Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια...Σήμερα πήγα σε έναν ακόμη γυναικολόγο ο οποίος κάνει και εξωσωματική...Του έδειξα όλες τις εξετάσεις...Υποπτεύεται μικροβιομα στο ενδομητριο..Είδε και την υστεροσκοπηση πριν 10 χρόνια που ήταν καθαρή ,αλλά μου λέει να δεις που από κει ξεκινάνε οι λοιμώξεις σου...Δεν είχες υδροσαλπιγγα και έκανες 2...Είχες τέλεια έμβρυα Κ όμως έμεινες εγκυος και δεν προχώρησε...Είχε μια λογική όλο αυτό..Μου είπε για αφαίρεση υδροσαλπιγγας και βιοψία ενδομητρίου..Μου είπε ότι γίνεται και ταυτόχρονα σε ένα χειρουργείο...Το θέμα μου είναι ότι εγώ τη λαπαροσκόπηση θα την κάνω στο δημόσιο ,σιγά μη γίνεται...Επίσης με αποτρψε από το δημόσιο γιατί μου είπε ότι η ωοληψιας γίνεται το αργότερο Παρασκευή οπότε μου λέει αν δεν είσαι τυχερή δεν θα πάρεις ποτέ βλαστοκυστες...Ξέρω κάνει τη δουλειά του αλλά αν ισχύει την έκατσα..3..200 σε αυτόν η εξωσωματική 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Χριστινα: Γραπτα μια φορα το δοκιμασα και μου ειπε 'τι καθεσαι και μου γραφεις εκθεσεις?'.....δεν ειναι του γραπτου....βασικα ουτε το προφορικου ειναι....

Μαρα: Με το σεξ οντως γινεται ριμπουτ. Εχει δουλεψει αλλα ειναι προσωρινη λυση......μετα μια απο τα ιδια.

Μαρκοπολο μου: Εχει φαει χαστουκι που τον ποναγε 3 μερες μετα και ειχε πριστει το μαγουλο του (ουτε καν καταλαβα ποση δυναμη εβαλα). Εφυγε 3 μερες απο το σπιτι και δεν ηξερα αν ζει ή αν πεθανε. Και οταν του ειπα γιατι δεν το σηκωνες τουλαχιστον να δω αν εισαι καλα. Να σηκωνες 1 απο τα 93 *γαμημενα* τηλεφωνα που σου εκανα? Μου ειπε ΕΤΣΙ για να πονεσεις οσο με πονεσες με το χαστουκι. Δεν θελω αλλο........

Το φανταστηκα Ελλ οτι εχει συμβει κι αυτο αλλα ελεγα εκτος σπιτιου μηπως μπειτε αναγκαστικα σε προσωρινη εκεχειρια και μιλησετε ηρεμα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

23-3....η μεγαλη γιορτη της Ostara.. αλλη νεραιδα αυτη αλλά λιγο πιο κινκυ.. δηλδ πηγαινε στα σπιτια των ανθρωπων και τους εκανε ζουρζουλιες..ανοιγοκλεινε παραθυρα κλπ κλπ κλπ..αλλα πονετικια νειραιδα ειδικα για ερωτγμενους

dZJip3.png

Ναι μια ζωή κυνηγάω! Την μαμημένη την τύχη μου και αυτή δεν μου κάθεται :lol: (εντάξει να μην είμαι αχάριστη... μου έκατσε 2 φορές)

Χριστινα: Γραπτα μια φορα το δοκιμασα και μου ειπε 'τι καθεσαι και μου γραφεις εκθεσεις?'.....δεν ειναι του γραπτου....βασικα ουτε το προφορικου ειναι....

Μαρα: Με το σεξ οντως γινεται ριμπουτ. Εχει δουλεψει αλλα ειναι προσωρινη λυση......μετα μια απο τα ιδια.

Μαρκοπολο μου: Εχει φαει χαστουκι που τον ποναγε 3 μερες μετα και ειχε πριστει το μαγουλο του (ουτε καν καταλαβα ποση δυναμη εβαλα). Εφυγε 3 μερες απο το σπιτι και δεν ηξερα αν ζει ή αν πεθανε. Και οταν του ειπα γιατι δεν το σηκωνες τουλαχιστον να δω αν εισαι καλα. Να σηκωνες 1 απο τα 93 *γαμημενα* τηλεφωνα που σου εκανα? Μου ειπε ΕΤΣΙ για να πονεσεις οσο με πονεσες με το χαστουκι. Δεν θελω αλλο........

εγώ πάντως ελλ, απ' όσα λες, πιστεύω πως είστε πολύ ερωτευμένοι... κι είναι καιρός που ήθελα να στο πω...

Διαφημίσεις

Λες να φάω το αρσενικό μου ελλ? ελπίζω όχι γιατί είναι καλούλι μωρέ :D και πονετικό για τους ερωτευμένους ;):lol:

Συμφωνώ με τη ζούπυ... εσείς αγαπιέστε πολύ και καταπιέζεστε λόγω παιδιού!

εγώ πάντως ελλ, απ' όσα λες, πιστεύω πως είστε πολύ ερωτευμένοι... κι είναι καιρός που ήθελα να στο πω...

Εσυ θελω να μου πεις τι ναρκωτικα παιρνεις και ΠΟΥ τα αγοραζεις να παρω μια δοση και εγω να ερθω να ισιωσω :rolleyes:......που το ειδες πουλακι μου? που σφαζομαστε?

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Το φανταστηκα Ελλ οτι εχει συμβει κι αυτο αλλα ελεγα εκτος σπιτιου μηπως μπειτε αναγκαστικα σε προσωρινη εκεχειρια και μιλησετε ηρεμα.

Δεν ξερω.....παντως χρειαζομαι 'αερα'.....

ανεαερια θυμησε μου την ημερομηνια του ιουλιου πλιζ.,..20ποσο?

23 Είμαστε όλοι σχεδόν το ίδιο σε άλλο μήνα...

Και εγω αυτη την αισθηση εχω και δεν ξερω γιατι.

Απο τον ιδιο τα αγοραζεις και εσυ ε?......τα ναρκωτικα λεω......ε, ρε ντοπα εδω μεσα....και δεν του φαινοταν.....:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...