Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

(εγω τωρα λεω να καταραστω τον χαζμπαντ..εδω και μιση ωρα ψαχνει το μαυρο του ζιβαγκο και τι 8α κανει που εχει αργησει και τπν περιμενει η τρελοπαρεα του.. σημειωση..το μαυρι ζιβαγκο ειναι ΑΚΙΡΒΩΣ μπροστα του του το ειχα βγαλει μαζι με το πντελονι και τα παπουτσια του πριν)

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

(εγω τωρα λεω να καταραστω τον χαζμπαντ..εδω και μιση ωρα ψαχνει το μαυρο του ζιβαγκο και τι 8α κανει που εχει αργησει και τπν περιμενει η τρελοπαρεα του.. σημειωση..το μαυρι ζιβαγκο ειναι ΑΚΙΡΒΩΣ μπροστα του του το ειχα βγαλει μαζι με το πντελονι και τα παπουτσια του πριν)

είχε δικιο τότε ο Λαζοπουλος ε?

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Διαφημίσεις

ε να σε συμπληρωσουμε ρε μαναρι μου..της αγιας ελλης το αναγνωσμα προσχομεεεεννννν

Ε, ναι ρε Μαρα εδω εχει την Ιουλιανη......και δεν θα εχει εμενα? .....ελεος δλδ.......

Στελλα μου το ξερω κοπελα μου.....και το χειροτερο ειναι να μην μπορεις να εισαι μαζι του. Το καταλαβαινω απολυτα. Ετσι 'κλειδωμενη' ειμαι και εγω. Να γινει κατι ω μη γεννητω και δεν εχω που να αφησω το παιδι.....το εχω ονειρευτει δε. Να τρεχω στα επειγοντα με την μικρη στον γοφο και να μου λενε εξω το παιδι και να τους λεω τι να κανω να το δεσω στα καγκελα με το λουρακι?.......εφιαλτη το εχω σαν σεναριο.......:-( Καλα δεν μπορουν να τον παρουν μεσα πιο νωρις ρε συ? Επειγον δεν θεωρειτε?

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Στελλα μου το ξερω κοπελα μου.....και το χειροτερο ειναι να μην μπορεις να εισαι μαζι του. Το καταλαβαινω απολυτα. Ετσι 'κλειδωμενη' ειμαι και εγω. Να γινει κατι ω μη γεννητω και δεν εχω που να αφησω το παιδι.....το εχω ονειρευτει δε. Να τρεχω στα επειγοντα με την μικρη στον γοφο και να μου λενε εξω το παιδι και να τους λεω τι να κανω να το δεσω στα καγκελα με το λουρακι?.......εφιαλτη το εχω σαν σεναριο.......:-( Καλα δεν μπορουν να τον παρουν μεσα πιο νωρις ρε συ? Επειγον δεν θεωρειτε?

Αυτο σκέφτομαι ότι έχω το παιδί και τώρα που με χρειάζετε ο άνδρας μου δεν μπορώ να είμαι εκει....Ετοιμη να σκάσω είμαι...

ΕΠΕΙΓΟΝ θεωρειτε ΜΕΝ, στην ΕΛΛΛΑΔΑΡΑ βρισκόμαστε δε.....Αν εισαι και παπας με την αράδα σου θα πάς.....Στην ουρά περιμένεις δεν πα να είσαι έτοιμος για λιποθυμία....τους νοιάζει?? Αυτοί πονάνε??:evil::evil::evil::evil:

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Διαφημίσεις

Αυτο σκέφτομαι ότι έχω το παιδί και τώρα που με χρειάζετε ο άνδρας μου δεν μπορώ να είμαι εκει....Ετοιμη να σκάσω είμαι...

ΕΠΕΙΓΟΝ θεωρειτε ΜΕΝ, στην ΕΛΛΛΑΔΑΡΑ βρισκόμαστε δε.....Αν εισαι και παπας με την αράδα σου θα πάς.....Στην ουρά περιμένεις δεν πα να είσαι έτοιμος για λιποθυμία....τους νοιάζει?? Αυτοί πονάνε??:evil::evil::evil::evil:

Στο Τζανειο?.......πρωτη φορα να μα τον Βουδα ακουω χαρτι προτερεοτητας σε επειγοντα ρε παιδια.....τι λες τωρα....να σου πω τα βγαζουν και με μηχανημα? σουπερ τεχνολογια δλδ?.....οπως οταν πας να παρεις κρεας ενα πραγμα ε?....γιατι δεν πηγαινε στο ΚΑΤ? Μια φορα ειχα παει εκει και μπηκαμε με το στανιο και δεν μας ειπαν τπτ. Και γινοταν και χαμος. Δεν μας εβαλε κανεις με χαρτι προτερεοτητας παντως.......πω πω......:-(

(to noy σασ μονο μην σασ καταραστω εγω λογω της μερας που ειμαι γεννημενη μουτχαχαχαχααχχαχαχαχαχχαχαχαχααχαχ)

Σαββατιατικα εισαι?......και εγω προσεχε γιατι και εγω κακουλα ειμαι :tongue:.....

δευτεριατικη με πανσεληνο 21 ιουνιου... τη μέρα της Litha Που στα κελτικα ειναι μια γιορτη που βγαινουν οι νεραιδες οξω και ικανοποιουν κα8ε επιθυμια των παιδιων που ειναι γενημενα αυτη τη μερα...κοινως τον ηπιατε! μοτχαχαχαχαχαχαχ

περιεργο πραγμα..και η μικρη ιουνιο δευτερα με πανσεληνο γεννηθηκε.,..ιδια ωρα με μενα

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...