Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , dimi.tra είπε:

Μα τι ατυχία ρε παιδί μου κρίμα! Και το συζητάγαμε στο άλλο θέμα μέρες πριν. Να επιμένεις και καλά θα κάνεις, εσύ τρως την μέθη, την ταλαιπωρία, την απογοήτευση! Εντωμεταξύ σοκ τι 2100€ τι τιμές είναι αυτές; Πρώτη φορά το ακούω κι εγώ! 😱

Ε τότε τι συζητάμε, τέλεια τα αποτελέσματα σου άριστη βλαστοκύστη, μια θες! Να είναι αυτή η μία η τυχερή σου σου εύχομαι! 🤞

Προχωράς σε εμβρυομεταφορά φαντάζομαι σε επόμενο κύκλο; Καλή επιτυχία!!! 

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

νομίζω πως ναι, υπάρχει αυτή η δυνατότητα... αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ που το είχα διαβάσει / ακούσει...

έστω... ένα ρομαντικό δημαρχείο? κατά προτίμηση, σε θάλασσα!

το δημαρχείο της Βούλας (νομίζω) που είναι ακριβώς δίπλα στο Vive Mar;

Επίσης Ζούπυ, δεν πρόλαβα να σου πω τις προάλλες, αυτό που είπα για τα ματζούνια της ομοιοπαθητικής, δεν το είπα κοροϊδευτικά, αλλά και καλά τι θα έλεγε κάποιος από τη γνωστή διαμάχη στο δίπλα. Μετά σκέφτηκα ότι μάλλον δεν διαβαζόταν καλά :(

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Σε καραβι???? Να τους παντρεψει ο καπετανιος χα!!!χα!!! Δεν εχω ακουσει ποτε για πολιτικο γαμο εκτος δημαρχειου Ζοπ, σιγουρα γινεται????
Ρομαντικο δημαρχειο??? Μηπως σε κανενα νησι η χωριουδακι????

πολύ ωραίες οι ιδέες σου μαρκοπουλάκι αλλά δεν γίνεται! το ζευγάρι μένει αθήνα, τα σόγια από επαρχία και το κυριότερο... η φίλη μου είναι έγκυος και δεν θέλει να "ρισκάρει" μετακινήσεις, κ.λ.π.

εγώ δεν το ξέρω - θα της το πω! αλλά ρε γμτ, θέλουν κάτι εκτός κτιρίου!

Επίσης Ζούπυ, δεν πρόλαβα να σου πω τις προάλλες, αυτό που είπα για τα ματζούνια της ομοιοπαθητικής, δεν το είπα κοροϊδευτικά, αλλά και καλά τι θα έλεγε κάποιος από τη γνωστή διαμάχη στο δίπλα. Μετά σκέφτηκα ότι μάλλον δεν διαβαζόταν καλά :(

έλα χριστέ μου, το κατάλαβα καλέ!

Απαραιτητως πολιτικο??? Μηπως θρησκευτικο σε μικρο εκκλησακι με προαυλιο χωρο να γινει εξω ο γαμος???? Σε πολιτικο φοβαμαι οτι δεν θα βρει ακριβως αυτο που θελει.

πολύ ωραίες οι ιδέες σου μαρκοπουλάκι αλλά δεν γίνεται! το ζευγάρι μένει αθήνα, τα σόγια από επαρχία και το κυριότερο... η φίλη μου είναι έγκυος και δεν θέλει να "ρισκάρει" μετακινήσεις, κ.λ.π.

εγώ δεν το ξέρω - θα της το πω! αλλά ρε γμτ, θέλουν κάτι εκτός κτιρίου!

έλα χριστέ μου, το κατάλαβα καλέ!

τώρα που το σκέφτομαι, δεν πρέπει να είναι όλο το δημαρχείο, αλλά οι αίθουσες εκδηλώσεω, κι εκεί γίνονται και γάμοι. Δίπλα ακριβώς είναι το μαγαζί αυτό που σου λέω, που είναι πολύ μεγάλο, πάνω στη θάλασσα (όπως και το δημοτικό κτίριο) και με ωραία διακόσμηση, είναι πάνω στην παραλιακή, λίγο πριν τα φανάρια της Βάρης-Κορωπίου.

το μαγαζί είναι αυτό

http://www.vivemar.gr/en/

και με το καλό το μπεμπέ! :)

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

ζοπιράκι άμα έχεις χρήμα όλα γίνονται....

τα παιδιά δεν έχουν σάλιο...

Απαραιτητως πολιτικο??? Μηπως θρησκευτικο σε μικρο εκκλησακι με προαυλιο χωρο να γινει εξω ο γαμος???? Σε πολιτικο φοβαμαι οτι δεν θα βρει ακριβως αυτο που θελει.

η φίλη μου σήμερα έμαθε πως είναι έγκυος και θέλουν να παντρευτούν άμεσα με πολιτικό - τον θρησκευτικό με την ησυχία τους! τον οποίο και σκέφτονται να κάνουν όπως λες!

τα παιδιά δεν έχουν σάλιο...

η φίλη μου σήμερα έμαθε πως είναι έγκυος και θέλουν να παντρευτούν άμεσα με πολιτικό - τον θρησκευτικό με την ησυχία τους! τον οποίο και σκέφτονται να κάνουν όπως λες!

ε ας πάνε σε κάποιο πνευματικό κέντρο δήμου...αυτό το λινκ με το θεατράκι της ηλιούπολης το είδες????

Να κάνουν τον πολιτικό οι πολύ στενοί φίλοι (ή όποιοι θέλουν λίγοι και καλοί) και να κάνουν γαμοβάφτιση :D Είναι πιο διασκεδαστική η γαμοβάφτιση αφού δεν έχουν σάλιο!

Εγώ αν ήμουν έτσι θα έκανα τον πολιτικό σε ένα νησί κοντινό :D

Για πειτε βρε κοριτσια οσες εχετε βγαλει παιδια απο κουνια,πηρε καιρο να συνηθισουν να μην πεφτουν απο το κρεβατι??? Σε 10 ημερες θα ερθει το κρεβατι και φοβαμαι ποσες τουμπες θα τρωει καθε βραδυ ο Μαριος που ετσι κιαλλιως κοιμαται δυσκολα και οχι πολλες ωρες.

Θα του βαλω απο κατω στρωματακια για να μην χτυπησει κεφαλι τουλαχιστον.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...