Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Να 'μαι παλι!

Πιασατε το θεμα με τους συζυγους ε?

Εγω κοριτσια δοξα το Θεο δεν εχω παραπονο! Και βοηθαει, και δεν με μειωνει, και με υπερασπιζεται παντου (με την πεθερα ψιλοεχουμε ενα θεμα αλλα ας παει γιατι σε ολα τα αλλα ειναι κυριος), και τις επληξεις του μου τις κανει, και αποζητα συνεχεια να κανουμε "αγαπες" (ενω εγω ας πουμε δεν.. :oops:), και κοιτα να με ξεκουρασει και το κυριοτερο: δηλωνει και φαινεται πως ειναι ακομα ερωτευμενος. Στις αρχες ειχαμε καποια θεματα, τα οποια (οπως φαινεται) ως επι το πλειστον τα εχουμε λυσει. Φυσικα και δεν ειμαστε "μια ευθυμη οικογενεια" και θα τσακωθουμε και θα μανουριασουμε και θα βριστουμε, αλλα δεν εχουμε πολυ σοβαρα ζητηματα. Το μονο μας θεμα εμας που μας κανει και τρωγομαστε ειναι το οικονομικο.. Καθως ο Βασιλης χρωστουσε ηδη οταν τον γνωρισα και μαλιστα τα περισσοτερα χρεη ειναι για αγορες και ταξιδακια με την πρωην.. :roll:

Να σας ρωτησω και κατι ασχετο (τις γνωμες σας θελω!):

Εγω εχω μπερδευτει λιγακι.. Βασικα ειμαι πολυ χαρουμενη αλλα υπαρχει και κατι μεσα σε αυτο που με προβληματιζει! Η Μαρια εχει εδω και δυο εβδομαδες περιπου, που πριν κανει κακα της, το λεει και ζητα το γιογιο. Ως εδω καλα! Απο τη στιγμη που εμφανιζεται το γιογιο ομως, μας πιανει φοβερη γκρινια και κλαψα και δεν κανουμε τιποτα αν δεν φυγει η μαμα και ο μπαμπας απο το δωματιο. Μολις φυγουμε εμεις ή που θα κανει ή που θα της εχει περασει και δεν...

Σημερα λοιπον κλαψουριζε και ελεγε κακα.. Εμφανισα το γιογιο, την εβαλα και καθισε αλλα τιποτα! Δεν ηθελε και να σηκωθει ομως, απλα καθοταν εκει και κοιταζε dvd χωρις βεβαια να κανει ουτε τσισα, ουτε κακα.. Ηρθε η ωρα της φρουτοκρεμας και δεν ηθελε να σηκωθει απο το γιογιο.. Μην σας τα πολυλογω, την ταϊσα τα φρουτα ενω καθοταν εκει (δεν δυσανασχετησε καθολου). Και μολις τελειωσαμε και της εδωσα το ποτηρακι της με το νερο της μου ειπε "υγε" (=φυγε).. :roll: Εφυγα απο το σαλονι, επεστρεψα μετα απο 3 λεπτα περιπου και ειχε κανει και τσισα αλλα και λιγα κακα! Μολις επεστρεψα, σταματησε και σηκωθηκε! Δεν ειχε ανακουφιστει αρκετα οπως φανηκε ομως γιατι οταν της φορεσα την πανα, ξαναεκανε κακα.

Ρε παιδι μου προβληματιζομαι γιατι δεν κανει καμμια απο τις φυσικες αναγκες αν παρευρισκεται κι αλλος στον ιδιο χωρο.. Σαν να ντρεπεται ενα πραγμα!

Τι γνωμη εχετε εσεις?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ααααα νταλια δεν κάνει να τα κρατασ μεσα σου..σε καμια περίπτωση!

το ξέρω αλλά γενικότερα, έχω συνηθίσει έτσι.

άμα όμως ξεσπάσω άστα να πάνε, χάνω τον έλεγχο...( όχι μόνο με τον σύζηγο γενικότερα )

Καλώς τη Ντάλια! ΜΑ πώς τα καταφέρνεις και δε μιλάς??????????? Κάποια στιγμή δεν κάνεις μπαμ και όποιον πάρει ο χάρος?

έτσι ναι, αλλά χάνω πολύ δύσκολα την ψυχραιμία μου. Έχω και το άλλο είμαι κατ'επιλογή κουφή

Να 'μαι παλι!

Πιασατε το θεμα με τους συζυγους ε?

Εγω κοριτσια δοξα το Θεο δεν εχω παραπονο! Και βοηθαει, και δεν με μειωνει, και με υπερασπιζεται παντου (με την πεθερα ψιλοεχουμε ενα θεμα αλλα ας παει γιατι σε ολα τα αλλα ειναι κυριος), και τις επληξεις του μου τις κανει, και αποζητα συνεχεια να κανουμε "αγαπες" (ενω εγω ας πουμε δεν.. :oops:), και κοιτα να με ξεκουρασει και το κυριοτερο: δηλωνει και φαινεται πως ειναι ακομα ερωτευμενος. Στις αρχες ειχαμε καποια θεματα, τα οποια (οπως φαινεται) ως επι το πλειστον τα εχουμε λυσει. Φυσικα και δεν ειμαστε "μια ευθυμη οικογενεια" και θα τσακωθουμε και θα μανουριασουμε και θα βριστουμε, αλλα δεν εχουμε πολυ σοβαρα ζητηματα. Το μονο μας θεμα εμας που μας κανει και τρωγομαστε ειναι το οικονομικο.. Καθως ο Βασιλης χρωστουσε ηδη οταν τον γνωρισα και μαλιστα τα περισσοτερα χρεη ειναι για αγορες και ταξιδακια με την πρωην.. :roll:

