Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

βρε κουκλες..καμια φορά η πιο λογικη εξηγηση ειναι η σωστή: μπορειτε να ανακουφιστειτε με παρέα? γιατι να μπορει το παιδάκι?

εμεις παντως οταν τα κανει η πουκι χειροκροτούμε ολοι μαζι και κανουμε χαρες.. καπου διαβασα οτι το παιδι αν το παρει στραβα με τα κακα του οτι και καλα ειναι κατι κακο κλπ νιωθει ανασφαλες γιατι του έχουν αποριψει αυτο που δημιουργει εκείνο..καπως έτσι τέλος πάντων..οποτε απο νεογεννητο.. το σκαοτ εμεις το γιορταζουμε

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το δικό μου παιδί όταν σφίγγεται και χέζει λέει:

"βγαίνει ο Βασίλης"............τώρα γιατί έχει δώσει όνομα στη σκατούλα και μάλιστα τη λένε Βασίλη...........ποτέ δεν το κατάλαβα:confused:

8ΕΟΣ! ΥΠΕΡΤΑΤΟΣ!

dZJip3.png

Το δικό μου παιδί όταν σφίγγεται και χέζει λέει:

"βγαίνει ο Βασίλης"............τώρα γιατί έχει δώσει όνομα στη σκατούλα και μάλιστα τη λένε Βασίλη...........ποτέ δεν το κατάλαβα:confused:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Βασιλη παντως λενε τον αντρα μου!! :tongue::tongue:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

ΜΟΛΙς ηρε το κουμπαράκι μου απο ιασω..αυχενική.. 7 εκατοστα το τζουτζουρδι μασ και ΟΛΑ φυσιολογικά....αχ αχ αχ αχ! ηρ8ε η δολια με τα χαρτια στο χερι και μου λες..δες και πε μου χαζια γιατι εγω απο το αγχος δεν ακουγα τι ελεγε ο υπερηχογραφηματιασ μουταχαχαχα

dZJip3.png

Διαφημίσεις

μπεμπακι μου εγώ οχι... και οχι λογω εγκυμοπσυνης και οτκετου.. όλα πριμα πηγαν και με ευκολη συλληψη κλπ κλπ... απλα το σοι του αντρα μου ειναι τιγκα στα νευρολογικά και εχει χασει και την αδερφη του απο συνδρομο Ρετ.. η πουκι δεν εχει θεμα, την πηγα και εξεταστηκε αλλά εμενα με εχει πιασει νευρασθενεια..παω και 35 το καλοκαιρι..μεγαλοκοπέλα πια :P

dZJip3.png

Δε μου λέτε??? Σκέφτεστε να κάνετε κι άλλο παιδάκι? Μάρα? Χάρλοου? Φαίη?

Είσαι τρελήηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη??????????????????/

(άσε που είναι και χαλασμένα τα υδραυλικά)

Δε μου λέτε??? Σκέφτεστε να κάνετε κι άλλο παιδάκι? Μάρα? Χάρλοου? Φαίη?

Λευκη μου να σου πω την αληθεια δεν θελω να μεινω μονο με ενα! Σκεφτομαι πολλα, αλλα το κυριοτερο ειναι πως οταν "φυγω", θελω η Μαρια να εχει καποιον πισω μαζι της!

Απλα αυτη τη στιγμη και υπο αυτες τις συνθηκες δεν την παλευω να κανω 2ο παιδι! Ειναι τα νευρα μου χαλια, η Μαρια πανω στην τρελα της (και καλα κανει το παιδι), τα οικονομικα μας στο ναδιρ κι ετσι... Δεν το σκεφτομαι για το αμεσο μελλον!

Ενταξει, πλακα - πλακα εχει και τα καλα του να εισαι 24.. Σκεφτομαι πως και στα 27 να κανω 2ο δεν θα θεωρουμαι και τοοοοοσο μεγαλη και θα εχω αντοχες! Οχι πως οι πιο μεγαλες μαμαδες δεν εχουν, ισα - ισα! Απλα εγω στη δεδομενη φαση, μονο στη σκεψη θελω να παρω τα βουνα! ;)

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Φαίη κι αν σου τύχει????

Δεν θα το κρατήσεις?

Εννοειται πως θα το κρατησω!

Απλα θα φροντισω να μην μου τυχει!! :lol::lol: ;)

gM4vp2.png

Μάρα δεν φαίνονται τα νευρολογικά θέματα στις εξετάσεις? Και είναι κληρονομικά? Δεν έχω ιδέα από αυτά... Αλλά έχεις δίκιο, κι εμένα θα με τρόμαζε μια τέτοια πιθανότητα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...