Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας..Αύριο θα επικοινωνήσω με τον γιατρό που θα μου κάνει την λαπαροσκόπηση να δω αν μπορει να μου κάνει κάτι από τα 2 αν και δεν το κόβω...Από την άλλη όμως μου είπε ότι η εξέταση κοστίζει 300€ οπότε θα μπορώ να την κάνω κ με αυτόν τον γιατρό...Ξέρω ακούγονται μπέρδεμενα,αλλά κορίτσια μένω επαρχία..Αν αρχίσω τα δρομολόγια ξέρω ότι θα κουραστω 2 πλα ,άσε που δεν με παίρνει και με την δουλειά...Αχ βρε κορίτσια άλλη μια ανησυχια που έχω  ..Πως θα το κάνω όλο αυτό με τη δουλειά;;;Δεν θέλω να καταλάβει κανείς τίποτα...Δεν έχω πει σε κανέναν ότι ξεκίνησα να σκέφτομαι κ πάλι για εξωσωματική...Ούτε ο γιος μου ξέρει ότι θα μπω χειρουργείο..

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω τοσους ειχα στον γαμο αλλα στην βαφτιση ηθελα μονο αυτους που γουσταρα πραγματικα να ειναι εκει και ηταν γυρω στους 80 και περασα πιο ομορφα!!!

εγώ αντίθετα, στο γάμο είχα τους μισούς! υπέροχη μέρα πάντως κι αυτή!

κι αν ξαναγινόταν η βάφτιση, 500 θα καλούσα! ήταν τέτοια η χαρά μας (περάσαμε τ-έ-λ-ε-ι-α!) που θέλαμε να την μοιραστούμε με όλους!

καληνύχτα ελλ!

ε αφου τα βρηκαν μεταξυ τους τώρα τι να λέμε... στην αυλιδα ΤΟΣΑ παιδάκια γυρω γυρω η πουκι εκει.. με τον αγγελάκο.. τον βλεπει και κανει αναροφηση απο χαρα..αυτο ηταν

dZJip3.png

α να γεια σου ρε ζοπυ..δεν ξερω εγω στον γαμο ημουν με χαρωπή αλλά οκ δεν απογειώθηκα κιολας... η μονη στιγμη που συγκινηθηκα ηταν οταν ειδα την αδερφη μου στο δημαρχειο...δεν ξερω καπως μου ηρ8ε..ενω τα βαφτισια..εχουν αλλη χαρη ρε παιδι μου...το παιδακι σου ειναι..κι αλλα παιδακια μαζι κλπ κλπ..να πανε ολα καλα και νομιζω οτι κ εμεις 8α περασουμε σουοερ

dZJip3.png

μπουφε και ρτοτοντες και καρεκλες και τα παντα ολα κα8οτι αρκετοι ειναι και...μεσηλικες :P και dj, και μπουρμπουλι8ρες και παιδικη χαρά και κλπ κλπ...απο 7 μηνων εγκυος την σχεδιάζω την βαφτιση

ακούγεται υπερπαραγωγή και πολύ ωραίο! με το καλό μάρα!

Διαφημίσεις

Τώρα με πονάτε.. εγώ έκανα βάφτιση σε χρόνο πένθους και αναγκάστηκα να κάνω περικοπές στα θέλω μου... το φέρω πολύ βαρέως!

Καλά είμαι, ήρθε η μάνα μου σήμερα (γιε γιε γιε), γι'αυτό δεν μπήκα πιο νωρίς.

Αερικό, αλλιώς μου ξηγιόσουν τις προάλλες. Και πρόσεχε, δε μασάω από τιγριλίκια, γιατί και ο μικρός μου μια από τα ίδια είναι και θα τον βάλω να σε δαγκώσει...ξέρεις τι δάγκωμα κάνει? :-P:tongue::tongue::tongue:

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Το ότι οι θρησκείες έχουν κοινά σημεία, κοινές ημερομηνίες, κοινούς μύθους είναι κοινό μυστικό! Εγώ θα την πληρώσω που το λέω; :P

Καληνυχτα Ελλ και Μαρα!!!!!

Εγω εκανα πραγματικα οτι γουσταρα στα βαφτησια υπεραραγωγη αλλα με συγκεκριμενα ατομα αλλα στον γαμο κουραστηκα πολυ απο τον πολυ κοσμο.Για τα πρωτα του γενεθλια εκει να δεις υπερπαραγωγη και τι δεν ειχα κανει απο την χαρα μου και στο σπιτι και στο παιδι και στον εαυτο μου κανονικη υπερπαραγωγη.

Να το ευχαριστηθειτε Μαρα και να περασετε τελεια!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...