Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Καλημέρα κορίτσια...Σήμερα πήγα σε έναν ακόμη γυναικολόγο ο οποίος κάνει και εξωσωματική...Του έδειξα όλες τις εξετάσεις...Υποπτεύεται μικροβιομα στο ενδομητριο..Είδε και την υστεροσκοπηση πριν 10 χρόνια που ήταν καθαρή ,αλλά μου λέει να δεις που από κει ξεκινάνε οι λοιμώξεις σου...Δεν είχες υδροσαλπιγγα και έκανες 2...Είχες τέλεια έμβρυα Κ όμως έμεινες εγκυος και δεν προχώρησε...Είχε μια λογική όλο αυτό..Μου είπε για αφαίρεση υδροσαλπιγγας και βιοψία ενδομητρίου..Μου είπε ότι γίνεται και ταυτόχρονα σε ένα χειρουργείο...Το θέμα μου είναι ότι εγώ τη λαπαροσκόπηση θα την κάνω στο δημόσιο ,σιγά μη γίνεται...Επίσης με αποτρψε από το δημόσιο γιατί μου είπε ότι η ωοληψιας γίνεται το αργότερο Παρασκευή οπότε μου λέει αν δεν είσαι τυχερή δεν θα πάρεις ποτέ βλαστοκυστες...Ξέρω κάνει τη δουλειά του αλλά αν ισχύει την έκατσα..3..200 σε αυτόν η εξωσωματική 

Καλημέρα, 

Αυτές είναι οι τιμές. Γενικά με κατάψυξη και μια εμβρυομεταφορά πάει στα 5.000. 

Είναι σαν ταρίφα. 

Γενικά, τέτοιου τύπου χειρουργεία, καλό είναι να κοιτάς τον Γιατρό και όχι που θα την κάνεις. Ξέρω ότι το ποσό είναι υψηλό για λαπαροσκόπηση, αλλά καλύτερα να σπρώξεις την εξωσωματική και να κάνεις χειρουργείο με κάποιον που θα εμπιστευτείς και θα έχει εμπειρία, όχι με κάποιον που θα εφημερεύεις ή ειδικευόμενο. 

Αν έχεις υδροσάλπιγγα πρέπει οπωσδήποτε να αφαιρεθεί. Σωστά στα είπε, πέρα από βιοψία ενδομήτριου να κάνεις και μικροβίωμα.

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι ωραια μερη ρε συ...:P

Μην μου θυμιζεις. Ηταν οταν εγω και ο αντρας μου ειμασταν στα μελια. Που δεν ειχαμε τπτ αλλο απο τα ματια ο ενας του αλλουνου.....τωρα κοιταμε να τα βγαλουμε ο ενας στον αλλο......:-( Τα Ζαγωρια ηταν το δευτερο σπιτι μας. Δεν εχω μετρησει ποσες φορες εχω παει Βικο και ποσες εχουμε κανει ΟΛΗ την οροσειρα της Πινδου και εχουμε δει ολα τα χαμενα μικροχωριουδακια. Αστα.....τα σκεφτομαι και κλαιω........

Μαρα να σε κουρασω .....? 24/3 μπορεις? του λεγαμενου ειναι....και παω και στοιχημα οτι τοτε γεννηθηκε ο Θεος του 'σου βγαζω την ψυχη'......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Πως και ετσι με τους κελτες εσυ? Μου αρεσουν πολυ σαν ιστορια αλλα δεν τους εχω μελετησει ιδιαιτερα.....Τρελλενομαι δε για την μουσικη τους.....ιρλανδεζικο βαλε μου και τα φεζω τα μεταλ ......

Περαστικα Στελλα.....αν θες τηλ.....μου

Και εγώ τρελένομαι για Κελτικη μουσική....

Dancing Dancing round and round lalallalalalal

Θα σε πάρω αυριο ε? Μάκια κοριτσάκια μου!!!

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

27-09 h γιορτη της λαιδης με τα ανοιχτοχρωμα μαλλιά (νεραιδούλα)

12-05 ...ante χεσ μαρσυ.. το παιδι ειναι γεννημενο στη γιορτη των Fianna... το μεγαλύτερο σοι κελτικων ηρώων..πως λέμε..καραισκακης? :P

dZJip3.png

ell den Με κουραζεις κα8ολου... ο μαρτιος ειναι ΓΕΝΙΚΑ πολυ ρισπεκτ μηνας.. ειναι ο μηνας που πλέον οι κέλτες αποκτουν συνειδηση του ποιοι ειναι..και κανουν ακομη τρελο γιορτες στισ 21 μαρτίου.. τώρα στις 23 εχουμε την γεννηση του Connor.. που σημαινει την γέννηση του πιο γεναίου ;)

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Μήπως εχει στρεσσαριστεί και έχει επηρεαστει ο κύκλος της?

