Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αν ξεσπούσα έτσι ο άντρας μου θα πάθαινε σοκ! Είναι πολύ ήπιος άνθρωπος, δηλαδή είναι ικανός να μ'αφήσει να λέω, να λέω, να λέω για κανα μισάωρο χωρίς να απαντάει, μέχρι να καταλάβω πως μιλάω μόνη μου. Και μετά μου λέει ατάραχος "όταν ηρεμήσεις θα το συζητήσουμε, γιατί έτσι δεν θα βγάλουμε άκρη". Κι εκεί (αν και έχει δίκιιο) εγώ τσαντίζομαι περισσότερο και λέω άλλα τόσα και πάει λέγοντας. Ε σε κάποια φάση μου περνάει και είμαστε μια χαρά. Το καλό που έχει είναι ότι ποτέ δεν μου τα "χτυπάει".

Εγώ βέβαια εκ των υστέρων αισθάνομαι ηλίθια και τρελή που κάθομαι και φωνάζω μόνη μου...

Α χτες τσακωθήκαμε γιατί του είπα κάτι 3 φορές και δεν το άκουσε γιατί έβλεπε κάτι στην τηλεόραση και μετά έγινε το σώσε (από μέρους μου):rolleyes::rolleyes:

Λευκή,

Κι εγώ κάπως έτσι μιλάω μόνη μου -τσακώνομαι μόνη μου...

Εμένα μου κρατάει μανιάτικο από το Σ/Κ παρακαλώ το εξής: σκηνικό είμαστε μέσα στην κουζίνα εκείνος χαζεύει στην TV εγώ παλεύω την στοίβα με την πρέσα... Παίζει διαφήμιση η γνωστή με την Μενεγάκη που πετάει την ατάκα τύπου "Εγώ άλλαξα την κρέμα μου και ανανεώθηκα ! Εσείς ?????"

... Στο σημείο αυτό τα έφαγε το φάσκελο εκ μέρους μου "Ε όχι Ελένη μου εσύ δεν άλλαξες μόνο την κρεμούλα... έχεις αλλάξει και άλλα πράγματα...."

Βρε Θεούλη τί ήταν να το πω ?????? Με έχει φάει στην μουρμούρα και τί θες , και τί σου λείπε και και και.... ώσπου καταλήγω σήμερα το πρωί με τον καφέ ανά χείρας, μέσα στο αυτοκίνητο, έξω από το γραφείο, πάω να δώσω φιλάκι για καλημέρα κλπ και τί μου πετάει το άτομο "Αγάπη μου εσύ δεν θες να αλλάξεις κρέμα είπαμε ?" .... ΕΕΕΕΕΕΕΕ αι και σ........χτ πρωί-πρώι, τί πήγες και θυμήθηκες ?

Τον καλημέρισα έτσι όπως έπρεπει και ΌΧΙ δεν του μιλάω... άλλο σχολίασα, άλλο κατάλαβε...

Λευκή,

Κι εγώ κάπως έτσι μιλάω μόνη μου -τσακώνομαι μόνη μου...

Εμένα μου κρατάει μανιάτικο από το Σ/Κ παρακαλώ το εξής: σκηνικό είμαστε μέσα στην κουζίνα εκείνος χαζεύει στην TV εγώ παλεύω την στοίβα με την πρέσα... Παίζει διαφήμιση η γνωστή με την Μενεγάκη που πετάει την ατάκα τύπου "Εγώ άλλαξα την κρέμα μου και ανανεώθηκα ! Εσείς ?????"

... Στο σημείο αυτό τα έφαγε το φάσκελο εκ μέρους μου "Ε όχι Ελένη μου εσύ δεν άλλαξες μόνο την κρεμούλα... έχεις αλλάξει και άλλα πράγματα...."

Βρε Θεούλη τί ήταν να το πω ?????? Με έχει φάει στην μουρμούρα και τί θες , και τί σου λείπε και και και.... ώσπου καταλήγω σήμερα το πρωί με τον καφέ ανά χείρας, μέσα στο αυτοκίνητο, έξω από το γραφείο, πάω να δώσω φιλάκι για καλημέρα κλπ και τί μου πετάει το άτομο "Αγάπη μου εσύ δεν θες να αλλάξεις κρέμα είπαμε ?" .... ΕΕΕΕΕΕΕΕ αι και σ........χτ πρωί-πρώι, τί πήγες και θυμήθηκες ?

