Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Ειναι μερικές φορές που έρχονται πολλά μαζεμένα...πού θα πάει θα αλλάξουν τα πράγματα

για μας δεν αλάζουν ΠΟΤΕ τα πραγματα 4 χρόνια είμαστε μαζί και το ΜΑΤΙ της κατάρας πάνω μας είναι (την πουτάνα μου μέσα).....

έχουμε φάει χοντρη κατάρα απο την γιαγιά του...Δεν περιμένουμε να δούμε προκοπή!!!

Να καεί η ψυχή της στην κόλαση...

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έλα βρε Στέλλα, το τελευταίο που πρέπει να σε ενδιαφέρει (όχι μόνο τώρα) είναι τι θα του πει η πεθερά σου. Μακάρι να μην έχει τπτ ο άντρας σου και άστην να λέει και να κάνει ότι θελει...ποιός χέσ***κε???

για μας δεν αλάζουν ΠΟΤΕ τα πραγματα 4 χρόνια είμαστε μαζί και το ΜΑΤΙ της κατάρας πάνω μας είναι (την πουτάνα μου μέσα).....

έχουμε φάει χοντρη κατάρα απο την γιαγιά του...Δεν περιμένουμε να δούμε προκοπή!!!

Να καεί η ψυχή της στην κόλαση...

:confused::confused::confused:

Εννοείς ότι σας είχε καταραστεί κλπ? Δεν είμαι σίγουρη ότι τα πιστευω αυτα...αλλά για καλό κ για κακό φώναξε έναν παπά ρε κοριτσάκι

ποιος την μπιπ την πε8ερα σου και εσυ μαρι? αει χεστην εκει περα που 8α βαλεις και νταλκα.. και σιγα μην σε καταραστηκε κανεις.. απλά περνατε τη φαση του γκαντεμοσπορου.. σε ολους συμβαινει

dZJip3.png

Έλα βρε Στέλλα, το τελευταίο που πρέπει να σε ενδιαφέρει (όχι μόνο τώρα) είναι τι θα του πει η πεθερά σου. Μακάρι να μην έχει τπτ ο άντρας σου και άστην να λέει και να κάνει ότι θελει...ποιός χέσ***κε???

Αν είναι δυνατόν...ΚΩΛΟΕΛΛΑΔΑ...περιμένει με νουμερο ρε παιδιά....

Εχει το 103 και είναι στο 100 λεει πόση ώρα κολλημένοι......Το πόδι του έχει πενταπλάσιο απο ότι ήταν λεει εδώ στο σπίτι....Δεν κουνιέτε καθόλου...

Για να δείτε πόσο κακό του έκανε η μανα του της προάλλες στο νοσοκομείο δεν την πέρνει να πάει να τον βοηθήσει τώρα....

Του λέω ασε τις βλακειες και παρτην να έρθει εγώ δεν μπορώ και μου λεει ΟΧΙ τις θες να ξεκινησει χαζομάρες και αρλούμπες και να μου κάνει το κεφάλι τουμπανο...???:(:(:(

uop51syge.png

Διαφημίσεις

:confused::confused::confused:

Εννοείς ότι σας είχε καταραστεί κλπ? Δεν είμαι σίγουρη ότι τα πιστευω αυτα...αλλά για καλό κ για κακό φώναξε έναν παπά ρε κοριτσάκι

Ναι μπριν φύγουμε Ολλανδία ήρθε η γιαγια του (η μανα της μανας του) με μίσος και του είπε "Κλούβιοι θα πάτε και κλούβιοι θα γυρισετε....

Πήγαμε Ολλανδία και σε 3 μήνες ήρθαμε άρων άρων πίσω άφραγκοι, ανυμποροι, κατάκοποι, απογοητευμένοι με οστεοααρθριτιδες στα γόνατα και οι 2 και ρήξη βουβονοκοιλης δικής μου...

