Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , dimi.tra είπε:

Μα τι ατυχία ρε παιδί μου κρίμα! Και το συζητάγαμε στο άλλο θέμα μέρες πριν. Να επιμένεις και καλά θα κάνεις, εσύ τρως την μέθη, την ταλαιπωρία, την απογοήτευση! Εντωμεταξύ σοκ τι 2100€ τι τιμές είναι αυτές; Πρώτη φορά το ακούω κι εγώ! 😱

Ε τότε τι συζητάμε, τέλεια τα αποτελέσματα σου άριστη βλαστοκύστη, μια θες! Να είναι αυτή η μία η τυχερή σου σου εύχομαι! 🤞

Προχωράς σε εμβρυομεταφορά φαντάζομαι σε επόμενο κύκλο; Καλή επιτυχία!!! 

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Για πειτε βρε κοριτσια οσες εχετε βγαλει παιδια απο κουνια,πηρε καιρο να συνηθισουν να μην πεφτουν απο το κρεβατι??? Σε 10 ημερες θα ερθει το κρεβατι και φοβαμαι ποσες τουμπες θα τρωει καθε βραδυ ο Μαριος που ετσι κιαλλιως κοιμαται δυσκολα και οχι πολλες ωρες.

Θα του βαλω απο κατω στρωματακια για να μην χτυπησει κεφαλι τουλαχιστον.

ακόμη στρωματάκι της έχω από κάτω......

ε ας πάνε σε κάποιο πνευματικό κέντρο δήμου...αυτό το λινκ με το θεατράκι της ηλιούπολης το είδες????

ναι, θα τους το πω!

Εγώ αν ήμουν έτσι θα έκανα τον πολιτικό σε ένα νησί κοντινό :D

είπαμε - είναι έγκυος και φοβάται η κοπέλα!

καληνύχτα αερικό!

Διαφημίσεις

ρε κορίτσια το vivemar είναι πανάκριβο! ζευγάρι δεν του φτάνουν 100 ευρώ για φαγητό!

απ'ότι κατάλαβα τα παιδιά θέλουν κάτι ποιοτικό και φτηνό....

εμείς είχαμε κάνει εκεί τραπέζι "μπάρτσελο" της κουμπάρας μου, αλλά πάνε μερικά χρόνια και τιμές δεν πολυθυμάμαι, ήταν λίγο τσιμπημένο νομίζω... ανάλογα και με τα άτομα που θα έχουν, ίσως να το σηκώνει η τσέπη τους. αλλιώς πάνε δίπλα για το γάμο και για τα υπόλοιπα κανονίζουν κάτι πιο λάιτ.

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Να κάνουν τον πολιτικό οι πολύ στενοί φίλοι (ή όποιοι θέλουν λίγοι και καλοί) και να κάνουν γαμοβάφτιση :D Είναι πιο διασκεδαστική η γαμοβάφτιση αφού δεν έχουν σάλιο!

εμένα πάντως η γαμοβάφτιση μου φαίνεται τρελή ταλαιπωρία!

ρε κορίτσια το vivemar είναι πανάκριβο! ζευγάρι δεν του φτάνουν 100 ευρώ για φαγητό!

απ'ότι κατάλαβα τα παιδιά θέλουν κάτι ποιοτικό και φτηνό....

ναι, ακριβώς! εξάλλου, δεν ξέρω στο πολιτικό αν θα κάνουν καν τραπέζι! αν και θάμαστε λίγοι - οι άμεσες οικογένειες και οι κοντινοί φίλοι! γι' αυτό ψάχνουν και κάτι "παρε'ί'στικο", χαβαλεδιάρικο αλλά και ρομαντικό!

Διαφημίσεις

Για πειτε βρε κοριτσια οσες εχετε βγαλει παιδια απο κουνια,πηρε καιρο να συνηθισουν να μην πεφτουν απο το κρεβατι??? Σε 10 ημερες θα ερθει το κρεβατι και φοβαμαι ποσες τουμπες θα τρωει καθε βραδυ ο Μαριος που ετσι κιαλλιως κοιμαται δυσκολα και οχι πολλες ωρες.

Θα του βαλω απο κατω στρωματακια για να μην χτυπησει κεφαλι τουλαχιστον.

εγώ μάρκο μου άργησα να τον βγάλω από το κουνιοκρέβατο! κανά χρόνο αργότερα από ότι εσύ! φοβόμουν...

καλησπέρα κατερίνα από τη κρήτη!

Ειναι τρελο πακετο η γαμοβαφτιση (εκανα εγω η ιδια, το Σεπτεμβρη του 2009).. Αλλα γλιτωνεις πολλα εξοδα!

Αν τελικα κοιταξουν προς τα εκει, θα χαρω να σου δωσω οσες συμβουλες θελεις Ζουπυ.. Για τα αλλα, δυστυχως δεν εχω γνωση! :)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Αν κανουν και παρτακι στανταρ θα πρεπει να ξοδευτουν, οσο για ρομαντικο πολιτικο δυσκολο να γινει σε θεμα ατμοσφαιρας αλλα σημασια εχει πως νιωθεις μεσα σου εκεινη την στιγμη και οχι το ντεκορ.

Αν κανουν και παρτακι στανταρ θα πρεπει να ξοδευτουν, οσο για ρομαντικο πολιτικο δυσκολο να γινει σε θεμα ατμοσφαιρας αλλα σημασια εχει πως νιωθεις μεσα σου εκεινη την στιγμη και οχι το ντεκορ.

η ατμόσφαιρα θα είναι σούπερ - θα φροντίσουμε εμείς τα παλιορεμάλια, οι φίλοι:mrgreen:! αν μπορούσαμε να συνδυάσουμε και το ντεκόρ, θα ήταν τέλεια!

καλησπέρα γλυκέ μου φλεβάρη!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...