Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εεεεεεε εμείς εδώ Σαλαμύκονο, σε μαγαζί με συντριβάνια, λιμνούλες, παπάκια κτλ, 8 ευρώ το άτομο με κοψίδια και άλλα εδέσματα. Βέβαια θα έχουμε εξτρα τα ποτά και τον dj. Ο τύπος είναι φίλος του πεθερού!!!!:tongue::tongue::tongue:

Κι ένα μπουνίδι από μένα:tongue::tongue::tongue::tongue: δηλαδή εγώ στα 40 πάω για θυμαράκια

Μην ακούσεις για ξύλο εσύ, είσαι μέσα :D:D:D

Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχ 27..... Τι ωραία ηλικία!!:-(:-(:-(:-(

Ναι ρε συ...τότε χώρισα με τον πρωην και έκανα τρελλή ζωή μετα :P

Διαφημίσεις

Ναι καλά μας έκατσε αυτό. Με τον φωτογράφο δεν ξέρω τι θα γίνει γιατί οι τιμές τους έχουν ξεφύγει. Μου ζήτησε ο άλλος για την εκκλησία μόνο 1200 ευρώ για φωτο και βίντεο. Και κάποιους που ρώτησα με πιο νορμάλ τιμές από Αθήνα, εδώ σ'εμάς δεν έρχονται.

Ναι καλά μας έκατσε αυτό. Με τον φωτογράφο δεν ξέρω τι θα γίνει γιατί οι τιμές τους έχουν ξεφύγει. Μου ζήτησε ο άλλος για την εκκλησία μόνο 1200 ευρώ για φωτο και βίντεο. Και κάποιους που ρώτησα με πιο νορμάλ τιμές από Αθήνα, εδώ σ'εμάς δεν έρχονται.

πού θα την κάνεις τη βάφτιση???

έχω ξαδερφάκι καλό και οικονομικό!

γιατι μωρε δεν τραβατε μονοι σας? καλυτερες 8α ειναι..ζωντανες και χαρούμενες και..παπαρατσικες! εγω παρα το οτι 15 χρονια στα περιοδικα θα μπορουσα να εχω και φρι φωτογράφο αρνουμε!

dZJip3.png

Διαφημίσεις

γιατι μωρε δεν τραβατε μονοι σας? καλυτερες 8α ειναι..ζωντανες και χαρούμενες και..παπαρατσικες! εγω παρα το οτι 15 χρονια στα περιοδικα θα μπορουσα να εχω και φρι φωτογράφο αρνουμε!

Όχι βρε Μάρα, εχουν μεγαλη διαφορα οι επαγγελματικες μηχανες :P

Το κάναμε στο γάμο Μάρα αυτό, καθότι διοργανώθηκε στο τσαφ μπαμ λόγω μπέμπας, και βγήκαμε σαν χαζοί. Ο ένας κοιτούσε εδώ και ο άλλος στα Τρίκαλα. Ζήτημα 10 φωτογραφίες να αξίζουν από όλο το γάμο. Χάλιαααα!

αχαχαχχααχ σοβαρα ρε μπεμπα? μα αυτες αξιζουν! εμεις στο γαμο ειμαστε χαρωπο τουρλουμπουκι..εγω μονιμως καπνιζω ο ηλιασ με κοκκινα μαγουλα γελάει τρελά η πε8ερα μου ακομη χεσμενη απο φοβο (παντρευτηκα με πολιτικο σοτ κεντρο της αθηνασ με τα γνωστα δεκεμβριανα και οι μολοτωφ επεφταν..βροχη)

γενικα ειμαστε εντελώς σουργελα!

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...