Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

χαλο! σε καμια ωρα θα μπω κανονικα! τωρα μπηκα να πω ενα γεια! το μικρο εχει ξεσαλωσει...δε ξερω τι του φταιει...ελπιζω αργοτερα να ηρεμησει!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

όχι Ζοπιράκι..από δική του επιλογή όμως.....

δεν νοιώθει την ανάγκη να δει κανά φίλο? ξέρεις, να πουν καμιά βλακεία, τα δικά τους τ' αντρικά...?

τι κάνετε? είστε όλοι καλά???

εγώ πολύ κουρασμένη! το ζωπυρόπαιδο με ξερόβηχα...

ρε ελλη ποιος εχει γενηθει τοτε?

Εγω γιατι?......της φωτιας......καμμενη δλδ απο χερι ε?...:( (οφφ τοπικ στο fb δε εχω βαλει αλλα ντ'αλλον στην ημ/νια γεννησης. Και μου ειπαν ΟΛΟΙ χρονια πολλα σε εκεινη την ασχετη ημ/νια. Αντε να εξηγεις. Ειπα σε ολους ευχαριστω......:):):) Και ηταν νομιζω και η Χριστινα μας και η Φαιη.....!

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

όχι Ζοπιράκι..από δική του επιλογή όμως.....

δεν νοιώθει την ανάγκη να δει κανά φίλο? ξέρεις, να πουν καμιά βλακεία, τα δικά τους τ' αντρικά...?

τους βλέπει στο σπίτι που έρχονται ή πάμε εμείς.....μόνος του δεν βγαίνει ποτέ..μάλλον κολλημένος με την μικρή είναι :)

η δικιά μου έκανε σημερα το εμβόλιο της ηπατίτιδας...ξέρετε αν κάνει πυρετό ?

επισης ελλη υπαρχει και ενας σκωτζεζικος μύθος που λέει οτι 8 φλεβάρη ικετεψε η μαρια βασιλισα της σκωτιας τελευταια φορά για τη ζωή της.. απο τοτε οι σκωτζεζες τετοια μεσα φοράνε μάυρα πεπλα

dZJip3.png

δνε εισαι κα8ολου καμενη...η μπιτζιτ ητο πολυ μουρη..ποιητρια, προστατιδα της τεχνης του πολεμου πολύ καρατεκας δηλαδή και κορη του Dagda του απολυτου 8εου για τους κελτες..απο αυτον προηλθαν ολα.. σαν να λεμε διασ και αθηνα.,..

dZJip3.png

...η δικιά μου έκανε σημερα το εμβόλιο της ηπατίτιδας...ξέρετε αν κάνει πυρετό ?

τι να σου πω κιουλτάκι μου, δεν ξέρω! εμένα, ο γιος μου δεν έκανε πυρετό ποτέ σε κανένα εμβόλιο / καλώς - κακώς, δεν ξέρω...

βρε κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι άλλο... μία από τις φίλες μου, έχει 4-5 μέρες καθυστέρηση αλλά κανονικότατα και εντονότατα και όλα τα συμπτώματα της περιόδου! υπάρχει περίπτωση να είναι έγκυος?

Διαφημίσεις

επισης ελλη υπαρχει και ενας σκωτζεζικος μύθος που λέει οτι 8 φλεβάρη ικετεψε η μαρια βασιλισα της σκωτιας τελευταια φορά για τη ζωή της.. απο τοτε οι σκωτζεζες τετοια μεσα φοράνε μάυρα πεπλα

ααα να ρε που θα παω να ζήσω στρην Σκοτία....Λατρευω μαυρα πέπλα μαυρα νυφικά ΟΛΑ μαυρα....

(περιμένω τον μεγάλο ανδρακο μου να έρθει να τον βοηθήσω να κάνει μπανάκι και να τον ξαπλώσω...θα έχω2 μωράκια τωρα να νταντευω)

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

τι να σου πω κιουλτάκι μου, δεν ξέρω! εμένα, ο γιος μου δεν έκανε πυρετό ποτέ σε κανένα εμβόλιο / καλώς - κακώς, δεν ξέρω...

βρε κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι άλλο... μία από τις φίλες μου, έχει 4-5 μέρες καθυστέρηση αλλά κανονικότατα και εντονότατα όλα τα συμπτώματα της περιόδου! υπάρχει περίπτωση να είναι έγκυος?

παιζει ψιλοστανταρακι...ενα κλιαρμπλου αμεσα

dZJip3.png

δνε εισαι κα8ολου καμενη...η μπιτζιτ ητο πολυ μουρη..ποιητρια, προστατιδα της τεχνης του πολεμου πολύ καρατεκας δηλαδή και κορη του Dagda του απολυτου 8εου για τους κελτες..απο αυτον προηλθαν ολα.. σαν να λεμε διασ και αθηνα.,..

Αυτο επηρεαζει πουθενα εμενα? Γιατι στο μονο που βλεπω να ταιριαζω μαζι της ειναι το καψιμο και οι μαυρες πλερεζες της Βασιλισσας που ψωφισε.....:-(

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...