Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

29 ευρω αρχκη τιμη κουλτάκι.. δεν εχω αρχισει ακομη τα παζαρια και το κλαμα λογω κρισης :P απο το κ΄λαμπ σερβις ειναι η προσφορα.. και εχω ψιλοκολησει μαζι τους γιατι ειναι ΠΟΛΥ χαμογελαστοι και το φαγγητο που δοκιμασα πολυ ωρεγιο

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αξιοπρεπες δεν ειναι? γιατι στον γαμο διαλεξα μαγαζι στου ψυρη που λεγετε κεφτεσ και κανει ΜΟΝΟ μπιφτεκια κα κεφτεσεσ κά8ε ειδους με τα συνοδευτικά τους.. και το βρηκα πολύ πρωτοτυπια.. ε την ακουσα απο τα κωλοσογα! τυπου μασ ταισε κιμαδεσ

dZJip3.png

η εκκλησια μου παραχωρει δωρεάν το κτημα της για κετεριγκ...κ εχω κ μπολικο κοσμο

Εννοείς πώς θα πληρώσεις μόνο για το φαγητό ? Όχι τον χώρο ?????

Για ρίξε και τιμούλα... ο μπουφές θεωρώ πως είναι ΥΠΕΡ-πλήρης....

Διαφημίσεις

ολα τα ποτα κουλτε και σε απεριοριστη καταναλωση

καντυ καντυ ναι φρι το κτημα κα8οτι ο παπασ φιλος μας και η επιτροπος της εκξκλησιασ κολλητη της μαμας μου.

Εμένα μου φαίνεται σούπερ-ντούπερ η τιμή αυτή. Κοίτα μόνο αυτά που σου ανέφερα πιο πάνω επειδή, συνήθως, τα χρεώνουν extra... Από την στιγμή μάλιστα που έχεις κάνει και γευστική δοκιμή και είσαι ικανοποιημένη..... :P

Διαφημίσεις

τα 50 ατομα τα γλιτωνω λογω του οτι ειναι βρεφουδια.. σιγα μην πληρωσω 29 ευρώ το βρέφος που 8α πιει.. γάλα :P apo ekei kai meta ναι οκ 8α πεσει κλαμα οδυρμος και παζάρι..εχω και το οκ απο εδω να κλεισω και ενα ποσο με συμψιφισιτκη διαφημηση οποτε ελπιζω οτι 8α πανε ολα οκ

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...