Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Είναι κάποια πιο αξιόπιστη;;;Η πρέπει να κάνω και τις 2 ;;;Ο γιατρός μου μίλησε για βιοψία;;Του λέω ngs .Όχι μου λέει , βιοψία..

Αφου θα κάνεις όλα αυτά ζητά τα Κ τα δύο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Κοιτάνε διαφορετικά πράγματα . Η βιοψία βλέπει χοντρικά αν υπάρχει κάποια φλεγμονή ενεργή. Το nsg κοιτάει αν έχει διαταραχθεί το μικροβιωμα από κάποια παλιότερη φλεγμονή Κ επικρατούν κακά μικρόβια μέσα στην μήτρα που δεν επιτρέπουν να εμφυτευθει έμβρυο 

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Πέρασα να σας πώ καλησπέρα και καληνύχτα... δεν την παλευω σήμερα... πρωινή στη δουλειά. σχόλασα , πέρασα απ τη δουλεια του συζυξ να πάρω κάτι που είχε ξεχάσει, πήγα πήρα το γιοκαρο μου, τον πήγα στην κουνιάδα μου, ήρθα σπίτι, έμεινα λίγο με τους μαστώρους που μας έβαζαν την καινουρια κουζίνα, φύγαμε να βρουμε πλακάκια, επέστρεψα σπίτι... πήγα στην κουνιάδα μου, ήρθε ο σύζυξ μας φόρτοσε και τους δύο και μετά πήγαμε για φαγητό με φίλους... ήρθαμε πριν ένα μισάωρο , κάπνισα ένα καρκινάκι και τώρα πάω για ύπνο γιατί άυριο θα ερθουν πάλι οι μαστοροι μπάς και τελειώσει αυτή η κουζίνα και φάμε και κανένα φαί της προκοπής...... Αυτά τα ολίγα απο εμένα...Φιλάκια και καλό βράδυ σε ΟΛΕΣ!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αυτο παλι με τις ημ/νιες φοβερο ε? και συχνο......

Ραννια εχουμε πηξει την Μαρα και μας λεει τα κελτικα μας.....

3 άνθρωποι... 6 ζώδια! Και οι τρεις στην αλλαγή! Εγώ και η μικρή στο τέλος... ο καλός μου στην αρχή... κάτι συμβολίζει προφανώς!

αααααααα θελω κι εγω!!!!! για μενα θα μου πει το αερικο! )
λοιπον σε οτι αφορα στον οκτώβρη...αλιμονο σε οποιον πεσει στα χερια αουτουνου η αυτηνησ που γεννη8ηκε τοτε...
εμ βεβαια! λοιπον..αρχη του κυνηγιου..και 8α ηταν ολα τραγικα και αδιάφορα αν κάποια στιγμη στο ειρε δεν εσκαγε μυτη...τιγρης...η μια και μοναδικη τιγρης που εχει αναφερ8ει ποτε...εσκαγε μυτη απο δω..εσκαγε μυτη απο εκει... απεθαντη η τιγγρης.. πηγε ενα παλικαρακι απο το γνωστο σοι των Fienna να το χτυπησει του εστησε ενεδρα η τιγρης το εφαγε ολο..ε απο τοτε η τιγρης..πολυ 8εοτητα.. μεχρι που μια μερα απλά εξαφανιστηκε
μισο μαλι μου γιατι μερα σε μερα εχει διαφορα..η μανταμ αερικια εχει γεννη8ει ΠΑΝΩ στην αρχη του κυνηγιου..και της εμφανισης της τιγρεως

Τάδε έφη Μάρα για 22/10

Αυτό! Κι εγώ τον άντρα μου εκεί αποφάσισα να τον παντρευτώ! Του έχωσα χαστούκι κι αυτός το μόνο που έκανε ήταν να μου κρατήσει τα χέρια! Έφυγα από το σπίτι (γιατί πάντα φεύγω όταν βγαίνω εκτός εαυτού) και όταν γύρισα απλώς με ρώτησε αν είμαι καλά γιατί ανησύχησε!

Εμενα φεστικε και αν ειχα ψωφισει στο υπογραφω. Ειχε ονλαιν καμερα και ακουγε ΟΛΟ το σπιτι (ευαισθητο μικροφωνο) και το εκανε για να σιγουρεψει οτι ειμαι οκ με το παιδι. Δεν πα να ψωφαγα εγω....ξερω τι σου λεω.....οσο ακουγε οτι ηταν ενταξει η μικρη ηταν οκ ο μαγκας. Εγω ομως να μην μαθω αν ειναι καλα. Αν αυτο δεν ειναι ψυχρα εγωιστικο να μην με λενε Θεα της φωτιας νταξει?.....και μην το συγκρινουμε με το χαστουκι. Ηταν πανω στον καυγα και δεν ειχα ελεγχο. Δεν δικαιολογουμαι. Αλλα αλλο κανω κατι πανω στην φουρια μου και ουτε καν το καταλαβαινω πανω στο χερι μου (ακομα σαν ταινια το θυμαμαι λες και δεν το εκανα) και αλλο ΨΥΧΡΑ μετα απο 3 μερες ΔΕΝ δινω σημεια ζωης ενω ξερω οτι με εχουν παρει 93 τηλεφωνα και κλαινε μερα νυχτα μονες τους με το παιδι........αυτο ΔΕΝ ειναι αγαπη......συγνωμη κορες......

