Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμείς βλέπουμε ντόρα, πριν είχαμε παρέα την αδερφή μου, το νονούλη κ την εβελίνα μου.

"κερδίσαμε, κερδίσαμε, κερδίσαμε..."

"σακκίδιο, σακκίδιο" "είμαι ο χάρτης, είμαι ο χάρτης"....

Πήγαμε Σ/Μ... έχει ένα φεγγάρι... ποίηηηηηηηημα! Έχω όμως μιιιιιιιιιια κούραση... άααααααααθλια... και νεύρρρρρρρρρρα! Σεληνιάααααααααζομαι!

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου και ο άντρας μου είχε πάει Σ/Μ και γυρίζοντας 2 τετράγωνα πριν το σπίτι του γυρισε το πόδι και ακουστηκε κρακ στον αστράγαλο, μέχρι να έρθει σπίτι, έγινε 3 πλάσιο και δεν μπορούσε να κουνηθεί μπήκε σε ταξί και έφυγε για Τζάνειο ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ....

Τι να ειναι σπάσιμο, διαστρεμμα, καταγμα (πως διαολο τα λενε αυτά) συγχωρηστε με αν είπα κάτι ίδιο δεν τα γνωρίζω...

Είμαι ΠΟΛΥ στεναχωρημένη διότι δεν μπορώ να πάω μαζί του.....Είναι μόνος του...

Αχ! ειμαι στεναχωρημένη!!!

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

γεια σου και εσενα :P

μάκια!:)

Πήγαμε Σ/Μ... έχει ένα φεγγάρι... ποίηηηηηηηημα! Έχω όμως μιιιιιιιιιια κούραση... άααααααααθλια... και νεύρρρρρρρρρρα! Σεληνιάααααααααζομαι!

εσύ σεξ κ μετά νάνι!;)

Θέλω βολταααααααα...αλλα δεν το βλέπω

αύριο αν έχει καλό καιρό...

Κοριτσια μου και ο άντρας μου είχε πάει Σ/Μ και γυρίζοντας 2 τετράγωνα πριν το σπίτι του γυρισε το πόδι και ακουστηκε κρακ στον αστράγαλο, μέχρι να έρθει σπίτι, έγινε 3 πλάσιο και δεν μπορούσε να κουνηθεί μπήκε σε ταξί και έφυγε για Τζάνειο ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ....

Τι να ειναι σπάσιμο, διαστρεμμα, καταγμα (πως διαολο τα λενε αυτά) συγχωρηστε με αν είπα κάτι ίδιο δεν τα γνωρίζω...

Είμαι ΠΟΛΥ στεναχωρημένη διότι δεν μπορώ να πάω μαζί του.....Είναι μόνος του...

Αχ! ειμαι στεναχωρημένη!!!

μακάρι να γίνει γρήγορα καλά κ να μην είναι σοβαρό.

βρε Στέλλα, μη με παρεξηγήσεις, αλλά κάντε ένα ευχέλαιο βρε κορίτσι μου...

μακάρι να γίνει γρήγορα καλά κ να μην είναι σοβαρό.

βρε Στέλλα, μη με παρεξηγήσεις, αλλά κάντε ένα ευχέλαιο βρε κορίτσι μου...

Δεν σε παρεξηγώ αγαπάκι μου το ξέρω ότι το λες καλοπροαιρετα...

Τα έλεγα εχθες στην Μαρσυ ότι είμαστε γκαντεμηδες ως εκει που δεν πάει....

Δεν αντεχω άλλο τόση γκαντεμιά...:(:(

uop51syge.png

Διαφημίσεις

σε dvd το είδαμε, είναι παλιότερη ταινία.

Ο μαύρος κύκνος μου άρεσε πάρα πολύ, το άξιζε το όσκαρ η Νάταλι.

Στελινούλα περαστικά εύχομαι. Εγώ σε αντίστοιχη φάση είχα πάθει ρήξη συνδέσμου, δεν χρειάστηκα γύψο, έκανα όμως φυσιοθεραπείες και ξεκούραση

Το γαμώτο είναι ότι δεν μπορώ με τίποτα να πάω λόγω μπέμπη και θα πάρει την μάνα του να πάει να τον βοηθήσει γιατι δεν υπάρχει άλλος για βοηθεια και θα αρχίσει να του λέει μαλακίες πάλι...

Την τελευταια φορά που είχε τρακάρει με την μηχανή και τρέχαμε μαζί στο νοσοκομείο και την φωνάξαμε να έρθει (κακώς βεβαιως αλλά δεν ξέραμε πως θα συμπεριφερθει), έκανε ένα νοσοκομείο ΠΟΥΤΑΝΑ, να τρέχει σαν τρελή πάνω κάτω και να λεει ότι μόνο αυτη ενδιαφέρετε γιαυτον και πως κατάντησε έτσι (ότι εγώ τον έκανα έτσι), ότι μόνο αυτη τρέχει για ΟΛΟΥΣ κλπ κλπ....

uop51syge.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...