Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

Αυτές είναι οι τιμές. Γενικά με κατάψυξη και μια εμβρυομεταφορά πάει στα 5.000. 

Είναι σαν ταρίφα. 

Γενικά, τέτοιου τύπου χειρουργεία, καλό είναι να κοιτάς τον Γιατρό και όχι που θα την κάνεις. Ξέρω ότι το ποσό είναι υψηλό για λαπαροσκόπηση, αλλά καλύτερα να σπρώξεις την εξωσωματική και να κάνεις χειρουργείο με κάποιον που θα εμπιστευτείς και θα έχει εμπειρία, όχι με κάποιον που θα εφημερεύεις ή ειδικευόμενο. 

Αν έχεις υδροσάλπιγγα πρέπει οπωσδήποτε να αφαιρεθεί. Σωστά στα είπε, πέρα από βιοψία ενδομήτριου να κάνεις και μικροβίωμα.

Δηλαδή βιοψία και μικροβιομα είναι διαφορετικα;;Με αυτόν που έχω κλείσει το χειρουργείο είναι ο διευθυντής της μαιευτικής ..Έτσι είχα κάνει και το εξωμητριο

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

ναι ναι μαθε την λοπη να λεει οτι καταγεται απο το γενος τον fianna να δεις τι καζουρα εχιε να πα8ει σοτ νηπιαγωγειο μουχαχθαθοχοθαχοθαοχθοαθθοχα

σε παρακαλω καλη μου....!!

εννοειται θα το ξερουμε και θα το χρησιμοποιουμε οταν θα πρεπει....:rolleyes::rolleyes:

κι ασε να λενε τα υπαλοιπα νηπιαγωγακια....!!!

10-07 τι παιζει??Ετσι να μαθω και για το στεφανι μου??

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2. 8α του πει οτι λογω κουρασης εχει ακομη περιοδο,.,πιανει ;)

...Ασε να κανω καμια εξεταση μην ειναι μυκητες......ας του πει αυτο. Και αμα πλησιασει να με φτυσεις.......!:-P:-P

γκούχου γκούχου...:shock:

κορίτσια, οι άνθρωποι είναι φρεσκοερωτευμένοι...

το έκαναν πριν δυο μήνες και με μύκητες... το κάνουν και με περίοδο...

Διαφημίσεις

...Μαρα αν παμε τουρκοβουνια στην φαση που ειμαστε θα παμε για να θυμηθουμε ΓΙΑΤΙ λεγονται τουρκοβουνια οχι για να κανουμε τπτ αλλο στο υπογραφω....

ελλ, σταμάτα! μ' έχει πιάσει νευρικό γέλιο!

apla einai αδικο να ταλαιπωριοσαστε και οι δυο ετσι αυτη τη στιγμή... με σποντες και μισοτελειωμενες συζητησεις...ευχομαι το καλυτερο τι να πω

Αυτη την στιγμη εγω ειμαι σχεδον καταθλιπτικη *το ρωτησα την τρελλογιατρο να το επιβεβαιωσω αλλα δεν μου δινει χαρτι υπογεγραμμενο δυστυχως* :tongue:......και εκεινος μεσα στην μαυρη καντιφλα. Δεν υπαρχει συννενοηση αυτη την στιγμη Μαρα. Αν κανουμε πως ανοιγουμε συζυτηση ή θα του ανοιξω το κεφαλι ή θα τον διωξω ή θα φυγει μονος του. Προσπαθω να ηρεμησω και να ηρεμησει μπας και μιλησουμε.....αλλα δεν ειναι η πρωτη φορα. Εχει ξαναγινει. και δεν νομιζω πως θεραπευεται. Γενικολογω το ξερω αλλα τι να κανω? Αυτο για να το αναλυσουμε και απο τις δυο πλευρες θελει να γραφτει σε βιβλιο. Και οπως ειπα και στην ψυχολογα σημερα ουτε εγω ουτε αυτος ειμαστε book material.......;)

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Εγω γιατι?......της φωτιας......καμμενη δλδ απο χερι ε?...:( (οφφ τοπικ στο fb δε εχω βαλει αλλα ντ'αλλον στην ημ/νια γεννησης. Και μου ειπαν ΟΛΟΙ χρονια πολλα σε εκεινη την ασχετη ημ/νια. Αντε να εξηγεις. Ειπα σε ολους ευχαριστω......:):):) Και ηταν νομιζω και η Χριστινα μας και η Φαιη.....!

Σε σκίσω! :lol:

τους βλέπει στο σπίτι που έρχονται ή πάμε εμείς.....μόνος του δεν βγαίνει ποτέ..μάλλον κολλημένος με την μικρή είναι :-)

η δικιά μου έκανε σημερα το εμβόλιο της ηπατίτιδας...ξέρετε αν κάνει πυρετό ?

Ούτε ο δικός μου... μία φορά από τότε που γεννήθηκε η μικρή... για να πάει σε reunion!

Δεν κάνει πυρετό :D

Μάρα μιας και θα είσαι μια desperate housewife home alone ξέρνα τα τώρα:

22/10

23/03

23/07

Στελλάκι περαστικά του!

εντωμεταξύ, τα υπόλοιπα κορίτσια που είναι? μην τις αναφέρω μία μία και ξεχάσω κάποια και μετά μου παραπονιούνται (π.χ. αερικό)...

καλησπέρα παλαντίν!

Διαφημίσεις

Ελλ??? μήπως να "μιλούσατε" γραπτά; χωρίς να είστε στο ίδιο δωμάτιο... αποφορτισμένοι και χωρίς να διακόπτει ο ένας τον άλλον;

βρε Ελλ, δεν πάτε πάλι ένα ταξιδάκι, έστω και με το παιδί αν δεν υπάρχει κανείς να το κρατήσει;

Καλα θα ηταν το ξερω......αλλα....μια η δουλεια του, μια τα λεφτα το αφηνουμε ολο και πιο πολυ....και μετα ξεχνιεται......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Καλησπερα!!!!!

Ακομα και να μαλλιοτραβηχτειτε Ελλ τουλαχιστον θα βγαλετε οτι εχετε μεσα σας και λογικα μετα θα επελθει η καθαρση που λενε, η μπροστα η τελος. Ξερω και εγω??? Μερικες καταστασεις θελουν ριζικες λυσεις αλλιως σερνονται επαοριστον.

Στελλα περαστικα βρε και αυτο να ειναι το τελευταιο πραγματικα που σας βρηκε.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...