Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Θέλω να πιστεύω πως είναι δόντια Ράννια... δεν έχει συμπτώματα για κάτι άλλο... δεν είναι πυρετός... ακόμα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα!

Στελινούλα, πιστεύω ότι οι φυσιοθεραπείες θα βοηθήσουν πολύ τον άντρα σου, εγώ αισθανόμουν άλλος άνθρωπος μετά, και το πρήξιμο υποχώρησε μόνο έτσι

Γεια σου Παλ! Οντως οι φυσιοθεραπειες κανουν θαυματα. κανω κι εγω, σχεδον καθημερινα. Εχω δισκοπαθεια. Δυστυχως, για τη δικη μου περιπτωση, η "επιδραση" τους διαρκει μονο για οσο κ αιρο τις κανω. Αν σταματησω 1 εβδομαδα....παλι διπλωνω στα 2.

Ράννια, θενκς! ;)

Οχι εμενα...το Θεο! :tongue:

Θέλω να πιστεύω πως είναι δόντια Ράννια... δεν έχει συμπτώματα για κάτι άλλο... δεν είναι πυρετός... ακόμα.

Μα σε ποια ηλικια σταματανε αυτα τα δοντια? :( Τραπεζιτες εχει βγαλει ή βλακειες ρωταω τωρα? Πιο μεγαλα τους βγαζουν?

Μα σε ποια ηλικια σταματανε αυτα τα δοντια? :( Τραπεζιτες εχει βγαλει ή βλακειες ρωταω τωρα? Πιο μεγαλα τους βγαζουν?

νομίζω τα νεογιλά είναι λιγότερα από τα κανονικά, αλλά μπορεί να λέω και βλακείες. Τώρα πόσα ακριβώς είναι θα σας γελάσω. δεν λέει και το βιβλιάριο τίποτε

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

ααααα Αερικό η προγονή είναι και στις φωτό από εδώ ΝΥ στο φβ, όπως καταλαβαίνεις το γονίδιο αυτού του ανθρώπου είναι ο Γκοτζίλα, δεν το νικάει τίποτε!

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

ναι ο καλός μου την έκανε στα 24-25! και λόγω θέματος υγείας σοβαρού τότε, οι γιατροί του είχαν πει ότι μάλλον δεν θα κάνει ποτέ παιδιά. τους είχαν γράψει και τα ιατρικά περιοδικά εδώ Αμερική ως σπανιότατο φαινόμενο. οπότε η μικρή είναι δώρο Θεού γι' αυτόν... τι μικρή δλδ, αυτή είναι ολόκληρη γυναίκα πλέον!

Ράννια, θενκς! ;)

Τι λες ρε φιλε δεν το ηξερα. Μπραβο! Ποσο ειναι? Εμενα ειναι 11 στα 12.....και εμενα ετσι. Πηγαμε και πηραμε παντελονι που λες και της πηρα ενα dieselaki και της λεω αυτο μου φαινεται καλυτερο και τι γυρναει και μου λεει το σκατο? Οχι αυτο μου κανει καλυτερο κωλο......:shock: (και μεταξυ μας οντως της εκανε!)....αλλες φασεις τραγικες με το μαλλι στην μουρη αλλα emo (αλλα ειναι και αυτη απιστευτα μοδατη και κοκκετα) και να της λεω 'ρε συ βλεπεις απο εκει πισω?' και να μου λεει 'χαλαραααα'......και να θυμαμαι οτι ΙΔΙΑ ρε φιλε συζητηση ειχα με την μανα μου οταν ημουν εφηβεια......ολα κυκλους κανουν......

Στελλα Καρδουλα μου πονακια μην ειναι στο κοιλακι του. Βαλε χερακι επανω εκει να το κραταει ζεστο και κρατα το μπρουμυτα στο στηθος σου να ακουει καρδια......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Καλησπερα!!!!!!!!!!!Εμεις εχουμε 15 νομιζω οποτε αν υπολογισεις δοντι και διμηνο τουλαχιστον εχουμε μελλον ακομα.

Στελινουλα περαστικα στον καλο σου και φιλακια στο ανησυχο μπεμπακι!!!!!

Αερικοπουλο παλι καυτη ειναι η νυφη μου???? Η εισαι σεξυ η δεν εισαι, γιαυτο ειναι ζεστο το κοριτσι μας!!!! Ελπιζω να ειναι μονο δοντια.

αλλά νιαουρίζει γλυκά... τον άκουγα προχθές και μου ακουγόταν σαν μελωδία μπροστά σε αυτό που εμείς πλέον ονομάζουμε γκρίνια :lol:

Καλησπέρα :) Μόλις κοιμήθηκε το βασανάκι με 37.9 :S

Περαστικούλα στο βασανάκι σου Χριστινάκι μου

Στελλιτσα, ειναι πολυ μικρο το παιδακι...μην απελπιζεσαι....μετα το τριμηνο θα δεις να στρωνει, και αυτο σιγα σιγα....

αερικο, γιατι πυρετο? (παιζει να το χεις πει πιο πριν, αλλα δεν εχω διαβασει τιποτα....)

Κινκα...ασχετο ρε...αλλα ηθελα να στο πω καιρο...πολυ γουσταρω το χιουμορ σου ρε!

Εχουμε δηλαδη ενα μηνα ακόμα...αυριο κλεινουμε 2 μήνες!!!

Καλησπέρα!

Εμείς ξεσαλώσαμε σήμερα, (η μικρή κυρίως) πρωί και απόγευμα βόλτα και συνάντηση με μαμάδες και νήπια, πολύ ωραία περάσαμε!

Ζοπ συγχαρητήρια στην φίλη σου, με το καλό!

Στελινούλα, πιστεύω ότι οι φυσιοθεραπείες θα βοηθήσουν πολύ τον άντρα σου, εγώ αισθανόμουν άλλος άνθρωπος μετά, και το πρήξιμο υποχώρησε μόνο έτσι

δεν αγγιζετε το πόδι του..πεθαινει στον πόνο

Τι λες ρε φιλε δεν το ηξερα. Μπραβο! Ποσο ειναι? Εμενα ειναι 11 στα 12.....και εμενα ετσι. Πηγαμε και πηραμε παντελονι που λες και της πηρα ενα dieselaki και της λεω αυτο μου φαινεται καλυτερο και τι γυρναει και μου λεει το σκατο? Οχι αυτο μου κανει καλυτερο κωλο......:shock: (και μεταξυ μας οντως της εκανε!)....αλλες φασεις τραγικες με το μαλλι στην μουρη αλλα emo (αλλα ειναι και αυτη απιστευτα μοδατη και κοκκετα) και να της λεω 'ρε συ βλεπεις απο εκει πισω?' και να μου λεει 'χαλαραααα'......και να θυμαμαι οτι ΙΔΙΑ ρε φιλε συζητηση ειχα με την μανα μου οταν ημουν εφηβεια......ολα κυκλους κανουν......

Στελλα Καρδουλα μου πονακια μην ειναι στο κοιλακι του. Βαλε χερακι επανω εκει να το κραταει ζεστο και κρατα το μπρουμυτα στο στηθος σου να ακουει καρδια......

όλα πια τα έχουμε δοκιμάσει....ειπαμε προεκταση μου ειναι!!!

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...