Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια καλημέρα!

Σε μια ωρα φτάνω στο λιμανι του πειραιά και εχω μια cetrotide μαζι μου κλειστη και 2 σκονες arvecap.. τις χρειαζεται καποια που ειναι κοντα; Θα τις δωσω σε φαρμακειο διαφορετικα! Τις τελευταίες μου τις εκανα εν πλω εγω...

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κουκλιά μου! Καλά τα νέα μας, πολύ καλά!

Για να καταλάβετε, θα σας τα πω από την αρχή. Όταν ήταν 9 ημερών το μωρό, ο καρδιολόγος διέγνωσε μεσοκολπική επικοινωνία 5,5 χιλιοστών (δηλ. τρύπα ανάμεσα αριστερής και δεξιάς άνω κοιλίας), που έκανε την καρδούλα του να διογκώνεται. Επίσης, επειδή η τρύπα είναι πολύ κοντά στη βαλβίδα, υπήρχε περίπτωση να πειραχτει και αυτή.

Η κατάσταση ήταν αρκετά σοβαρή, δεδομένου ότι αν η τρύπα είναι από 7 χιλιοστά και πάνω, το μωρό πάει κατευθείαν από το μαιευτήριο για εγχείριση ανοικτής καρδιάς (δεν διορθώνεται αλλιώς το συγκεκριμένο πρόβλημα). Τον παρακολουθούσαμε συχνά λοιπόν, για να δούμε αν η τρύπα θα αρχίσει να κλείνει από μόνη της, και πράγματι πήγαινε πολύ καλα.

Τον Ιούνιο που τον είχε δει τελευταία, είχαμε φτάσει στα 2,5 χιλιοστά και σήμερα στα 2! Μου είπε ότι είναι αμελητέο πλέον, ότι θα τον παρακολουθεί μόνο 1 φορά τον χρόνο και ότι η μοναδική πιθανότητα να στραβώσει κάτι είναι να αρχίσει να πειράζεται η βαλβίδα, κάτι που ο ίδιος δεν θεωρεί πιθανό, αλλά το αναφέρει για στατιστικούς λόγους. Προληπτικά, είχα πάει και τον μεγάλο, τον είδε κι αυτόν, όλα ΟΚ.

Δόξα τω Θεώ!

Ο γιατρός της Δώρας μας είχε πει πως, αν όλα πάνε καλα, θα κλείσει από μόνο του γύρω στα 4. Μακάρι Παναγία μου, γιατί μόνο τότε θα ηρεμήσω τελείως...

Επίσης το μέγεθος της καρδιάς, που τον Ιούνιο ήταν στα ανώτατα φυσιολογικά όρια, σήμερα είναι απλά λίγο πάνω από το μέσο όρο - και μου είπε ότι αυτό σίγουρα θα μειωθεί κι άλλο.

Γεια σας κουκλιά μου! Καλά τα νέα μας, πολύ καλά!

Για να καταλάβετε, θα σας τα πω από την αρχή. Όταν ήταν 9 ημερών το μωρό, ο καρδιολόγος διέγνωσε μεσοκολπική επικοινωνία 5,5 χιλιοστών (δηλ. τρύπα ανάμεσα αριστερής και δεξιάς άνω κοιλίας), που έκανε την καρδούλα του να διογκώνεται. Επίσης, επειδή η τρύπα είναι πολύ κοντά στη βαλβίδα, υπήρχε περίπτωση να πειραχτει και αυτή.

Η κατάσταση ήταν αρκετά σοβαρή, δεδομένου ότι αν η τρύπα είναι από 7 χιλιοστά και πάνω, το μωρό πάει κατευθείαν από το μαιευτήριο για εγχείριση ανοικτής καρδιάς (δεν διορθώνεται αλλιώς το συγκεκριμένο πρόβλημα). Τον παρακολουθούσαμε συχνά λοιπόν, για να δούμε αν η τρύπα θα αρχίσει να κλείνει από μόνη της, και πράγματι πήγαινε πολύ καλα.