Να σας ρωτησω και κατι ασχετο (τις γνωμες σας θελω!):

Εγω εχω μπερδευτει λιγακι.. Βασικα ειμαι πολυ χαρουμενη αλλα υπαρχει και κατι μεσα σε αυτο που με προβληματιζει! Η Μαρια εχει εδω και δυο εβδομαδες περιπου, που πριν κανει κακα της, το λεει και ζητα το γιογιο. Ως εδω καλα! Απο τη στιγμη που εμφανιζεται το γιογιο ομως, μας πιανει φοβερη γκρινια και κλαψα και δεν κανουμε τιποτα αν δεν φυγει η μαμα και ο μπαμπας απο το δωματιο. Μολις φυγουμε εμεις ή που θα κανει ή που θα της εχει περασει και δεν...

Σημερα λοιπον κλαψουριζε και ελεγε κακα.. Εμφανισα το γιογιο, την εβαλα και καθισε αλλα τιποτα! Δεν ηθελε και να σηκωθει ομως, απλα καθοταν εκει και κοιταζε dvd χωρις βεβαια να κανει ουτε τσισα, ουτε κακα.. Ηρθε η ωρα της φρουτοκρεμας και δεν ηθελε να σηκωθει απο το γιογιο.. Μην σας τα πολυλογω, την ταϊσα τα φρουτα ενω καθοταν εκει (δεν δυσανασχετησε καθολου). Και μολις τελειωσαμε και της εδωσα το ποτηρακι της με το νερο της μου ειπε "υγε" (=φυγε).. :roll: Εφυγα απο το σαλονι, επεστρεψα μετα απο 3 λεπτα περιπου και ειχε κανει και τσισα αλλα και λιγα κακα! Μολις επεστρεψα, σταματησε και σηκωθηκε! Δεν ειχε ανακουφιστει αρκετα οπως φανηκε ομως γιατι οταν της φορεσα την πανα, ξαναεκανε κακα.

Ρε παιδι μου προβληματιζομαι γιατι δεν κανει καμμια απο τις φυσικες αναγκες αν παρευρισκεται κι αλλος στον ιδιο χωρο.. Σαν να ντρεπεται ενα πραγμα!

Τι γνωμη εχετε εσεις?

αγαπητη μου... το χεσιμο ειναι προσωπική υποθεση.. εσυ 8ελεις.. ακροατήριο οταν τα κάνεις και σου φευγει και καμια κλανιτσα; σορυ που ειμαι εμετική αλλά ετσι ειναι...

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εχεις ενα δικιο ρε 'συ Μαρα αλλα μου φαινεται λιγακι καπως να ντρεπεται τη μανουλα.. :oops: Τι να πω!

Ραννιακι μου.. :D Να ερθω να δειρουμε παρεα?

gM4vp2.png

και επειδη εισαι μανουλα της πρεπει να την βλεπεις και να χεζει??? εγω λεω ευγε στο μαράκι που εχει μα8ει απο τώρα τι σημαινει ιδιωτηκότητα και προσωπική στιγμή! και εσυ να μην κατασκοπευεις το παιδι σου την ώρα που τα κάνει.. πιφ.. τρελή μάνα :P

πλακα πλακα ητν βλεπω σε κανα 6μηνο να κλεινει και την πορτα του δωματιου της..,.μουαχαχαχαχαχαχα

dZJip3.png

Μαλλον εγω ειμαι η εμετικη ε? :lol:

Ασε - ασε Μαρα μου γιατι η πορτα του δωματιου της, δεν κλειδωνει απλα, εχει και συρτη απο μεσα.. Καθως εχει και δικο του wc με ντους.. Οταν με το καλο φτασει στην εφηβεια, βλεπω να ξηλωνεται ο συρτης!! :lol:

gM4vp2.png

χαχαχαχαχχααχχα σιγα μαρι μην την κλειδώσεις και μεσα στο σπίτι... δωματιάρα τρελή θα εχει η μικρη με το βεσεδάκι της.. σουπερ.. θα σου κλειδωνετε εκει μεσα με τις ώρες και το κινητο στο χέρι :P

axxxxx ανυπομονώ για την πουκεια εφηβεια!

dZJip3.png

Διαφημίσεις

SweetFebr...

Κι με τον μεγάλο καταλαβαίνω πότε θέλει γιατί με το που με δει ή αλλάζει πλώρη ή με σπρώχνει να φύγω... δεν είναι φυσικό να αισθάνονται ντροπή ????? Λέω εγώ τώρα...

Ενταξει τοτε.. Αφου το κανουν κι αλλα παιδακια δεν ανησυχω!

Απλα πιστεψα πως ισως την εχει ενοχλησει κατι και μας ντρεπεται. (Τα γνωστα "καλα" που σκεφτεται ενα ενοχικο ατομο απο τη φυση του)..

Εμενα οταν τελειωσει, σηκωνεται και ερχεται εκει που ειμαι.. Αν παω εγω πριν τελειωσει, σταματαει και σηκωνεται χωρις να εχει ολοκληρωσει τη διαδικασια!

gM4vp2.png

Το δικό μου παιδί όταν σφίγγεται και χέζει λέει:

"βγαίνει ο Βασίλης"............τώρα γιατί έχει δώσει όνομα στη σκατούλα και μάλιστα τη λένε Βασίλη...........ποτέ δεν το κατάλαβα:confused:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...