Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας..Αύριο θα επικοινωνήσω με τον γιατρό που θα μου κάνει την λαπαροσκόπηση να δω αν μπορει να μου κάνει κάτι από τα 2 αν και δεν το κόβω...Από την άλλη όμως μου είπε ότι η εξέταση κοστίζει 300€ οπότε θα μπορώ να την κάνω κ με αυτόν τον γιατρό...Ξέρω ακούγονται μπέρδεμενα,αλλά κορίτσια μένω επαρχία..Αν αρχίσω τα δρομολόγια ξέρω ότι θα κουραστω 2 πλα ,άσε που δεν με παίρνει και με την δουλειά...Αχ βρε κορίτσια άλλη μια ανησυχια που έχω  ..Πως θα το κάνω όλο αυτό με τη δουλειά;;;Δεν θέλω να καταλάβει κανείς τίποτα...Δεν έχω πει σε κανέναν ότι ξεκίνησα να σκέφτομαι κ πάλι για εξωσωματική...Ούτε ο γιος μου ξέρει ότι θα μπω χειρουργείο..

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καληνύχτα Ζώπυρον και Μάρκοπόλο.

Μήπως μπέρδεψε τα μερομήνια η Μάρα και είσαι εσύ η θεότης του πυρός, Αερικό?

Εγώ καλά κατάλαβα για το σήριαλ. έλεγε τίποτα τελικά?

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μια φορα οταν γεννησα βρε μου πηρε μονοπετρο οχι καθε μερα και στα ταξιδακια με την δουλεια τωρα που δεν μπορω να παω μαζι του μου φερνει αρωματα αλλα δεν παει καθε μερα δυο φορες τον χρονο το πολυ.

Αστα αυτά...το λελουδικό με έκαψε εμένα! Ψοφάω για άνθη!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Εγώ πάλι όχι, καθότι έχω άμεση οπτική επαφή. Άσε που συνήθως μαγειρεύει η πεθερα.

Α και δε σας είπα...τσίμπησα κι εγώ λεφτουδάκια απ' το δημόσιο σήμερα και κανόνισα για την Κυριακή κοριτσοκατάσταση. :D

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Α στα ανθη ειναι συνεπεστατος μονο εκει καταφερνει να ψωνιζει ευκολα σε οτιδηποτε αλλο γυναικειο δεν εχει ιδεα. Πηγε μια φορα στο Λονδινο πριν παντρευτουμε και μου λεει στο τηλ σου πηρα ωραια δωρακια και ολοκληρο Λονδινο μονο ο Κωστας μπορουσε να ψωνισει τοσο ασχετα πραγματα. Ενα φουλαρι αθλιο ενω ξερει οτι εχω θεμα με τον λαιμο και δεν φοραω ουτε κασκολ και ενα μποξερακι που δεν καταλαβε οτι ηταν αντρικο και χχlarge και ενα πορτοφολακι στο πιο τουριστικο και κακογουστο σχεδιο που μπορειτε να φανταστειτε!!!!!

Αλλα εγω του ειπα σε ευχαριστω αγαπη μου ειναι τελεια γιατι ειδα με ποση χαρα και περηφανια τα διαλεξε μονος του για μενα.

Διαφημίσεις

εμενα παλι....ψιλοχεσμενη με εχει μου φαινεται! καλα γιορτες γενεθλια....ουτε για αστειο να μου παρει δωρο...εκτος απο οταν τα ειχαμε πρωτοφτιαξει....πολλααααααααα χρονια πριν!

τωρα με το παιδι...εχει αλλαξει λιγο. Μου πηρε δωρο στη γεννα και στη γιορτη μου(αλλα αυτο υποτιθεται ηταν απο τον μπεμπη :mrgreen: )

Γενικα....σαν οικογενεια (την πατρικη του εννοω) δε το χουν με τα δωρα...ουτε καν τα τυπικα...στα ορια να τους λες γαιδουρια!

Μπράβο του ρε συ...κι εμένα μου τα έκανε αυτά στην αρχή, αλλά αφού με τούμπαρε και με φούσκωσε και με τον πρώτο γιο, τα ξέχασε. Εμείς Λονδίνο πήγαμε για μήνα του μέλιτος.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Εγω Λονδινο δεν εχω παει ποτε και μαλλον δεν προκειται να παω ποτε γιατι δεν με σηκωνει το κλιμα της υγρασιας.

Ολλανδια και Πραγα εχω παει, και Ρωμη ταξιδι του μελιτος!!!!!!!

Διαφημίσεις

Το Λονδινο ειναι απλα ΤΕΛΕΙΟ!!!! εχω παει 3 φορες και μαλιστα τις 2 πηγα θα μπορουσα να παω αλλου (ευρωπη) αλλα επελεξα να ξαναπαω εκει! τωρα εχω χρονια να παω, κι ετσι οπως ειναι τα πραγματα δε με βλεπω για συντομα.....

Δεν ξερω ισως δεν πιστευε ποτε οτι θα καναμε παιδι γιαυτο με προσεχε πολυ απο νωρις και μετα το ειχε συνηθισει σαν τροπο ζωης. Ετσι ειναι φτιαγμενος να προσεχει πολυ αυτον που εχει διπλα του αν και μου λεει οτι δεν ηταν παντα ετσι απλα οτι εγω του το εμπνεω αλλα δεν ειμαι και σιγουρη γιαυτο, ειναι δοτικος απο την φυση του νομιζω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...