Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Anastasia2005 είπε:

Καλημέρα κορίτσια...Σήμερα πήγα σε έναν ακόμη γυναικολόγο ο οποίος κάνει και εξωσωματική...Του έδειξα όλες τις εξετάσεις...Υποπτεύεται μικροβιομα στο ενδομητριο..Είδε και την υστεροσκοπηση πριν 10 χρόνια που ήταν καθαρή ,αλλά μου λέει να δεις που από κει ξεκινάνε οι λοιμώξεις σου...Δεν είχες υδροσαλπιγγα και έκανες 2...Είχες τέλεια έμβρυα Κ όμως έμεινες εγκυος και δεν προχώρησε...Είχε μια λογική όλο αυτό..Μου είπε για αφαίρεση υδροσαλπιγγας και βιοψία ενδομητρίου..Μου είπε ότι γίνεται και ταυτόχρονα σε ένα χειρουργείο...Το θέμα μου είναι ότι εγώ τη λαπαροσκόπηση θα την κάνω στο δημόσιο ,σιγά μη γίνεται...Επίσης με αποτρψε από το δημόσιο γιατί μου είπε ότι η ωοληψιας γίνεται το αργότερο Παρασκευή οπότε μου λέει αν δεν είσαι τυχερή δεν θα πάρεις ποτέ βλαστοκυστες...Ξέρω κάνει τη δουλειά του αλλά αν ισχύει την έκατσα..3..200 σε αυτόν η εξωσωματική 

Αυτό με το δημόσιο ότι κάνουν ωοληψιες μέχρι Παρασκευή ισχύει αλλά για τις βλαστοκυστες που είπε δεν ισχύει, γίνονται φυσικά βλαστοκυστες και στο δημόσιο, η διαφορά είναι στην εμπειρία του εμβρυολογου, στα μηχανήματα που έχουν κ τα υπόλοιπα υλικά. Η πρώτη μου προσπάθεια ήταν σε δημόσιο κ έκανα βλαστοκυστες αλλά εμένα δεν μου έκανε κλικ η εμβρυολόγος κ πήγα σε ιδιωτικό μετά. Υπάρχουν γυναίκες που έκαναν μωρό σε δημόσιο νοσοκομείο.

3 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

Αυτές είναι οι τιμές. Γενικά με κατάψυξη και μια εμβρυομεταφορά πάει στα 5.000. 

Είναι σαν ταρίφα. 

Γενικά, τέτοιου τύπου χειρουργεία, καλό είναι να κοιτάς τον Γιατρό και όχι που θα την κάνεις. Ξέρω ότι το ποσό είναι υψηλό για λαπαροσκόπηση, αλλά καλύτερα να σπρώξεις την εξωσωματική και να κάνεις χειρουργείο με κάποιον που θα εμπιστευτείς και θα έχει εμπειρία, όχι με κάποιον που θα εφημερεύεις ή ειδικευόμενο. 

Αν έχεις υδροσάλπιγγα πρέπει οπωσδήποτε να αφαιρεθεί. Σωστά στα είπε, πέρα από βιοψία ενδομήτριου να κάνεις και μικροβίωμα.

Συνήθως σε αυτά πας με το γιατρό που σε παρακολουθεί κ έχεις κλείσει το ραντεβού στο νοσοκομείο

Επίσης ειδικευμένοι δεν κάνουν τέτοιες επεμβάσεις, να είναι στο χώρο ναι αλλά δεν κάνουν μόνοι τους χειρουργεία.

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Συγνώμη δηλαδή τώρα... http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=84736 Μεσήλικο ζευγάρι; Αυτός 60 και αυτή 40... είναι μεσήλικο ζευγάρι; Ποιο βουνό να πιάσω; :shocked:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αοαοαοαοαοπαπαπαππα απο ανανταμ παπανταμ σοι αθηναικο και κανεις ορη σαν την μανιατισα την μοιρολογιστρα? τι 8α πουν οι προγονοι?

