Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καλα και για μενα τα λεγανε αυτα διαφοροι ασχετοι οταν δουλευα με μεγαλο παρουσιαστη αλλα δεν χαλιομουνα γιατι ηξερα οτι ειναι μουφες απλα τωρα μου ηρθε καπως αποτομα μαλλον γιατι εμεινα καιρο εκτος χωρου και τα ψιλοξεχασα ολα αυτα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ε ναι ξεχασες τα παρταλια που κυκλοφορουν αγαπη μου

εμεις οταν εσκασε η βρομα το σκισαμε με το τοτε μπος. ερχοταν στην αιθουσα και ελεγε μωρο μου [που εισαι? και του ελεγα εδώ αγοραρε κανω πω;ς δουλευω..τα λεμε το βραδυ σπιτι μου η σπιτι σου και κλπ κλπ..στο κολπο και η γυναικα του και τα λοιπα

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

καλησπέρα!

where is everybody?

εγώ χτες εξαφανίστηκα νωρίς, είδαμε με τον καλό μου το "The fountain" του Αρονόφσκι, πολύ καλή ταινία. (πρόσφατα είδαμε και τον μαύρο κύκνο, ακόμα καλύτερη!)

Μάρα και Μάρκο, δεν ξέρω για ποιους δουλεύατε αλλά εγώ μεγάλο λαμόγιο και πολύ κακό χαρακτήρα θεωρώ τον Μικρούτσικο. Θα πουλούσε και την μάνα του για λίγη τηλεθέαση

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...