Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια...Σήμερα πήγα σε έναν ακόμη γυναικολόγο ο οποίος κάνει και εξωσωματική...Του έδειξα όλες τις εξετάσεις...Υποπτεύεται μικροβιομα στο ενδομητριο..Είδε και την υστεροσκοπηση πριν 10 χρόνια που ήταν καθαρή ,αλλά μου λέει να δεις που από κει ξεκινάνε οι λοιμώξεις σου...Δεν είχες υδροσαλπιγγα και έκανες 2...Είχες τέλεια έμβρυα Κ όμως έμεινες εγκυος και δεν προχώρησε...Είχε μια λογική όλο αυτό..Μου είπε για αφαίρεση υδροσαλπιγγας και βιοψία ενδομητρίου..Μου είπε ότι γίνεται και ταυτόχρονα σε ένα χειρουργείο...Το θέμα μου είναι ότι εγώ τη λαπαροσκόπηση θα την κάνω στο δημόσιο ,σιγά μη γίνεται...Επίσης με αποτρψε από το δημόσιο γιατί μου είπε ότι η ωοληψιας γίνεται το αργότερο Παρασκευή οπότε μου λέει αν δεν είσαι τυχερή δεν θα πάρεις ποτέ βλαστοκυστες...Ξέρω κάνει τη δουλειά του αλλά αν ισχύει την έκατσα..3..200 σε αυτόν η εξωσωματική 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Σε σκίσω! :lol:

Μην βαρας Χριστινακι, τα ειδα εκεινο το πρωι και ηταν ενα κατεβατο και λεω τωρα τι να τους πω? Οτι εβαλα αλλα ντ'αλλον και συγνωμη και ειναι 8/2 και να το θυμαστε για του χρονου?....ε.....λεω αει στα κομματια. Τουλαχιστον πηρα το χρονια πολλα της χρονιας....ε?;) αφου δεν το πηρα Φλεβαρη το πηρα τουλαχιστον τωρα.....χεχε

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ελλ??? μήπως να "μιλούσατε" γραπτά; χωρίς να είστε στο ίδιο δωμάτιο... αποφορτισμένοι και χωρίς να διακόπτει ο ένας τον άλλον;

εμείς το καθιερώσαμε προσφάτως... με μέιλ...

αν και απ' ότι καταλαβαίνω από τα γραφόμενα της ελλ, χρειάζονται πρώτα μια... εκεχειρία...

καλησπέρα αερικούλη! γιατί ήσουν τσαντισμένη σήμερα? (είδες που σε προσέχω?)

Διαφημίσεις

Ναι καλά... αν περιμένεις από μένα να το θυμάμαι... έχασες :lol:

Εδώ τα γενέθλια της βαφτιστήρας μου τα θυμόμουν πάντα για Ιούλιο ενώ είναι τον Ιούνιο! Έφτασε 25 για να της πω τη σωστή μέρα Χρόνια Πολλά! Βέβαια εκεί ήταν και το κάρμα που έπαιξε ρόλο... γιατί τελικά την μέρα που έλεγα εγώ χρόνια πολλά στη βαφτιστήρα μου... γέννησα την κόρη μου :D

Εγώ είμαι Οκτωβριανή!

Από κούραση ζώπυρον... και επειδή με ξύπνησε κανονικά ενώ έπιανα δουλειά στις 10 και με άγχωσε να φύγουμε κιόλας... στο δρόμο τον ρώτησα γιατί... και για να εξιλεωθεί γιατί δεν το θυμόταν με πήγε για καφέ το πρωί πριν τη δουλειά! Αλλά είμαι πολύ κουρασμένη και κάπου πρέπει να ξεσπάσω... είναι ο πιο πρόχειρος και αναίμακτος :lol:

Χριστινα: Γραπτα μια φορα το δοκιμασα και μου ειπε 'τι καθεσαι και μου γραφεις εκθεσεις?'.....δεν ειναι του γραπτου....βασικα ουτε το προφορικου ειναι....

Μαρα: Με το σεξ οντως γινεται ριμπουτ. Εχει δουλεψει αλλα ειναι προσωρινη λυση......μετα μια απο τα ιδια.

Μαρκοπολο μου: Εχει φαει χαστουκι που τον ποναγε 3 μερες μετα και ειχε πριστει το μαγουλο του (ουτε καν καταλαβα ποση δυναμη εβαλα). Εφυγε 3 μερες απο το σπιτι και δεν ηξερα αν ζει ή αν πεθανε. Και οταν του ειπα γιατι δεν το σηκωνες τουλαχιστον να δω αν εισαι καλα. Να σηκωνες 1 απο τα 93 *γαμημενα* τηλεφωνα που σου εκανα? Μου ειπε ΕΤΣΙ για να πονεσεις οσο με πονεσες με το χαστουκι. Δεν θελω αλλο........

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

εμ βεβαια! λοιπον..αρχη του κυνηγιου..και 8α ηταν ολα τραγικα και αδιάφορα αν κάποια στιγμη στο ειρε δεν εσκαγε μυτη...τιγρης...η μια και μοναδικη τιγρης που εχει αναφερ8ει ποτε...εσκαγε μυτη απο δω..εσκαγε μυτη απο εκει... απεθαντη η τιγγρης.. πηγε ενα παλικαρακι απο το γνωστο σοι των Fienna να το χτυπησει του εστησε ενεδρα η τιγρης το εφαγε ολο..ε απο τοτε η τιγρης..πολυ 8εοτητα.. μεχρι που μια μερα απλά εξαφανιστηκε

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...