ΥΓ: Και ουδεμια σχεση ειχε η συμπεριφορα του ΑΝΤΡΑ σου Χριστινα με του αντρα μου.......οι δικες μας ναι. Η απαντηση τους ΟΧΙ........

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

αερικο...καλο ειναι ή κακο? :cool:

ελλ, σορρυ που μπαινω σφηνοπ.... στο θεμα σου!

Πιο θεμα μωρε....το μπαχαλο.....κανε δουλεια σου φευγω εγω τωρα παω να διαβασω ουτως ή αλλιως.....:rolleyes:

αααααααα θελω κι εγω!!!!! για μενα θα μου πει το αερικο!

για πες 15/4 (γιος), 25/10 (αντρας)

xixixixixixiixixi 15/4 η μερα που βγαινουν οι μάγισσες.,.,. μην τρομάζεις ειναι μια χαρούλα.. βγαινουν οι μαγισουλες απο τα δεντράκια τους και κάνουν πουφ απο εδώ και πουφ απο εκει... εκπλήρώνουν ευχές και κάθε χρονο λεει ακομη και τώρα στην ιρλανδία τετοια μερα βγαινουν στο δρόμο και αφηνουν χαρτάκια με requests

25/10 η giortη του teutates... Δεν πειργράφω άλλο...μα τον τουτατη? θυμαστε? ο θεός όλων? αναλογο του δικού μας ουρανού (μπαμπας του κρονου που γεννησε τον δια που γεννησε μετα τους παντες κλπ κλπ).

dZJip3.png

Ελλ θες πραγματικά να το συζητήσουμε;

Θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας δύο πολύ σοβαρά δεδομένα:

1. Εγώ και ο Λ τότε δεν είμασταν παντρεμένοι και δεν είχαμε παιδί (σημαίνει πολλά)

2. Ο Λ και ο καλός σου σίγουρα δεν είναι ίδιοι όπως κι εγώ κι εσύ άλλωστε. Ο Λ είχε άλλους τρόπους για να με πονέσει και το έκανε (έτσι φτάσαμε στο χαστούκι άλλωστε).

Διαφημίσεις

Εμενα φεστικε και αν ειχα ψωφισει στο υπογραφω. Ειχε ονλαιν καμερα και ακουγε ΟΛΟ το σπιτι (ευαισθητο μικροφωνο) και το εκανε για να σιγουρεψει οτι ειμαι οκ με το παιδι. Δεν πα να ψωφαγα εγω....ξερω τι σου λεω.....οσο ακουγε οτι ηταν ενταξει η μικρη ηταν οκ ο μαγκας. Εγω ομως να μην μαθω αν ειναι καλα. Αν αυτο δεν ειναι ψυχρα εγωιστικο να μην με λενε Θεα της φωτιας νταξει?.....και μην το συγκρινουμε με το χαστουκι. Ηταν πανω στον καυγα και δεν ειχα ελεγχο. Δεν δικαιολογουμαι. Αλλα αλλο κανω κατι πανω στην φουρια μου και ουτε καν το καταλαβαινω πανω στο χερι μου (ακομα σαν ταινια το θυμαμαι λες και δεν το εκανα) και αλλο ΨΥΧΡΑ μετα απο 3 μερες ΔΕΝ δινω σημεια ζωης ενω ξερω οτι με εχουν παρει 93 τηλεφωνα και κλαινε μερα νυχτα μονες τους με το παιδι........αυτο ΔΕΝ ειναι αγαπη......συγνωμη κορες......

ΥΓ: Και ουδεμια σχεση ειχε η συμπεριφορα του ΑΝΤΡΑ σου Χριστινα με του αντρα μου.......οι δικες μας ναι. Η απαντηση τους ΟΧΙ........

εξακολουιεις να επιμενεις...εγω σε παω στοιχημα ενα τραπεζακι στο βερτη πως ετσι και χασει τα ιχνη σου για 12 ωρες 8α μαλλιοτραβιετε σαν την χελμη στα κοκκινα φαναρια

dZJip3.png

Ελλ θες πραγματικά να το συζητήσουμε;

Θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας δύο πολύ σοβαρά δεδομένα:

1. Εγώ και ο Λ τότε δεν είμασταν παντρεμένοι και δεν είχαμε παιδί (σημαίνει πολλά)

2. Ο Λ και ο καλός σου σίγουρα δεν είναι ίδιοι όπως κι εγώ κι εσύ άλλωστε. Ο Λ είχε άλλους τρόπους για να με πονέσει και το έκανε (έτσι φτάσαμε στο χαστούκι άλλωστε).

Το γιωνω.....ασε να σε πω Λ.....Λ ειναι και ο δικος μου......:-P

εξακολουιεις να επιμενεις...εγω σε παω στοιχημα ενα τραπεζακι στο βερτη πως ετσι και χασει τα ιχνη σου για 12 ωρες 8α μαλλιοτραβιετε σαν την χελμη στα κοκκινα φαναρια

Εισιτηρια στους Iron Maiden προτιμω κυρια μου.....:-P

Μπορει δεν ξερω....ισως εγω ειμαι χαλασμενη και το βλεπω χαλια......δεν ξερω.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...