Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

egv kai ο ηλιασ βλεπουμε ειδησεις στο σταρ.. και το γνωστο διαζυγιο ποινικολογου μοντέλας

ηλιασ. καλα επρεπε να ειχε εμενα αντρα αυτη και 8α την εστρωνα

εγω. χρυσο μου εσυ σε μια τετοια γυναίκα δεν μπρεις να προσφερεις ουτε τα μηνιαια αποθεματα της σε Hondos αηδιες (υπονοώντας οτι τετοιες γυναίκες ειναι high maintenance klp klp)

ηλιασ. μουγκος

την επομενη μερα πηγε χοντο και μου πηρε ενα σωρο σκατολοιδια..ατακα. οχι για να μη λες οτι δεν μπορω να προσφέρω

Ειδες? εμενα θα μου΄λεγε τι τον θες εσυ τον χοντο......και δεν θα ξανασχολιοταν (και απο πριν απο το παιδι αυτο), σιγα μην πηγαινε να μου παρει και σκατολοιδια απο εκει μεσα.......τι λεμε τωρα ρε φιλε:-(......ειδωμεν την διαφορα.....καλημερα σας. Ελπιζω να ειστε καλα. Φευγω ετσι οπως ηρθα. Εχω σημερα μερα που δεν προλαβαινω να αναπνευσω......καλη συνεχεια.......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμείς είμαστε το ακριβώς αντίθετο από την Λευκή.

λέμε και οι δύο ταυτόχρονα τα κατεβατά μας ή σε στιγμές νηφαλιότητας... ο ένας μετά τον άλλο...

κ μετά από 5 το πολύ λεπτά, κάνουμε σαν να μην έγινε τίποτα. ή πάμε στο ακριβώς αντίθετο άκρο.......

παλιά γινόταν κόλαση. τώρα στο ρελαντί. λέω, λέει, ξαναλέω, ξαναλέει, πετάω κανά θεεικό τύπου "πάμε για τσιγάρο τώρα" ή "έλα αγκαλίτσα" κ κλείνει το στερεοφωνικό.

einai o atimos... δεν σκεςφτομουν ΠΟΤΕ να παντρευτώ..ουτε να κανω παιδιά ειλικρινά.. αλλά ο ηλιασ μου εβγαλε ΤΟΣΗ χαρά, ΤΟΣΟ γέλιο, μου ισιωσε ΤΟΣΟ τα ψυχοσωματικά μου που είπα... ε δεν παντρευομαι να εχει και πιο πολύ φαν?

να ναι καλά ο ανθρωπος... παράπονο ΠΡΟΣ το παρόν δεν εχω

... κι εμένα -ακόμη- δεν ξέρω πώς με τούμπαρε και με έπεισε.....:rolleyes:

Διαφημίσεις

bre ελλάκι μου,...μπασ και τον απασχολει ΠΟΛΥ κάτι? η δουλεια? το οικονομικό? κάποιο θεμα?

ή μπας και σε έχει ΠΟΛΥ σίγουρη και σου λέει "ωραία εδώ είμαστε, εδώ με παίρνει να αλωνίζω ελεύθερα"??

4ευρω ο φρεντο εσπρεσο στην φιλαδελφεια...κ μετα μου λετε για τα διοδια....

αυτή την εβδομάδα πάντως στο star ξε-ψαχνίζουν τις καφετέριες.... μπας και φιλοτιμηθούν και ρίξουν τις τιμούλες... αλλά μπααααααααα

κορίτσια καλησπέρα,

mara πολύ γέλασα με την αφήγηση hondos, ( ο δικός μου δεν ξέρει καν κατά που πέφτουν )

παιδιά εγώ στους καβγάδες ύστερα από πάααααααρα πολύ δουλειά με τον εαυτό μου, απλά μαζευω,μαζευω και δε μιλάω...( ναι μεν σκάω αλλά τα κατάφερα )

ή μπας και σε έχει ΠΟΛΥ σίγουρη και σου λέει "ωραία εδώ είμαστε, εδώ με παίρνει να αλωνίζω ελεύθερα"??

σουσ μαρη τγουγδω εσυ.. εδώ πάμε να συνενωσουμε τα διεστότα (απο το κλασικο ελληνικο εργακι η δε γυνη να φοβειτε τον αντρα)

dZJip3.png

Διαφημίσεις

4ευρω ο φρεντο εσπρεσο στην φιλαδελφεια...κ μετα μου λετε για τα διοδια....

τουλάχιστον πίνεις καφέ.....ενώ στα διόδια και πληρώνεις και τον πίνεις γενικώς! και δεν εννοώ τον καφέ ε???????

σουσ μαρη τγουγδω εσυ.. εδώ πάμε να συνενωσουμε τα διεστότα (απο το κλασικο ελληνικο εργακι η δε γυνη να φοβειτε τον αντρα)

συμφωνώ στην ένωση, αλλά μερικές φορες χρειάζεται και ένα ταρακούνημα. Ο φόβος φυλάει τα έρμα, λέει...

χαλο! γυρισα απο πολεοδομια! σ' αυτο το σημειο, θα ηθελα να ευχαριστησω την υπηρεσια που φροντιζει τη σεξουαλικη μου ζωη....παλι τον πουλο! :evil::evil::evil:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...