Τον Ιούνιο που τον είχε δει τελευταία, είχαμε φτάσει στα 2,5 χιλιοστά και σήμερα στα 2! Μου είπε ότι είναι αμελητέο πλέον, ότι θα τον παρακολουθεί μόνο 1 φορά τον χρόνο και ότι η μοναδική πιθανότητα να στραβώσει κάτι είναι να αρχίσει να πειράζεται η βαλβίδα, κάτι που ο ίδιος δεν θεωρεί πιθανό, αλλά το αναφέρει για στατιστικούς λόγους. Προληπτικά, είχα πάει και τον μεγάλο, τον είδε κι αυτόν, όλα ΟΚ.

Δόξα τω Θεώ!

Ο γιατρός της Δώρας μας είχε πει πως, αν όλα πάνε καλα, θα κλείσει από μόνο του γύρω στα 4. Μακάρι Παναγία μου, γιατί μόνο τότε θα ηρεμήσω τελείως...

Μπράβο Αγγελίνα!!!!!! τέλεια νέα...

Όσο μεγαλώνουν τα παιδιά τα προβλήματα με την καρδιά εξαλείφονται...

Διαφημίσεις

Επίσης το μέγεθος της καρδιάς, που τον Ιούνιο ήταν στα ανώτατα φυσιολογικά όρια, σήμερα είναι απλά λίγο πάνω από το μέσο όρο - και μου είπε ότι αυτό σίγουρα θα μειωθεί κι άλλο.

Είδες?;)

Καιρός να ηρεμήσεις:D

εμεις πριν γεννησω τον ραφαηλ,γυρισαμε ολο τον κοσμο.μετα που γεννησα(2 μηνες παιδων-θερμοκοιτιδα)βγηκαμε απο το νοσοκομειο 11 αυγουστου το παιδι επρεπε να το προσεξοουμε οποτε απο μπανια γιοκ!!!!! περυσι ,μαζι με τον μικρο,ερχομασταν στον αγιοκαμπο και στους νεους πορους.

και ο μικρουλης μας εκανε 3-4 μπανακια.μιλαμε ξετρελαθηκε,δεν ηθελε να βγει απο το νερο!!!!!

του χρονου εχει ο θεος!!!!!!!

σκιαθο πηγαμε οταν παντρευτηκαμε...μας αρεσε τρελα!!!!!

πάντως όταν ξαναέρθετε προς τα μέρη μας, να πάμε μαζί αγιόκαμπο ή έστω να έρθετε λάρισα να γνωριστουμε.:)

Συμπεθέεεεεεεερα είσαι πολύ ταλαιπωρημένη γυναίκα!!!

είμαι είμαι! ΑΑΑΑΧ ΝΙΤΣΑ!:P

Εσένα θα σε κάνω αντιπρωθυπουργό=το ζερβο μου χέρι -όχι γκαβό- στο Υπουργείο Χαράς και Διασκέδασης... γουστάρεις ε ε ε???

δεν το 'χω.;)

θα μου δώσεις και νομικες συμβουλές να καταπολεμήσω αυτό το "κακό σπυρί" τη ζώπυρον... χι χι χι

τώρα πρόκοψες!

Λοιπόν, θα εισηγηθώ του συμπεθερου φέτος να σε πάει διακοπές κάπου απλά και ήσυχα... Προτείνω τη μαγευτική Ibiza ή τα Κανάρια Νησιά...Όλα κι όλα τόσα χρόνια έχει να σε πάει κάπου..

να με πάει; γιατί τί είμαι κουτάβι; να πάμε εννοείς. Ελλάδα και πάλι Ελλάδα.:)

Όχιιιιιιιιιι.... δεν θα πω που πήγα διακοπες τα τελευταία 3χρόνια....

πες. εκεί κόλλησες;:lol:

Όσο για τα ονόματα...Παναγιώτης (του πεθερού) - Όλγα (μαμά-πεθερά both)..

κι εγώ θα σε λάτρευα.:rolleyes:

Πως είναι η Χρύσπα? πήγες στο γιατρό? Δευτέρα σήμερα..

πήγαμε. θα χρειαστεί να το παρακολουθήσουμε. αν δεν μεγαλώσει, θα κάνουμε την επέμβαση στα 4 χρόνια, στο παίδων.

