Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τους βλέπει στο σπίτι που έρχονται ή πάμε εμείς.....μόνος του δεν βγαίνει ποτέ..μάλλον κολλημένος με την μικρή είναι :)

η δικιά μου έκανε σημερα το εμβόλιο της ηπατίτιδας...ξέρετε αν κάνει πυρετό ?

Τωρα εγω αν σου πω οτι εκανε πυρετο σε ολα θα σε κανω καλα να αισθανθεις?.......:rolleyes:

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Κοριτσάκια μου ήρθε ο άνδρας μου, κλείνω καλο βραδάκυ να προσέχετε ε?

Σας ευχαριστω πολύ που ησασταν κοντά μου....Χίλια ευχαριστώ!!

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

με δυνατούς πόνους προπεριόδου? φοβάται να πάρει τεστ... θέλει πολύ να είναι έγκυος!

και αν οι πονοι δεν ειναι της περιοδου και ειναι της εμφυτευσης? εχει αλλαξει κατι σε εκεινη? μην γελασεισ αλλα εγω καταλαβα οτι ειμαι εγκυος πριν την καθυστερηση..ξυπνησα ενα πρωι και δεν ηθελα να φαω ζαμπονοτυροπιτα...σοβαρολογω...

dZJip3.png

Διαφημίσεις

ennoei oti εισαι δυνατη...και σαρβαιβορ... ;) αει μαρι πλερεζα κ εσυ...8α κανεισ παρεα με την στελα απο πανω.. να πλενετε πλερεζεσ ολη μερα

Πως και ετσι με τους κελτες εσυ? Μου αρεσουν πολυ σαν ιστορια αλλα δεν τους εχω μελετησει ιδιαιτερα.....Τρελλενομαι δε για την μουσικη τους.....ιρλανδεζικο βαλε μου και τα φεζω τα μεταλ ......

Περαστικα Στελλα.....αν θες τηλ.....μου

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

και αν οι πονοι δεν ειναι της περιοδου και ειναι της εμφυτευσης? εχει αλλαξει κατι σε εκεινη? μην γελασεισ αλλα εγω καταλαβα οτι ειμαι εγκυος πριν την καθυστερηση..ξυπνησα ενα πρωι και δεν ηθελα να φαω ζαμπονοτυροπιτα...σοβαρολογω...

Εγώ αποφάσισα να κάνω το τεστ όταν δεν μπορούσα πλεον να πιω καφέ...είχα βεβαια καθυστερηση αλλά με τον καφέ βεβαιώθηκα

φιλλια στελακι....σιδερενιος!

οταν εκανα αγγλικα μια χρονια ειχα δασκαλα την κυρια χεδερ.. ιρλανδεζα τρελή και παγανιστρια.. ε μπιρι μπιρι μπιρι στα διαλλειματα...ε μου κολησε... γενικα με κα8ε ειδους μυ8ολογια εχω μια πετρια.. αλλα με τους κελτες εχω αγαπη!

dZJip3.png

Διαφημίσεις

έχουν αλλάξει μόνο δυο πράγματα :

1) έχει καθυστέρηση που ποτέ δεν είχε μέχρι τώρα σχεδόν στα 38 της...

2) της έχει κοπεί η όρεξη που πάντα είχε προεμμηνορυσιακά...

αχα! η ορεξη ειναι υποπτο αγαπητη... ας περασουν μια δυο μερες ακομη και ας κανει ενα κλιαρμπλου...στη θεση της 8α εκανα αποψε αλλα επειδη εκεινη ειναι πιο...'θελω" αστο λιγο ακομη

dZJip3.png

έχουν αλλάξει μόνο δυο πράγματα :

1) έχει καθυστέρηση που ποτέ δεν είχε μέχρι τώρα σχεδόν στα 38 της...

2) της έχει κοπεί η όρεξη που πάντα είχε προεμμηνορυσιακά...

Μήπως εχει στρεσσαριστεί και έχει επηρεαστει ο κύκλος της?

Εγω αποφασισα να κανω το τεστ οταν ηθελα χωριατικο λουκανικο στην μεση του Βοιδοματη......και εγω σοβαρα μιλαω......:o

Τι ωραια μερη ρε συ...:P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...