τα μετέπειτα δεν στα λεω......:(

uop51syge.png

Ναι μπριν φύγουμε Ολλανδία ήρθε η γιαγια του (η μανα της μανας του) με μίσος και του είπε "Κλούβιοι θα πάτε και κλούβιοι θα γυρισετε....

Πήγαμε Ολλανδία και σε 3 μήνες ήρθαμε άρων άρων πίσω άφραγκοι, ανυμποροι, κατάκοποι, απογοητευμένοι με οστεοααρθριτιδες στα γόνατα και οι 2 και ρήξη βουβονοκοιλης δικής μου...

τα μετέπειτα δεν στα λεω......:(

:shock::shock::shock::shock:

Τι να σου πω ρε κοριτσάκι...Μπορεί πολλά από όσα συνέβησαν να συνέβαιναν άσχετα με το τι είπε η γιαγιά...μπορεί και όχι

Μήπως και εσείς το πήρατε πολύ κατάκαρδα...?

sorry που το συνεχίζω, αν δεν νιώθεις καλά το σταματάω

Διαφημίσεις

Ρε Στελλακι τι παθατε ρε σεις? Παναγια μου. Ευχη να μην ειναι τιποτα αν και ρεαλιστικα μαλλον πρεπει να ειναι απο ραγισμα μεχρι καταγμα (οπως το περιεγραψες)......περιμενουμε νεα σας.....περαστικα και αγυριστα να ειναι.

Τι κανετε? δεν εχω διαβασει τπτ πλεον Στελλας.......μολις εκατσα απο ΟΛΗ την ημερα......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

στελλάκι

καντο κοπι αυτο που σου στελνω σε ενα εγγραφο

Του Κυριου δεηθωμεν....

Το Μεγα Ονομα του Κυριου Σαβαωθ

Μιχαηλ, Γαβριηλ και Ραφαηλ

ο Τιμιος και Ζωοποιος Σταυρος

Βοηθησατε και αποδιωξατε πασαν αρρωστιαν

αναθεμα, καταθεμα, καταραν, ψαλμοκαταραν,

ζηλοφθονιαν, γλωσσοφαγιαν

και πασαν διαβολικην ενεργειαν

απο τ δουλο του Θεου..., γιο της....

κι απο τα κτηνη αυτου και υπαρχοντα του

Αγιε Νικολαε, Αγιε Βασιλειε

Αγιε Νικωνα Νικανδρε

Αγιε Νικητα και Ευλογιε, Αγιε Σωζοντα και Νικηφορε

Αγιε Προκοπιε κι Αγιοι Αναργυροι θαυματουργοι

Αγιε Θεραποντα, Αγιε Παντελεημονα

Αγιε Ανδρονικε κι Αγια Αθανασια

Αγιε Κυπριανε κι Αγια Ιουστινα

Αγιε Σεργιε και Βακχε

Αγια Βαρβαρα

Αγια Αναστασια Φαρμακολυτρα

Αγια Ιουλιανη

Αγιοι Μαρτυρες του Χριστου

Γεωργιε, Δημητριε, Θεοδωρε, Τηρωνα

οι Στρατηλαται, Αγιοι Τεσσαρακοντα Μαρτυρες

διαλυσατε και ελευθερωσατε

τον δουλον του Θεου..., γιο της (ταδε)

απο της αγαθης ωρας ταυτης

Αμην

ειναι η ευχη που διαβαζουν στον αγιο κυπριανό.. τζαστ ιν κεισ, θυμιατιζεις το σπιτι και το λες...

(μην γελάτε οι υπολοιπες σας λεω η κακη ενεργεια ειναι πουστικο πράγμα)

dZJip3.png

:shock::shock::shock::shock:

Τι να σου πω ρε κοριτσάκι...Μπορεί πολλά από όσα συνέβησαν να συνέβαιναν άσχετα με το τι είπε η γιαγιά...μπορεί και όχι

Μήπως και εσείς το πήρατε πολύ κατάκαρδα...?

sorry που το συνεχίζω, αν δεν νιώθεις καλά το σταματάω

Μπορεί αλλά πως να στο εξηγήσω, αν σου συνέβαινε κάτι ανάλογο και να μην πιστευες στις κατάρες θα σε επηρέαζε αυτο...Θα έλεγες "Μωρε λες??"

Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις...

Όμως για να μην μιλάμε στον αερα αυτη η γυναικα καταράζετε γενικά και ΠΙΑΝΕΙ....Ηθελε να χωρίσει ο γιος της την κοπέλα του 7 χρόνια δεσμού τα παιδιά και ΧΩΡΙΣΑΝ....

Κάτι απλό...ένα ρολόι να φοράς, αν σου πει κάτι άσχημο γιαυτο θα γίνει, θα χαλάσει θα σπασει....Είναι άσχημο το στόμα της...γλωσσοτρώει πολυ άσχημα!!!

uop51syge.png

στελλάκι

καντο κοπι αυτο που σου στελνω σε ενα εγγραφο

Του Κυριου δεηθωμεν....

Το Μεγα Ονομα του Κυριου Σαβαωθ

Μιχαηλ, Γαβριηλ και Ραφαηλ

ο Τιμιος και Ζωοποιος Σταυρος

Βοηθησατε και αποδιωξατε πασαν αρρωστιαν

αναθεμα, καταθεμα, καταραν, ψαλμοκαταραν,

ζηλοφθονιαν, γλωσσοφαγιαν

και πασαν διαβολικην ενεργειαν

απο τ δουλο του Θεου..., γιο της....

κι απο τα κτηνη αυτου και υπαρχοντα του

Αγιε Νικολαε, Αγιε Βασιλειε

Αγιε Νικωνα Νικανδρε

Αγιε Νικητα και Ευλογιε, Αγιε Σωζοντα και Νικηφορε

Αγιε Προκοπιε κι Αγιοι Αναργυροι θαυματουργοι

Αγιε Θεραποντα, Αγιε Παντελεημονα

Αγιε Ανδρονικε κι Αγια Αθανασια

Αγιε Κυπριανε κι Αγια Ιουστινα

Αγιε Σεργιε και Βακχε

Αγια Βαρβαρα

Αγια Αναστασια Φαρμακολυτρα

Αγια Ιουλιανη

Αγιοι Μαρτυρες του Χριστου

Γεωργιε, Δημητριε, Θεοδωρε, Τηρωνα

οι Στρατηλαται, Αγιοι Τεσσαρακοντα Μαρτυρες

διαλυσατε και ελευθερωσατε

τον δουλον του Θεου..., γιο της (ταδε)

απο της αγαθης ωρας ταυτης

Αμην

ειναι η ευχη που διαβαζουν στον αγιο κυπριανό.. τζαστ ιν κεισ, θυμιατιζεις το σπιτι και το λες...

(μην γελάτε οι υπολοιπες σας λεω η κακη ενεργεια ειναι πουστικο πράγμα)

Τον Αγιο Κυπριανο τον καναμε παλαιότερα επι 40 μέρες ολοκληρες...όλο το βιβλιαράκι του...

Σε ευχαριστώ Κοριτσάκι μου!!!

Ρε Στελλακι τι παθατε ρε σεις? Παναγια μου. Ευχη να μην ειναι τιποτα αν και ρεαλιστικα μαλλον πρεπει να ειναι απο ραγισμα μεχρι καταγμα (οπως το περιεγραψες)......περιμενουμε νεα σας.....περαστικα και αγυριστα να ειναι.

Τι κανετε? δεν εχω διαβασει τπτ πλεον Στελλας.......μολις εκατσα απο ΟΛΗ την ημερα......

Έλλη στα λεγα δεν στα λεγα....Το ένα χαστούκι πλαι στο άλλο!!!

uop51syge.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...