αν μεγαλώνει, εγώ βλέπω ότι μεγαλώνει, θα την κάνουμε νωρίτερα.

από μόνο του δεν υποχωρεί, φρυδάκι δεν θα βγάλει εκεί, αλλά αυτό δεν είναι κάτι σοβαρό.:cool:

πάρα πολύ γλυκιά με το παιδί. μου είπε να μη μιλάω άσχημα για το αιμαγγείωμά της μπροστά στο παιδί, γιατί τα αντιλαμβάνεται όλα και στενοχωριέται. άψογη.:D

σε αυτή θα πάω για πανάδες κ γενικά για το πρόσωπό μου. χρειάζομαι περιποίηση, φροντιδα, στοργή.;)

της έκανε πολύ καλή εντύπωση ο συμπέθερός σου, πόσο γλυκός ήταν με την Χρύσπα και πόσο περιποιητικός, προστατευτικός:). του βρήκε και το ζώδιο:confused:.

Διαφημίσεις

Αγγελίνα μου, οι προσευχές μας ακούγονται. χάρηκα πάρα πολύ για το παιδί.

πάντα γερά όλα τα παιδιά.

Στίνα, χαρά στο κουράγιο σου με το πρόγραμμα που έχεις στη δουλειά και μπράβο στη μανούλα σου.

Νίτσα, το γαμπρό μου και τα μάτια σου. άσε τις αγαπούλες για άλλη μέρα-νύχτα.

και ... με την Κατερίνη.

Ειρήνη μου, η σκέψη μου είναι κοντά σου καλή μου. όλα καλά θα πάνε.

ουφφφφφφφφφφφ...........

επιτελους κοιμηθηκε το μωρακι μου.

σημερα ηταν ολη μερα μια χαρα και το βραδυ ολο ανησυχια!!!!!!!!!!

αγγελινα...μπραβο κοπελα μου.ολα καλα ειδες?????

culte καλη επιτυχια!!!!!!!

νιτσα... πως ειναι ο μικρος σου τωρα????

καλυτερα που εκανε εμετο,ετσι εφυγαν πιο γρηγορα τα φλεματα.

ζωπυρον...πως εισαστε????

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

πήγαμε. θα χρειαστεί να το παρακολουθήσουμε. αν δεν μεγαλώσει, θα κάνουμε την επέμβαση στα 4 χρόνια, στο παίδων.

αν μεγαλώνει, εγώ βλέπω ότι μεγαλώνει, θα την κάνουμε νωρίτερα.

από μόνο του δεν υποχωρεί, φρυδάκι δεν θα βγάλει εκεί, αλλά αυτό δεν είναι κάτι σοβαρό.:cool:

πάρα πολύ γλυκιά με το παιδί. μου είπε να μη μιλάω άσχημα για το αιμαγγείωμά της μπροστά στο παιδί, γιατί τα αντιλαμβάνεται όλα και στενοχωριέται. άψογη.:D

σε αυτή θα πάω για πανάδες κ γενικά για το πρόσωπό μου. χρειάζομαι περιποίηση, φροντιδα, στοργή.;)

της έκανε πολύ καλή εντύπωση ο συμπέθερός σου, πόσο γλυκός ήταν με την Χρύσπα και πόσο περιποιητικός, προστατευτικός:). του βρήκε και το ζώδιο:confused:.

Οπότε το βλέπετε εν καιρώ το θέμα... εντάξει, ότι χρειαστεί να γίνει όμως μην πανικοβάλλεσαι...

Η συμβουλή που σου έδωσε είναι πολύ χρήσιμη... για να εξοικιωθεί η Χρύσπα με το αιμαγγείωμα κ να το νιώθει κομμάτι της όσο το έχει. Κι ενημέρωσε και τη λοιπή φαμίλια να γνωρίζουν!

Μπράβο, να πας... αν σε κάνει να νιώθεις καλύτερα!!!

Του βρήκε και το ζώδιο??? μωρέ εσύ δεν πήγες σε γιατρό σε μέντιουμ πήγες...

Δεν είσαι σκυλίτσα......συμπεθέραμ...

ΣΚΥΛΑ ΕΙΣΑΙ:lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...