Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

χιχιχιχιχιχιχι αν δεν προλαβω να παω σημερισ μπεμπιτα με την γαμω δουλεια 8α παω δευτερα πρωι στο μολλ και στο στελνω απο το ελτα που εχιε μεσα το εμπορικο κεντρο..στειλε μ διευθυνση στο [email protected]

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλα, χαμος διαβαζα μια ωρα για να καλυψω εδαφος!!!! Η ατακα του γιου σου Χαρλοου θα μεινει στην ιστορια ακου Βασιλης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εμεις λυσαξαμε στην βολτα γυρισαμε και τωρα κοιμαται δεν ξερω για ποσο ακομα βεβαια.

Ο καλος μου εμενα δεν εχει ιδεα απο ψωνια και κυριως μονο λουλουδια μου φερνει και συνηθως μου λεει παρε οτι θελεις μονη σου γιατι δεν τα καταφερνω εγω σε αυτα.

Σε γκατζετακια μου φερνει πολλα δωρα και οταν γεννησα ενα μονοπετρο. Γενεθλια, γιορτες και αλλες ιδιαιτερες ημερες φερνει παντα λουλουδια ενω εγω ειμαι γαιδουρα και συνηθως τα ξεχναω.

Διαφημίσεις

καλως τα τρελο μωρά τα σεργιανικα ;p

η ωραιοπαθης κορη μου μολις πηρε το μπάνιο της..και κοιταει τον καθρεφτη της και βαζει κρεμα σωματος στη μουρη της.. και σασ το ορκιζομαι οτι αυτο ακριβως κάνει...

dZJip3.png

απαπαπαπ τι παιδι! η μανα μ μου ειπε οτι πηρε και λιγο υψος αυτες τις μερες και πως η λογοδιαρροια συνεχιζετε...μπαμπαμπαμπα γιαγιαγιαγια νιιτα τττιιιτιτιτ κακακ κακα και κκκκκκ ντιτεχ ντιτεχ (δεν ξερω τι ειναι αυτο) και στα δυσκολα φωναζει μαμαααα στο υπερπεραν..τι στοιχημα πατε οτι εμενα θα με λεει μαρα ή ρια?

dZJip3.png

Διαφημίσεις

μαρκοπουλακι ειμαι πολύ ρεαλιστης ανθρωπος... σε παω στοιχημα οτι το μαμα 8α το κολησει στη μανα μου...μασ ακουει και εμας τα σκ μαμα μαμα μαμα που φωναζουμε τις μαναδες μας.. ε λογικο ειναι..δεν με πειραζει κα8ολου ομως.. και εγω τη μανα μου βασω την λέω.. στα ζορια μονο τη λεω μανα

dZJip3.png

Ρεαλιστρια καλα κανεις και εισαι αλλα δεν ειπαμε οτι δεν θα ειναι για παντα ετσι η κατασταση??????

Και εγω εμεινα τα πρωτα χρονια της ζωης μου με την γιαγια και την λατρεψα σαν μανα αλλα παντα ξεχωριζα καθαρα ποια ειναι η μανα μου.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...