Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Είναι κάποια πιο αξιόπιστη;;;Η πρέπει να κάνω και τις 2 ;;;Ο γιατρός μου μίλησε για βιοψία;;Του λέω ngs .Όχι μου λέει , βιοψία..

Αφου θα κάνεις όλα αυτά ζητά τα Κ τα δύο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Κοιτάνε διαφορετικά πράγματα . Η βιοψία βλέπει χοντρικά αν υπάρχει κάποια φλεγμονή ενεργή. Το nsg κοιτάει αν έχει διαταραχθεί το μικροβιωμα από κάποια παλιότερη φλεγμονή Κ επικρατούν κακά μικρόβια μέσα στην μήτρα που δεν επιτρέπουν να εμφυτευθει έμβρυο 

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Μπήκα να πω μια καληνύχτα...μισό να πάρω μια ιδέα για τα προηγούμενα, γιατί κάτι για Κέλτες πήρε το μάτι μου και είμαι περίεργη να δω, πώς πήγε εκεί η συζήτηση!:-P

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ ρε συ ελλ...

θα συμφωνήσω πως το να εξαφανιστεί ήταν εγωιστικό και πολύ χειριστικό αλλά πως είσαι τόσο σίγουρη πως αδιαφορεί για σένα κι έβαλε την κάμερα μόνο για το παιδί? πως μπορείς να είσαι απόλυτα σίγουρη?

Ειπαμε το γειωσα για σημερα....παμε στους κελτες.....:-P

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

μαρκοπουλια..τελευταιο κελτικο ποστ μου κξαι ολοκληρωνω γιατι η ζοπυ βαραει πονοκεφαλο... εμ τι νομιζεις οτι ειναι τα παιδια για τους κελτες..οεο? ξωτικα ειναι που ερχονται και παιζουν και κανουν τους ανθρωπους καλυτερους μπλα μπλα μπολα

dZJip3.png

ΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧ ΕΛΕΟΣ ΜΑΡΙ ΕΛΛΗ ΠΛΕΟΝ!ΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΑΝΙΑΤΙΣΑ ΝΑ ΠΕΣΩ ΚΑΤΩ

Πλακιωτισσα......το'καψα....? :D:D:D

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

παντως ειλικρινα οσο πιο πολυ διαβαζω τοσο μου μεγαλωνει η πεποιθηση οτι οι ανθρωποι ειμαστε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ενα... κελτικη ελληνικη νορβηγικη και ρωμαικη μυθολογια αλληλοπλεκονται και εχουν και κοινους ηρωες....μολις τελειωσω και με τους νορβηγους..8α παω περσες.. 8α γινει της τρελής! μουαχαχαχαχα

dZJip3.png

Μπήκα να πω μια καληνύχτα...μισό να πάρω μια ιδέα για τα προηγούμενα, γιατί κάτι για Κέλτες πήρε το μάτι μου και είμαι περίεργη να δω, πώς πήγε εκεί η συζήτηση!:-P

καλησπέρα αγγελίνα μου! όλα καλά?

άσε μην το πιάσεις με τους κέλτες, θα ξημερώσουμε!

Διαφημίσεις

παντως ειλικρινα οσο πιο πολυ διαβαζω τοσο μου μεγαλωνει η πεποιθηση οτι οι ανθρωποι ειμαστε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ενα... κελτικη ελληνικη νορβηγικη και ρωμαικη μυθολογια αλληλοπλεκονται και εχουν και κοινους ηρωες....μολις τελειωσω και με τους νορβηγους..8α παω περσες.. 8α γινει της τρελής! μουαχαχαχαχα

Είμαστε... και ο Χριστιανισμός απλώς πάντρεψε πολλές 'θρησκείες' μαζί ;)

ουι ζοπυ...ξερω ειναι λιγο τουρλουμπουκι αλλα με μεγαλη χαρα τους θελω ολους

κι εμείς είχαμε γύρω στα 220 άτομα! αλλά... 350? μπράβο!!

που θα τους δεξιωθείς? πότε με το καλό?

ζοπακι στις 12 ιουνιου..η8ελα 11 αλλα ειναι μεγα ψυχοσαββατο και μου ειπε ο φαδερ οτι δεν κανει μυστηρια.. στην αυλιδα 8α γινει η βαφτιση σε ξωκλησι και μετα μασαμπουκερι στο κτημα της εκκλησίας

dZJip3.png

Είμαστε... και ο Χριστιανισμός απλώς πάντρεψε πολλές 'θρησκείες' μαζί ;)

εσένα - επειδή είμαι πολύ κουρασμένη για να σε μαλώσω - απλά θα σ' αφήσω στα χέρια της αγγελίνας!

Και ξωτικο και Κελτης και ημιθεος για μενα ο γιοκας μου, και τον πονο μου πηρε και απολυτη χαρα μου εφερε και καμια σφαλιαρα μου δινει που και που αλλα τι να κανουμε ειναι που ειναι Κελτης!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...