Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Είναι κάποια πιο αξιόπιστη;;;Η πρέπει να κάνω και τις 2 ;;;Ο γιατρός μου μίλησε για βιοψία;;Του λέω ngs .Όχι μου λέει , βιοψία..

Αφου θα κάνεις όλα αυτά ζητά τα Κ τα δύο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Κοιτάνε διαφορετικά πράγματα . Η βιοψία βλέπει χοντρικά αν υπάρχει κάποια φλεγμονή ενεργή. Το nsg κοιτάει αν έχει διαταραχθεί το μικροβιωμα από κάποια παλιότερη φλεγμονή Κ επικρατούν κακά μικρόβια μέσα στην μήτρα που δεν επιτρέπουν να εμφυτευθει έμβρυο 

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Αερικο καποια στιγμη σε θελω στο τηλ σημερα αυριο οποτε θες. Χαλαρωσε αποψε και τα λεμε αυριο που θα εχεις καθαρο μυαλο.

Αύριο μάτια μου... τώρα δεν έχω κουράγια!

Αύριο θα έχω και γυναίκα στο σπίτι να μας ξεβρωμίσει επιτέλους... Πάρε όταν ξυπνήσετε :)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

(οταν ενας αντρας 8ελει να κανει την γυναικα του να γινει τρελη...και πεισμωνει..ειναι μπουτ καψουρης βεβαιως βεβαιως)

Και εσυ πελατης?......ε? :D:D:D:D

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Απο τον ιδιο τα αγοραζεις και εσυ ε?......τα ναρκωτικα λεω......ε, ρε ντοπα εδω μεσα....και δεν του φαινοταν.....:tongue:

Ρε συ... πάρτο αλλιώς... είσαι απλά θυμωμένη!

Διαφημίσεις

Μεταξυ μας Ελλ αφου δεν σου εριξε και αυτος καμια σφαλιαρα μετα το χαστουκι και πανω στην ενταση σιγουρα σε σεβεται και σε αγαπαει με τον τροπο του.

Αυτό! Κι εγώ τον άντρα μου εκεί αποφάσισα να τον παντρευτώ! Του έχωσα χαστούκι κι αυτός το μόνο που έκανε ήταν να μου κρατήσει τα χέρια! Έφυγα από το σπίτι (γιατί πάντα φεύγω όταν βγαίνω εκτός εαυτού) και όταν γύρισα απλώς με ρώτησε αν είμαι καλά γιατί ανησύχησε!

23 Είμαστε όλοι σχεδόν το ίδιο σε άλλο μήνα...

η μερα που ανθιζει η Holy Oak... τρελή παράδοση.. τετοια μερα ξεχυνονται ολοι στα λιβαδια και προσπαθουν να βρουν ο κα8ενας απο 9 φυλλα αυτου του δεντρου (δρυς)...βαζουν αυτα τα φυλλαράκια σε ένα λευκο λινο μαντηλάκι και πλένουν το σώμα τους.. οι γυναικες για να γινουν νεριαιδες και οι αντρες για να γινουν ήρωες... η καλύτερη μέρα της χρονιάς, συμβολίζει ανθρώπους που πάνω απ όλα βλεπουν το καλό στους άλλους

dZJip3.png

Διαφημίσεις

23 Είμαστε όλοι σχεδόν το ίδιο σε άλλο μήνα...

Αυτο παλι με τις ημ/νιες φοβερο ε? και συχνο......

Ραννια εχουμε πηξει την Μαρα και μας λεει τα κελτικα μας.....

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Εσυ θελω να μου πεις τι ναρκωτικα παιρνεις και ΠΟΥ τα αγοραζεις να παρω μια δοση και εγω να ερθω να ισιωσω :rolleyes:......που το ειδες πουλακι μου? που σφαζομαστε?

χαχαχαχαχα! δεν παίρνω ναρκωτικά, δυστυχώς! χαχαχαχαχα!

σοβαρά τώρα : αυτή την (έντονη) αίσθηση έχω...

σίγουρα δεν είστε αδιάφοροι (ο ένας για τον άλλον), ούτε εσύ μα ούτε κι εκείνος...

Αυτό! Κι εγώ τον άντρα μου εκεί αποφάσισα να τον παντρευτώ! Του έχωσα χαστούκι κι αυτός το μόνο που έκανε ήταν να μου κρατήσει τα χέρια! Έφυγα από το σπίτι (γιατί πάντα φεύγω όταν βγαίνω εκτός εαυτού) και όταν γύρισα απλώς με ρώτησε αν είμαι καλά γιατί ανησύχησε!

Αυτος ειναι αντρας οντως!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...