Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καλησπερα!!!!!!!!!!!Εμεις εχουμε 15 νομιζω οποτε αν υπολογισεις δοντι και διμηνο τουλαχιστον εχουμε μελλον ακομα.

Στελινουλα περαστικα στον καλο σου και φιλακια στο ανησυχο μπεμπακι!!!!!

Αερικοπουλο παλι καυτη ειναι η νυφη μου???? Η εισαι σεξυ η δεν εισαι, γιαυτο ειναι ζεστο το κοριτσι μας!!!! Ελπιζω να ειναι μονο δοντια.

Ευχαριστώ Μαρκοπουλάκι μου!!!

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αν σκεφτείς ότι ακούγεται από το ασύρματο το γούτσου γούτσου της πιπίλας... μάλλον δόντια είναι!

καλησπέρα κοριτσάκια μου! δεν έχω διαβάσει τι έχετε γράψει!

είμαι ρετάλι από τη κούραση αλλά... πανευτυχής για τη φίλη μου!!

α! θέλω και τη βοήθειά σας!

Μέχρι 2.5 λέει... αλλά αυτό δεν είναι κανόνας ;)

Εχουμε αργησει στανταρακι.....:-( Ζωπυ συγχαρητηρια στην φιλη σου. Με το καλο τελειωμηνο και με 1 πονο. Στελλακι δεν βλεπω να σε παιρνω σημερα. Παω μεσα στην μεγαλη παλι. Μαλλον θα τα πουμε αυριο. Καλη υπομονη ματια μου. Ολοι απο εκει περασαμε. Σε καταλαβαινουμε.

Σε ολες φιλακια. Γεια σου Παλλαντιν.....!

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Καλησπερα σας!! :D

Μολις εβαλα για υπνο το ταλιμπανακι μου!! :D

Χριστινακι δοντια ειναι στανταρ, αφου το απογευμα ηταν ευδιαθετη! Περαστικα οπως και να 'χει!

Εγω εδω.. Ειναι και ο κουνιαδος εδω και καθεται με το Βασ. και λενε τα δικα τους.. (Για την κριση, τα δανεια, τα οικονομικα.. Εγω βαρεθηκα πια και μεταξυ μας δεν αντεχω αλλη καταθλιψη..)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Αμάν πια με τη γκρίνια για την κρίση, τα δάνεια, τα λεφτά, τα προλεταριάτα και το μ...ί της Χάιδως! Ούτε εγώ αντέχω!

Πες ζούπυ... εγώ θα φύγω ωσωνούπω!

Αν σκεφτείς ότι ακούγεται από το ασύρματο το γούτσου γούτσου της πιπίλας... μάλλον δόντια είναι!

:D φαντάζομαι το θόρυβο και γελάω μόνη μου! αχ τα καημενούλια τι τραβάνε!

Ελλ μου η δικιά μου είναι 16-17, τίγκα στην ορμόνη! Ξέρετε τώρα, κυκλοθυμία, το μυαλό στα αγοράκια συνέχεια και στα ντυσίματα/μαλλιά/μακιγιάζ, κατασκήνωση, σχολείο και τέτοια ανέμελα κι ωραία! Βοηθάω λίγο και τον καλό μου να την καταλάβει σε αυτή τη δύσκολη ηλικία, και προετοιμάζομαι για τα δικά μου (αν κι έχουμε χρόνια μπροστά μας - ευτυχώς!)

αν μου τη γλιτώσει δλδ η δικιά μου και δεν την πνίξω σήμερα, θα φτάσει και στην εφηβεία της :tongue:

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Εγώ έχω αρχίσει σοβαρά τώρα τελευταία σε κάποιες φάσεις και φλερτάρω με τις άδειες γλάστρες στο μπαλκόνι... κρίμα να κάθονται άκαρπες... λέω να την φυτέψω εκεί μέσα!

κορίτσια, μην φεύγετε! είμαι ενθουσιασμένη!

λοιπόν, θα είμαι σύντομη :

χώρος και τρόπος πολιτικού γάμου, ρομαντικός και ανθρώπινος - κατά προτίμηση, όχι δημαρχείο!

καταθέστε ιδέες, τώρα!

Διαφημίσεις

Γίνονται και εκτός δημαρχείου πολιτικοί γάμοι;

νομίζω πως ναι, υπάρχει αυτή η δυνατότητα... αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ που το είχα διαβάσει / ακούσει...

έστω... ένα ρομαντικό δημαρχείο? κατά προτίμηση, σε θάλασσα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...