Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

καλά ίσα που θα'χα δώσει για "υιοθεσία" αν είχα τέτοι παιδί (και μην πεταχεί καμία από δίπλα και το πιάσει σχοινί κορδόνι αυτό που είπα έτσι? χιουμοράκι κάνω).

Τι μου δίνεις να μην το "σφυρίξω" δίπλα? :P:twisted::P:twisted:

τρέχω σαν το βέγγο, δεν έχω λεπτό ελεύθερο αλλά μπήκα να σας πω ότι η φίλη μου έκανε τεστ από το φαρμακείο και... ναι... είμαι τόσο πολύ χαρούμενη...

ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπράβοοοοοο!!!! Με το καλό :P:p:p:p:p

Απόψε έχω έξοδο μετά από πολύ-πολύ καιρό!

Θέλω και εγώ...μπουχουχουυυυυ

Ο καιρος με εχει ξενερωσει απιστευτα! Ελεγα αντε να ρθει το ΣΚ να παμε καμια βολτα, και σημερα βρεθηκε να βρεχει! Γκρρρρρ! Τωρα σταματησε, αλλα που να πας που τα παντα ειναι μουσκεμα?

Άντε βρε που βρέχει στην Πάτρα :P:p:p:p

Εμείς τώρα μαζευτηκαμε από τις 11.00 το πρωί...η μικρή λυσσαξε και τώρα ροχαλίζει

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ετσι ειναι και ο αντρας μου Νιτσα και του σαλονιου και του λιμανιου γιαυτο πηγε μεσα και εκανε θεμα. Το γκαρσονι δεν εφταιγε γιατι ειχε δωσει την παραγγελια απο την ωρα που πηγαμε και ρωταγε συνεχεια την κουζινα αν ηταν ετοιμο το τοστ, ουτε στιφαδο να εφτιαχναν τοση ωρα.

Αφου την τελευταια φορα που πηγα εγω στην κουζινα τους ειπα αν δεν το φερετε σε πολυ λιγο φερτε τον λογαριασμο να φυγουμε.

Είναι απαράδεκτες τέτοιες συμπεριφορές εν καιρώ κρίσης!

Δλδ έλεος... άλλοι κάνουν αμάν να μπει κόσμος στο μαγαζί τους κι άλλοι έχουν πολύ ψηλά τον αμανέ!

Εννοείται ότι δεν θα ξαναπάτε στο συγκεκριμένο για καφέ και πες μας ποιό είναι να μην πάμε ούτε κι εμείς...

Ανώνυμη Αλλοπρόσαλλη Αλληλεγγύη:D

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια μου,

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας....Ο Ανδρούλης μου είναι καλύτερα...Δεν το πατάει το πόδι, το έχει σηκωμένο ψηλά δεμένο και του είπαν να βάζει παγοκύστες...Είναι τρελά πρησμένο...Όλα πολύ καλά το μόνο που πονάει πολύ...

Εγώ βρήκα ευκαιρεία που ο μπεμπης κοιμάτε με τον μπαμπά του διπλα διπλα και έγλυψα το σπίτι....το άστραψα...τι να έκανα ευκαιρεία έψαχνα να βρώ να μείνω λίγο μόνη να κάνω δουλειές..

Τώρα θα πάω να κάνω και ένα μπανάκι με την υσηχία μου και μετά να κάτσω να χαλαρώσω και εγώ...

Σας φιλώ...αμα είναι θα τα πούμε μετά το μπανάκι μου

μάκιαααα

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Έλλη, πρασίνισα από τη ζήλια μου με την περιήγηση του Ηνωμένου Βασιλείου...πού σου άρεσε περισσότερο?

Σκοτια....δεν υπαρχει δευτερη....τελος.....

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...