα πεσει.

Ζοπ απο την κουνια ο Μαριος βγηκε αν θυμαμαι καλα 15 μηνων και δεν ξαναμπηκε. Σιχαινεται τα καγκελα και αρνειται να κοιμηθει με αυτα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αμεσως μετα την περιοδο παντα εχει μια μικρη πτωση ο οργανισμος αιματολογικα, αυτο δεν ειναι περιεργο εκτος κι αν εννοεις μεγαλες διαφορες απο εκει που κυμαινεσαι συνηθως.

Διαφημίσεις

Ρωτα τον γιατρο σου για να εχεις το κεφαλι σου σιγουρο, αυτος σε ξερει αιματολογικα πως εισαι συνηθως.

Φιλακια και καληνυχτα σε ολα τα κοριτσια και σε εσενα Κατερινακι!!!!!

Ζοπ απο την κουνια ο Μαριος βγηκε αν θυμαμαι καλα 15 μηνων και δεν ξαναμπηκε. Σιχαινεται τα καγκελα και αρνειται να κοιμηθει με αυτα.

εγώ είχα κατεβάσει και τα δύο κάγκελα πάρα πολύ χαμηλά (σχεδόν στο ύψος του στρώματος) αλλά "υπήρχαν σαν εμπόδιο στον ύπνο" - κοιμάται και σαν κούτσουρο το ζωπυρόπαιδο και δεν ήθελα να το ρισκάρω να φάει τα μούτρα του!

στη περίπτωσή σας νομίζω πως μ΄ένα στρωματάκι από κάτω θα είστε μια χαρά - το ίδιο το παιδί θα σου δείξει πότε πια δεν θα είναι απαραίτητο (ήρεμος ύπνος, χωρίς απότομες κινήσεις, προσανατολισμός κρεβατιού, κ.λ.π.)

Διαφημίσεις

Καληνυχτα σε οσες εφυγαν!

καλησπερα σε οσες ηρθαν! :D

εμενα η γαμοβαφτιση μου αρεσει....με την εννοια, ωραια να εχεις και το παιδακι σου μαζι...τωρα επι του πρακτεον....μαλλον ειναι ταλαιπωρια...

καλώς τη ράννια!

η γαμοβάφτιση κι εμένα ταλαιπωρία μου φαίνεται. επειδή είμαι αγχώδης δεν θα την πάλευα.

είχαν κάνει όμως κάτι φίλοι μας μια υπέροχη γαμοβάφτιση σ'ένα τέλειο εκκλησάκι στην εύβοια φοβερή!απλά κι ωραία, χωρίς πολλές πολλές φανφάρες

Ειναι μεγαλη ταλαιπωρια Ραννιακι μου, ειδικα για αυτον που κραταει και το παιδι!

Π.χ. εγω που κρατησα τη Μαρια τα ειχα δει ολα..

Ο Βασιλης ειχε παει απο το προηγουμενο βραδυ να μεινει στο σπιτι της μανας μου γιατι εγω επρεπε -και καλα- να βγω νυφη απο το πατρικο μου.. Εκεινος βγηκε κανονικα με τους φιλους του αλλα εγω πηγα μονο για εναν καφε στην πλατεια το απογευμα γιατι το ταλιμπανακι ηταν πανω στην τρελα (ηταν 7 μηνων οταν καναμε τη γαμοβαφτιση).

Την ημερα του γαμου αρχισαν να ερχονται σπιτι απο τις 6.. (Οι τελετες θα γινονταν στις 12:30 το μεσημερακι).. Μου ξυπνησαν τη Μαρια, η οποια ειχε τρελη γκρινια λογω δοντιων και ξεκινησαν τα ωραια.. Η κομμωτρια με εφτιαξε αφου κρατουσα και τη μπεμπα αγκαλια και οταν την πηρε ο υπνος κατα τις 10:30, με εβαψε η κοπελα στα γρηγορα. Μετα ξυπνησε και την αφησα στα χερια της μανας μου αλλα τις ετοιμασιες (νυφικο - παππουτσια κλπ) δεν τις ευχαριστηθηκα γιατι την ακουγα που γκρινιαζε και ημουν στην τσιτα.. Ασε που ειχα το φοβο μην μου αμολησει καμμια ρουκετα απο τη φρουτοκρεμα και τα κανει μανταρα ολα..

Στην εκκλησια τωρα παλι ταλαιπωρια ειναι γιατι γινεται πρωτα ο γαμος και μετα η βαφτιση και η μικρη μεχρι να κανει μπλουμ, της ειχανε σπασει τα νευρα! Μολις βαφτιστηκε δε, ξεραθηκε.. Αλλα επειδη εμεις καναμε catering στον προαυλιο χωρο της εκκλησιας, μου αρπαξε μια ωραια πουντα! Και για μια εβδομαδα ημασταν με μυξες, μπουκωμα, δεκατα και γκρινιααααα... :(

Αλλα αν δεις τις φωτογραφιες μας.. Φαινοταν ομορφα..! :)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Ναι ναι...τα καταλαβαινω ολα αυτα....αλλα δεν ησουν πολυ συγκινημενη που ηταν και το παιδακι σας μαζι? :D

Δε ξερω...δε το χω ζησει, αλλα ετσι το φανταζομαι...

(καλα εγω τη μερα του γαμου πηγα για μπανιο και γυρισα στις 4 στο σπιτι...ο γαμος στις 7....χαχαχαχαχ στη κοσμαρα μου μιλαμε....)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...