Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Anastasia2005 είπε:

Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας..Αύριο θα επικοινωνήσω με τον γιατρό που θα μου κάνει την λαπαροσκόπηση να δω αν μπορει να μου κάνει κάτι από τα 2 αν και δεν το κόβω...Από την άλλη όμως μου είπε ότι η εξέταση κοστίζει 300€ οπότε θα μπορώ να την κάνω κ με αυτόν τον γιατρό...Ξέρω ακούγονται μπέρδεμενα,αλλά κορίτσια μένω επαρχία..Αν αρχίσω τα δρομολόγια ξέρω ότι θα κουραστω 2 πλα ,άσε που δεν με παίρνει και με την δουλειά...Αχ βρε κορίτσια άλλη μια ανησυχια που έχω  ..Πως θα το κάνω όλο αυτό με τη δουλειά;;;Δεν θέλω να καταλάβει κανείς τίποτα...Δεν έχω πει σε κανέναν ότι ξεκίνησα να σκέφτομαι κ πάλι για εξωσωματική...Ούτε ο γιος μου ξέρει ότι θα μπω χειρουργείο..

Αχ σε καταλαβαίνω με αυτές τις μετακινήσεις. Δύσκολη η επαρχία σε αυτά πρέπει να τα οργανώνεις όλα πολύ καλά κι αν έχεις γιατρούς συνεργάσιμους πάλι καλά! Μαζί με τα έξοδα της εξωσωματικής έχεις και τα έξοδα του πήγαινε έλα και τις μετακινήσεις να σε φθείρουν ψυχολογικά. Με την δουλειά δεν ξέρω πως μπορείς να το διαχειριστείς τύπου να μην αναφέρεις ακριβώς λόγο απουσίας κλπ αν έχεις την δυνατότητα. Να το αφήσεις στο "λόγους υγείας" και να το σεβαστούν. Αλλά με το παιδί καλό είναι να του εξηγήσεις πως η μαμά του πρέπει να κάνει μία διαδικασία για προοληπτικούς λόγους, να μην νομίζει είναι κάτι πολύ σοβαρό, θα χρειαστείς και λίγο χρόνο αποθεραπείας, καλύτερα να το ξέρει από πριν αυτό. 

πρίν από 20 λεπτά , Ελπίδα88 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα ! Στέλνω περισσότερο για ηθική υποστήριξη😥 είμαι πολύ πρωτάρα. Έκανα ωοληψια την Τετάρτη και είχα 2 ωάρια. Ενώ πήγαιναν καλά σήμερα με πήραν και με είπαν πως μόνο το ένα έγινε έμβρυο. Στεναχωρέθηκα αρκετά. Έγραψα σε εσάς γιατί περνάμε τα ίδια και με καταλαβαίνετε 

Καλώς ήρθες στην παρέα μας, επικεντρώσου στα θετικά. Είχες 50% επιτυχία στις βλαστοκύστες που είναι ένα πολύ καλό ποσοστό, δεν γίνονται όλα τα ωάρια βλαστοκύστες! Δεν θα σου πω μην στεναχωριέσαι αλλά σίγουρα υπάρχει και κάτι θετικό να δεις, τουλάχιστον έχεις ένα εμβρυάκι που σε περιμένει ❤️ 
      Σου είπαν αν είναι άριστη, καλή ή μέτρια; Ήταν η πρώτη σου ωοληψία; Ήταν φυσικός κύκλος ή έκανες διέγερση; 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Καλημέρα Μαρκοπουλάκι!!!

Εγώ το άνοιξα εδώ και πόση ώρα και διαβάζω με τις ώρες! Ξεκ@@@θήκατε πάλι χτες άτιμα πλάσματα! Πόσο ζηλεύω δεν λέγεται... εγώ ξεράθηκα από τις 9:30.

Διαφημίσεις

Καλημέρα :) Η δική μουξύπνησε στις 6.30 για τρίτη μέρα! Καθόλου δεν μου αρέσει το νέο της πρόγραμμα! Η γυναίκα έχει έρθει από τις 8.45 και είναι ακόμα στην κουζίνα η ταλαίπωρη! Μπαμπάς, θεία, ταλιμπάν στις κούνιες κι εγώ μαζεύω ό,τι βρίσκω... χέρια off αλλά ποιος νοιάζεται;

Φιλάκια!

Καλημέρα και απο μένα! Εξακολουθώ να είμαι στο προσφυγικό μου σπίτι και να έχω μαστόρους που βάζουν την κουζινα..... Ο αγγελάκος μου είναι λίγο κρυωμένος... κατα τ άλλα ησυχίες....

Σημερα για πολλοστη φορα θα παω να βρω κρεβατι για τον Μαριουλη, καντε μια ευχη να βρω κατι καταλληλο γιατι βαρεθηκα να ψαχνω συνεχεια.

Καλημέρα everybody

Μαρκοπουλάκι εγώ στην αρχή της είχα πάρει ένα μονό σουηδικού τύπου για το δωμάτιό της............μέχρι που φτάσαμε να μην χωράμε και οι 2 γιατί εγώ είμαι ψηλή και με πολλά προβλήματα σε μέση, αυχένα κλπ και η δικιά μου απλά θέλει το Στάδιο Καραϊσκάκη για να κοιμηθεί:P... τζιζους δηλαδή με αυτό το παιδί.

Έτσι έκανα παραγγελία σε ένα φίλο μου που έχει εργοστάσιο επίπλων και μου έφτιαξε ένα κρεβάτι 1.30 χ2.00 που έχει αποηθευτικό χώρο από κάτω..... στη μισή τιμή απ΄ότι έβρισκα στην αγορα τα άλλα μονά κρεβάτια και όχι το 1.30 που ήθελα εγώ.

Οπότε τώρα κοιμόμαστε μια χαρά................δηλαδή ο termintor κοιμάται μια χαρά, εξακολουθεί να κλωτσάει και να της τρώω εγώ:D:D.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...