Καλα ειναι μην τα θες και ολα δικα σου ντε......350 καλεσμενους. Πω πω ρε συ χαρα στο κουραγιο σας. Εμεις βαφτιση ειχαμε 20 και εκανα αμαν και πως να τους δωσω το γλυκο να φυγουν......:tongue: ειχα την μικρη κατακοκκινη απο το κλαμα και μου ειχε παει το στομαχι στην 12ποντη γοβα.....

:-( Αλλα εσενα ειναι μικρακι ακομα ειναι πιο στρωτο. Εμενα ηταν 1.5 χρονων και εριχνε κλωτσομπουνιδια στον παππα.......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

ζοπακι στις 12 ιουνιου..η8ελα 11 αλλα ειναι μεγα ψυχοσαββατο και μου ειπε ο φαδερ οτι δεν κανει μυστηρια.. στην αυλιδα 8α γινει η βαφτιση σε ξωκλησι και μετα μασαμπουκερι στο κτημα της εκκλησίας

μπουφέ φαντάζομαι, ε? και θα στέκονται όρθιοι?:cool: μουσική?

εσένα - επειδή είμαι πολύ κουρασμένη για να σε μαλώσω - απλά θα σ' αφήσω στα χέρια της αγγελίνας!

Κι άμα με μαλώσεις δηλαδή στο συγκεκριμένο πιστεύεις ότι θα μου αλλάξεις πεποιθήσεις; :P :p :P

Διαφημίσεις

Συγνώμη δηλαδή τώρα... http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=84736 Μεσήλικο ζευγάρι; Αυτός 60 και αυτή 40... είναι μεσήλικο ζευγάρι; Ποιο βουνό να πιάσω; :shocked:

Τι να σου πω το ειδα και αυτο μετα τους καυγαδες που ειχα διπλα.......ισως να ειναι ΜΜΕ φτιαχτο πιστευω....

ο 60ντάρης είναι μεσήλικας:mrgreen:

μπουφέ φαντάζομαι, ε? και θα στέκονται όρθιοι?:cool: μουσική?

μπουφε και ρτοτοντες και καρεκλες και τα παντα ολα κα8οτι αρκετοι ειναι και...μεσηλικες :P και dj, και μπουρμπουλι8ρες και παιδικη χαρά και κλπ κλπ...απο 7 μηνων εγκυος την σχεδιάζω την βαφτιση

dZJip3.png

Εγω τοσους ειχα στον γαμο αλλα στην βαφτιση ηθελα μονο αυτους που γουσταρα πραγματικα να ειναι εκει και ηταν γυρω στους 80 και περασα πιο ομορφα!!!

τα σογια ειναι μηδαμινα..οι υπολοιποι ειναι φιλοι μας και τα παιδάκια μας και κοριτσια απο εδώ που γεννησαμε παρεα,,,βασικα ειναι βαφτισια οπεν ινβιτεισον :P

dZJip3.png

Διαφημίσεις

τα σογια ειναι μηδαμινα..οι υπολοιποι ειναι φιλοι μας και τα παιδάκια μας και κοριτσια απο εδώ που γεννησαμε παρεα,,,βασικα ειναι βαφτισια οπεν ινβιτεισον :P

Καλα κανετε, καλα να περασετε......κορες σας χαιρετω....παω να ακουσω iron maiden.....και θελω και την VIP μου Μαρα μην ξεχνιομαστε......αν κερδισω την θελω.......

Καλο βραδυ σε ολες.....

Κι άμα με μαλώσεις δηλαδή στο συγκεκριμένο πιστεύεις ότι θα μου αλλάξεις πεποιθήσεις; :P :p :P

σιγά μην προσπαθήσω να σου αλλάξω πεποιθήσεις!:tongue:

να σε μαλώσω γενικά ήθελα γιατί... τάζεις την κόρη σου αλλού!:cool:

δεν την τάζω... το έχουμε εκθέσει το παλικάρι!!! Στα παρκάκια τα αθηναϊκά :P

Ανάβω τελευταίο τσιγάρο!

Ζοπ δεν φταιει το Αερικο μιλησε το μανιατικο αιμα και τα βρηκαν μεταξυ τους τα πιτσιρικια, και χερακι δωσανε και φιλακι δωσανε οποτε οτι και να λεμε εμεις κολοκυθοπιτα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...