ναι, είναι πολύ πιθανόν...

υπάρχουν όμως δυό προβλήματα :

1) πάει κάθε μισή ώρα στη τουαλέτα για να ουρήσει και με παίρνει τηλ από κει μέσα και μου φωνάζει : τίποτα ακόμη, είμαι καθαρή!:rolleyes::D

2) έχει πει στο φίλο της ότι είναι ήδη αδιάθετη (για να του κάνει έκπληξη σε περίπτωση εγκυμοσύνης) αλλά τι θα κάνει όλο το σ/κ που αυτός θα... επιχειρήσει να την... αγγίξει...?:oops::shock:

1) πάει κάθε μισή ώρα στη τουαλέτα για να ουρήσει και με παίρνει τηλ από κει μέσα και μου φωνάζει : τίποτα ακόμη, είμαι καθαρή!:rolleyes::D

2) έχει πει στο φίλο της ότι είναι ήδη αδιάθετη (για να του κάνει έκπληξη σε περίπτωση εγκυμοσύνης) αλλά τι θα κάνει όλο το σ/κ που αυτός θα... επιχειρήσει να την... αγγίξει...?:oops::shock:

1. και συχνοουρία; αειντε αειντε...να το χαιρομαστε!

2. 8α του πει οτι λογω κουρασης εχει ακομη περιοδο,.,πιανει ;)

dZJip3.png

27-09 h γιορτη της λαιδης με τα ανοιχτοχρωμα μαλλιά (νεραιδούλα)

12-05 ...ante χεσ μαρσυ.. το παιδι ειναι γεννημενο στη γιορτη των Fianna... το μεγαλύτερο σοι κελτικων ηρώων..πως λέμε..καραισκακης? :P

:rolleyes::mrgreen::mrgreen:

χαχα....ετσι εξηγειται που ειμαι μια ανοιχτοχρωμη νεραιδα σε ολα μου κι εγω!!!!!!!!μπουαχαχαχαααααααα....πλακιτσα!!

Ωστε ετσι το τεκνον μου....μπραβο μας....ειμαστε το λεπον απο μεγαλη γενιααααα....χμμμ,να το σημειωσουμε στο βιογραφικο μας

Διαφημίσεις

ελλάκο... δεν ξερω τι εχει γινει και δεν ειναι η δουλειά μου...αλλά ΜΗΠΩΣ να κρατουσε κάποιος το παιδι, να ανεβετε στα τουρκοβουνια, να τα πειτε, να ξεθυμάνατε, να τα βγαλετε απο μεσα σας? και μετα η 8α γινετε λαμπογυαλο ή θα πατε για ουζακια...

dZJip3.png

:rolleyes::mrgreen::mrgreen:

χαχα....ετσι εξηγειται που ειμαι μια ανοιχτοχρωμη νεραιδα σε ολα μου κι εγω!!!!!!!!μπουαχαχαχαααααααα....πλακιτσα!!

Ωστε ετσι το τεκνον μου....μπραβο μας....ειμαστε το λεπον απο μεγαλη γενιααααα....χμμμ,να το σημειωσουμε στο βιογραφικο μας

ναι ναι μαθε την λοπη να λεει οτι καταγεται απο το γενος τον fianna να δεις τι καζουρα εχιε να πα8ει σοτ νηπιαγωγειο μουχαχθαθοχοθαχοθαοχθοαθθοχα

dZJip3.png

Λοιπον ακου να σου πω το δικο μου το ωραιο. ΠΡΙΝ μαθω οτι ημουν εγκυος ειχα φοβερη ορεξη για σεξ ΑΛΛΑ κατι δεν με αφηνε να το κανω. Δεν ηθελα για καποιο λογο....πες το διαισθηση, πες το οτι θες. Οποτε τον ειχα μεσα στην γλυκα αλλα του ελεγα τσουζει κατω καρδια μου. Ασε να κανω καμια εξεταση μην ειναι μυκητες......ας του πει αυτο. Και αμα πλησιασει να με φτυσεις.......!:-P:-P

Ρε αντε μου στον διαολο......(οχι εσυ......).......:!:

ελλ, μου επιτρέπεις? μην το πάρεις προσωπικά!

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!

είσαι φοβερή!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ελλ, μου επιτρέπεις? μην το πάρεις προσωπικά!

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!

είσαι φοβερή!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ελευθερα χαρα μου τι λες........:D:D:D

Μαρα αν παμε τουρκοβουνια στην φαση που ειμαστε θα παμε για να θυμηθουμε ΓΙΑΤΙ λεγονται τουρκοβουνια οχι για να κανουμε τπτ αλλο στο υπογραφω....και αν ηταν ξυπνιος θα προσυπογραφε και εκεινος......;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...