Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 52 λεπτά , Bubble24 είπε:

Άσε κοπέλα μου, προσπαθώ να δω το μέλλον αισιόδοξα και να συνεχίσω. Δεν έκανα υπέρηχο. Θα συνεχίσω με νέα διέγερση. Επιλογή μου…

Στο φυσικό μου έπαιρναν 2100 με κατάψυξη.

Εννοείται να δεις το μέλλον αισιόδοξα.. λογικό τώρα να χεις πέσει αλλά σίγουρα θα είσαι καλύτερα σε λίγες μέρες! Πάντως που διάβασα για την ωοληψια πιο κάτω και μένα μου φαίνονται πάρα πολλά! Εγώ με τεχνητό κύκλο ωοληψια και κατάψυξη για ένα χρόνο έδωσα 1500. Όπως και να χει έφυγες από κει ελπίζω ο επόμενος να ζητάει λιγότερα

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Ηνωμένο Βασίλειο Αγγελίνα μου, Μεγάλη Βρετανία!!!

Γεια σου Στελλακι εσυ πηρες τηλ? .....ειμαστε με την προγονη μου μεσα και κουτσομπολευουμε. Θα σε παρω μολις βρω ανοιγμα.....Πως ειναι ο αντρας σου? και ο μπεμπης?

Αγγελινα να πας ειναι εκπληκτικη. Εχει τελειως δικια της 'μυρωδια' ανεπαφη απο τον χρονο. Το αυτο και η Ιρλανδια αλλα εκει δεν εχω δεησει να παω ακομα......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σου Στελλακι εσυ πηρες τηλ? .....ειμαστε με την προγονη μου μεσα και κουτσομπολευουμε. Θα σε παρω μολις βρω ανοιγμα.....Πως ειναι ο αντρας σου? και ο μπεμπης?

Αγγελινα να πας ειναι εκπληκτικη. Εχει τελειως δικια της 'μυρωδια' ανεπαφη απο τον χρονο. Το αυτο και η Ιρλανδια αλλα εκει δεν εχω δεησει να παω ακομα......

ναι ναι εγώ.....Ο άνδρας μου στο πισι με το πόδι ψηλά εγώ στο λαπτοπ...ο μπεμπης στο κουνάκι κοιμάτε...σημειωτέον μόλις ηρέμησε κανα 3ωρο ουρλιαζε.....

Κάντε το κους κους άκι σας.....Μην αγχώνεσε!!!

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

ναι ναι...κι εγω μπαινω πιο πολυ το βραδυ τωρα...και παλι σερνομαι!

τι κανς? :D

παρε τραγουδακι!

amwXnrRsGkM

Πολλά Like!

Lenny, η πρώτη αγάπη και παντοτινή... τι στυλ, τι σεξαπίλ! :D

Τι κάνετε κοριτσάκια; εγώ ας τα λέμε...

Στελλινούλα περαστικά για τον καλό σου βρε, ας είναι αυτή η τελευταία σας αναποδιά!

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

ναι ναι εγώ.....Ο άνδρας μου στο πισι με το πόδι ψηλά εγώ στο λαπτοπ...ο μπεμπης στο κουνάκι κοιμάτε...σημειωτέον μόλις ηρέμησε κανα 3ωρο ουρλιαζε.....

Κάντε το κους κους άκι σας.....Μην αγχώνεσε!!!

Γιατι τι επαθε ο μικρος....καλα εμεις εχουμε τα προεφηβηκα.....'μου αρεσει ο Β, αλλα ο Κ εχει πολυ μαγκια και πλακωθηκε στο ξυλο για μενα.....και κατσε να σου δειξω το χορευτικο μου απο το ghost του Jackson......κλπκλπ....' η καθε ηλικια τα καλα της. Διαλειμα ολιγων λεπτων πηγε τουαλετα......:-)

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Γιατι τι επαθε ο μικρος....καλα εμεις εχουμε τα προεφηβηκα.....'μου αρεσει ο Β, αλλα ο Κ εχει πολυ μαγκια και πλακωθηκε στο ξυλο για μενα.....και κατσε να σου δειξω το χορευτικο μου απο το ghost του Jackson......κλπκλπ....' η καθε ηλικια τα καλα της. Διαλειμα ολιγων λεπτων πηγε τουαλετα......:-)

γκρινιάζει χωρις λόγο μωρε Ελλη.......Συνεχεια χωρίς λήξη.......Ότι και να κάνουμε ΤΙΠΟΤΑ...

Εντωμεταξύ την περισσότερη ώρα νιαουρίζει αλλά ΔΥΝΑΤΑ!!!

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

έτσι ακριβώς και η δικιά μου η προγονή :D πλάκα έχουν, θυμάμαι και τα δικά μας τα εφηβικά και μου πέφτουν τα μαλλιά με το πόσο χάπατα ήμασταν εμείς! αυτή να τη δεις, κοκέτα, ντύσιμο προσεγμένο (εγώ γκ-λέτσος κανονικά), κι έτσι ο ένας, κι έτσι ο άλλος, τη χαίρομαι με την ανεμελιά της.

Με σκλάβωσε που μου είπε 'το φανταζόσουν πριν δυο χρόνια ότι θα έχεις μία κόρη μωρό και μία κόρη μεγάλη;' δεν το περίμενα ότι το σκέφτεται έτσι...

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

αλλά νιαουρίζει γλυκά... τον άκουγα προχθές και μου ακουγόταν σαν μελωδία μπροστά σε αυτό που εμείς πλέον ονομάζουμε γκρίνια :lol:

Καλησπέρα :) Μόλις κοιμήθηκε το βασανάκι με 37.9 :S

Στελλιτσα, ειναι πολυ μικρο το παιδακι...μην απελπιζεσαι....μετα το τριμηνο θα δεις να στρωνει, και αυτο σιγα σιγα....

αερικο, γιατι πυρετο? (παιζει να το χεις πει πιο πριν, αλλα δεν εχω διαβασει τιποτα....)

Κινκα...ασχετο ρε...αλλα ηθελα να στο πω καιρο...πολυ γουσταρω το χιουμορ σου ρε!

Καλησπέρα!

Εμείς ξεσαλώσαμε σήμερα, (η μικρή κυρίως) πρωί και απόγευμα βόλτα και συνάντηση με μαμάδες και νήπια, πολύ ωραία περάσαμε!

Ζοπ συγχαρητήρια στην φίλη σου, με το καλό!

Στελινούλα, πιστεύω ότι οι φυσιοθεραπείες θα βοηθήσουν πολύ τον άντρα σου, εγώ αισθανόμουν άλλος άνθρωπος μετά, και το πρήξιμο υποχώρησε μόνο έτσι

kinka? ένα ένα μας τα λες :D Έχεις και προγονή βρε;

ναι ο καλός μου την έκανε στα 24-25! και λόγω θέματος υγείας σοβαρού τότε, οι γιατροί του είχαν πει ότι μάλλον δεν θα κάνει ποτέ παιδιά. τους είχαν γράψει και τα ιατρικά περιοδικά εδώ Αμερική ως σπανιότατο φαινόμενο. οπότε η μικρή είναι δώρο Θεού γι' αυτόν... τι μικρή δλδ, αυτή είναι ολόκληρη γυναίκα πλέον!

Ράννια, θενκς! ;)

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...