Τον καλημέρισα έτσι όπως έπρεπει και ΌΧΙ δεν του μιλάω... άλλο σχολίασα, άλλο κατάλαβε...

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

... άλλο σχολίασα, άλλο κατάλαβε...

έλααααααααααααααα ρε δεν σε πιστεύω............... ο δικός μου "καταλαβαίνει" πάντα τι θέλω να πω.

Γι'αυτό το αμάξι του κατέληξε με μια γούβα στο καπό:tongue::tongue:

Σειρά έχει το βρωμο-Pc του.......και ξέρει ότι, ότι λεω το κάνω:P

egv kai ο ηλιασ βλεπουμε ειδησεις στο σταρ.. και το γνωστο διαζυγιο ποινικολογου μοντέλας

ηλιασ. καλα επρεπε να ειχε εμενα αντρα αυτη και 8α την εστρωνα

εγω. χρυσο μου εσυ σε μια τετοια γυναίκα δεν μπρεις να προσφερεις ουτε τα μηνιαια αποθεματα της σε Hondos αηδιες (υπονοώντας οτι τετοιες γυναίκες ειναι high maintenance klp klp)

ηλιασ. μουγκος

την επομενη μερα πηγε χοντο και μου πηρε ενα σωρο σκατολοιδια..ατακα. οχι για να μη λες οτι δεν μπορω να προσφέρω

dZJip3.png

axaxaxxaxaaxxaax οχι ηταν χειροτερα.. λα πρερι με χαβιαρα και πλακουντες και αηδιες... ο δικος μου οταν κάνει..επιδειξη το κάνει με σθένος! ολα κι όλα!

υγ. μπορει να εκανε μαλακια και μετα να ετρεχα στο χοντο να αλλαζω τις αηδιες με αφρολουτρα και δωράκια αλλά τον ερωτευτηκα εκ νέου

dZJip3.png

Διαφημίσεις

egv kai ο ηλιασ βλεπουμε ειδησεις στο σταρ.. και το γνωστο διαζυγιο ποινικολογου μοντέλας

ηλιασ. καλα επρεπε να ειχε εμενα αντρα αυτη και 8α την εστρωνα

εγω. χρυσο μου εσυ σε μια τετοια γυναίκα δεν μπρεις να προσφερεις ουτε τα μηνιαια αποθεματα της σε Hondos αηδιες (υπονοώντας οτι τετοιες γυναίκες ειναι high maintenance klp klp)

ηλιασ. μουγκος

την επομενη μερα πηγε χοντο και μου πηρε ενα σωρο σκατολοιδια..ατακα. οχι για να μη λες οτι δεν μπορω να προσφέρω

axaxaxxaxaaxxaax οχι ηταν χειροτερα.. λα πρερι με χαβιαρα και πλακουντες και αηδιες... ο δικος μου οταν κάνει..επιδειξη το κάνει με σθένος! ολα κι όλα!

υγ. μπορει να εκανε μαλακια και μετα να ετρεχα στο χοντο να αλλαζω τις αηδιες με αφρολουτρα και δωράκια αλλά τον ερωτευτηκα εκ νέου

:shock::shock::lol::lol::lol::lol:

ο δικός σου είναι όλα τα λεφτά!:D

einai o atimos... δεν σκεςφτομουν ΠΟΤΕ να παντρευτώ..ουτε να κανω παιδιά ειλικρινά.. αλλά ο ηλιασ μου εβγαλε ΤΟΣΗ χαρά, ΤΟΣΟ γέλιο, μου ισιωσε ΤΟΣΟ τα ψυχοσωματικά μου που είπα... ε δεν παντρευομαι να εχει και πιο πολύ φαν?

να ναι καλά ο ανθρωπος... παράπονο ΠΡΟΣ το παρόν δεν εχω

dZJip3.png

α οποτε παει και μου παιρνει κάτι παιρνει αγκαζε την πωλήτρια... θελω αυτο θελω εκεινο και πες μου τι 8ελουν οι γυναικες σε αυτο και τι νουμερο να φοραει αραγε κλπ κλπ

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...