Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Είναι κάποια πιο αξιόπιστη;;;Η πρέπει να κάνω και τις 2 ;;;Ο γιατρός μου μίλησε για βιοψία;;Του λέω ngs .Όχι μου λέει , βιοψία..

Αφου θα κάνεις όλα αυτά ζητά τα Κ τα δύο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Κοιτάνε διαφορετικά πράγματα . Η βιοψία βλέπει χοντρικά αν υπάρχει κάποια φλεγμονή ενεργή. Το nsg κοιτάει αν έχει διαταραχθεί το μικροβιωμα από κάποια παλιότερη φλεγμονή Κ επικρατούν κακά μικρόβια μέσα στην μήτρα που δεν επιτρέπουν να εμφυτευθει έμβρυο 

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Ψιτ ξεχασες τον Μαριο 14-4

ε τωρα τι να σου πώ εσενα...η γιορτη εκείνου που διώχνει τον πόνο...δεν εχει ονομα...οι κελτες ορκιζονται ππως ειναι δρυίδης, και στην υπολοιπη αλβιώνα λένε πώς είναι άνθρωπος....

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εξακολουιεις να επιμενεις...εγω σε παω στοιχημα ενα τραπεζακι στο βερτη πως ετσι και χασει τα ιχνη σου για 12 ωρες 8α μαλλιοτραβιετε σαν την χελμη στα κοκκινα φαναρια

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!

ρε συ μάρα, δεν παίζεσαι - έπεσα κάτω από τα γέλια!!!!!!!!!!!!!!

και βέβαια συμφωνώ μαζί σου!!!!!!!!!

υ.γ. σταματήστε τα κέλτικα - εκνευρίστηκα!

ε τωρα τι να σου πώ εσενα...η γιορτη εκείνου που διώχνει τον πόνο...δεν εχει ονομα...οι κελτες ορκιζονται ππως ειναι δρυίδης, και στην υπολοιπη αλβιώνα λένε πώς είναι άνθρωπος....

Για τον Μαριο?......:shock::shock::shock: Φοβερο......μην κλαψεις εσυ Μαρκοπολο που το διαβασες.....σε εσκισα.....

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Ελλ... για την Μπριγκίτ (θεά της φωτιάς) και αυτά που σου είπε η Μάρα... διάβασε και εδώ http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%8A%CE%BC%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BA

Εγω: 03/10 - η μερα του ερικ του κοκκινοτριχη (μη γελασ),. γαμω τον πολεμιστη και γαμώ τον κουρσάρο.. δεν αφησε ορ8ιο τιποτα οταν καναν ντου οι βαρβαροι στο ειρε..πως λέμε.. μπουμπουλίνα? :P

Ο Βασ.: 19/09 Κρασί...κρασι εδώ κρασι εκει κρασι παντου. επειδη υπαρχει συνδεση ελληνικης και κελτικης μυθολογιας λένε πως το κρασι το πήγε ο διονυσος αυτοπροσώπως στους κελτες. στην αρχη οι δρυιδες δεν τον η8ελαν γιατι ηταν τσογλανος αλλά οταν ειδαν οτι ηταν κ εκεινος 8εομουρλος και απαιτουσε θυσιες με σπορικά και υγρα και οχι ζωντανα τον αποδέχτηκαν

Μαρακι: 20/02 η γιορτη της Cairestea δηλδ της οικογένειας. φαμιλιάρα η μαριω 8α σου κουβαλησει γαπρο νωρίς...χμ..κ εσυ νωρίς δνε παντρεύτηκες? χμ χμ χμχ

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Ούτε πάντως για τους Κέλτες είναι τυχαίο που τα μωρά μας συναντήθηκαν Μαρκοπουλάκη!

Σου λέω είναι η μοίρα μας :lol:

Ελλ... για την Μπριγκίτ (θεά της φωτιάς) και αυτά που σου είπε η Μάρα... διάβασε και εδώ http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%8A%CE%BC%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BA

Εγω θα κρατησω απο ολο αυτο οτι η τυπισσα επινοησε το μοιρολοι.....μου ταιριαζει γαντι......;)

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Εγω τον φωναζω και elf ξωτικακι δηλαδη γιατι μερικες φορες νιωθω οτι αυτο το παιδι εχει ερθει απο αλλου και οχι απο εμενα. Γιαυτο εκανα και την βαφτιση του με θεμα τα ξωτικα και βγηκε ονειρο!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...