Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Ζώπυρον ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ!!!! και περαστικά...

το παιδί σε λίγο θα είναι μια χαρά εσένα σε βλέπω για το Νταού... χαλαράααα

Αχ και Ζώπυρον.....

1.Γιατί αγχώνεσαι? εγώ όταν αρρωσταίνουν τα παιδιά προσπαθώ να διατηρώ την ψυχραιμία μου...

2.Γιατί δεν κάνεις γιατροσόφια, εγω κάνω κ πιάνουν πολύ...

3.Γιατί δεν ζήτησες και lexotanil, εγώ όταν έχω νεύρα πάντως μ ένα τήλιο και λίιιιιιιγο ΚΑΛΟ SEX στρώνω.......

Σου 'κανα τα νεύρα κρόσσια???????

Άντε μπες να κάνεις κανένα χλιαρό μπάνιο, μπας και σου πέσει ο πυρετός....... που μου άνοιξες κ θέμα "ΑνώνυμεςΑλλοπρόσαλες"...

I love u tooooooo

Φαίη μου περαστικά, ουρολοίμωξη μου κάνουν τα συμπτώματα..Πήγαινε στο γιατρό και πες μας αύριο τι είναι τελικά?

Σεβούλα i missed u...:( :( :(

Δώραααααααααααααααααα, ο δικός σου άντρας που είναι???

εδωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!

εχει ιδιαιτερα ολο το απογευμα.

οπου να ναι θα ερθει.....ο μικρος κανει σαν παλαβος........

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρε κορίτσια ΒΑΡΙΕΜΑΙ!!!!!!!! Φεύγει κ η ζώπυρον...

μαγείρεψα, τα παιδιά κοιμούνται, ο Γ. ξεκουράζεται στο σαλόνι από την παρουσία μου, κι εγώ είμαι ΜΟΝΗΗΗΗΗΗΗ...

Γυρίστε καλέ... που πήγατε???

Μάλλον περιμένετε λίγο να φύγει η ζώπυρον μην σας κολλήσει!!! είναι κρυωμένη και προσπαθεί να το καταπολεμήσει με αντινιτσιακά...[/quote

κοιμουνται κι ολας??????

εμεις σε λιγο μπανακι και μαμ και νανιιιιιιιιιιιι!

r.gif

...Ζώπυρον κάνε με αναφορά, να δουμε αν θα πιάσει!!! χι χι χι

ε όχι και αναφορά κοριτσάκι! ποιόν θάχω να πειραζόμαστε?:wink:

Θα σηκωθείς κατά τις 12??? Ααααααααα εγώ ποτέ δε σηκώνομαι νύχτα να πάρω φάρμακα... μετά μου δημιουργεί αϋπνία!!!!!!

και τι να κάνω ρε κοπελιά? ν' αφήσω το παιδί χωρίς φάρμακα για να μην πάθω αυπνία?:mrgreen:

Ρε κορίτσια ΒΑΡΙΕΜΑΙ!!!!!!!! Φεύγει κ η ζώπυρον...

σου είμαι απαραίτητη πια...:rolleyes:

Μάλλον περιμένετε λίγο να φύγει η ζώπυρον μην σας κολλήσει!!! κακίες νίτσα μου, κακίες, έλα συ καλό κορίτσι...!:confused: είναι κρυωμένη και προσπαθεί να το καταπολεμήσει με αντινιτσιακά...

ρε λες? να κάνω τον... ζώπυρο, αντιβίωση...?:roll:

Πλάκα με κάνεις???:confused::confused::confused:

Μένεις Λάρισα... έχεις κοντά σου τις καταπληκτικές παραλίες της Κατερίνης και δεν έκανες μπάνια? θα σε μαλώσω... ούτε η Χρύσπα???

Επειδή ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ καταπληκτική κολυμβήτρια έκανα πολλά πέρυσι... Πρόπερσι έκανα μόνο 1 επειδή μετά γέννησα... Αλλά πέρυσι του δώσαμε και κατάλαβε. Πηγαίναμε καθημερινές μετά τη δουλειά και τα ΣΚ ως επί το πλείστον στο εξοχικό στην Εύβοια!

πρόπερσι κανένα μπάνιο:(. ήμουν τάβλα στο κρεβάτι με αποκόλληση.

πέρσι ετοιμάζαμε τα της βάφτισης ντράβαλα με πεθερικά:mad:, άδεια ουσιαστικά μηδέν:(, η Χρύσπα δεν έκανε κανένα μπάνιο.

δεν είδε θάλασσα, δεν την άγγιξε ούτε η άμμος. τέτοιο κορίτσι σου δίνω. αγνό!:rolleyes::lol:

το 2008 ετοιμάζαμε τα του γάμου, σπιτιού, οπότε λίγες μέρες κλεφτές. αυθημερόν.:(:mad:

παραλίες έχουμε στην Λάρισα, Αγιόκαμπος, Σωτηρίτσα, Βελίκα, Κουτσουπιά, Στόμιο, Καρίτσα και είναι οι καλύτερες. τί να .... της Κατερίνης.:tongue::P;)

το 2007 πήγαμε διακοπές τελευταία φορά -πρώτη φορά δηλαδή. Σκιάθος.

αααααααααχχ Κούλα!:rolleyes::P

Ζόπυρον, το μέλι κάνει θαύματα για όλους, μικρούς μεγάλους. πρωί βράδυ μια κουταλιά.

πορτοκάλια γλυκά, στυμμένα, για σένα και το μικρό σου. δεν έχω συγκρατήσει αν είπες ηλικία.

Αγγελίνα, μπες να μας πεις νέα σας.

Φαίη, νερό συνέχεια. ουρολοίμωξη μου μυρίζεται. τα δέκατα είναι πιο ανησυχητικά από τον κανονικό πυρετό. ξέρω από τη μαμά μου. νερό και πάλι νερό. κατούρα να σωθείς.

Νίτσα, να υποθέσω ότι εσύ έδωσες ονόματα από πεθερικά και στα δύο παιδιά;

ζηλεύω την πεθερά σου. θα σου την κλέψω λέμε. θα την έχουμε εκ περιτροπής με την Φαίη, την Λευκή και όποια άλλη ομοιοπαθούσα.

Δωράκι, τί κάνετε; ο μικρός;

Διαφημίσεις

και τι να κάνω ρε κοπελιά? ν' αφήσω το παιδί χωρίς φάρμακα για να μην πάθω αυπνία?:mrgreen:

ρε λες? να κάνω τον... ζώπυρο, αντιβίωση...?:roll:

Αααααα στο παιδί θα δώσεις φάρμακα στις 12? νόμιζα ότι θα σηκωθείς για τα αντινιτσιακά...:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

άντε καληνύχτα και περαστικά...

Το μπάνιο μην ξεχάσεις... κι αν είναι ο σύζυξ σπίτι πες του να "σε σφυρίξει" ... u know :wink:;-):wink: βοηθάει... λειτουργεί ως αντισταμινικό:lol::lol::lol::lol:

Το παιδί πως είναι τώρα? του έπεσε καθόλου ο πυρετός?

πρόπερσι κανένα μπάνιο:(. ήμουν τάβλα στο κρεβάτι με αποκόλληση.

πέρσι ετοιμάζαμε τα της βάφτισης ντράβαλα με πεθερικά:mad:, άδεια ουσιαστικά μηδέν:(, η Χρύσπα δεν έκανε κανένα μπάνιο.

δεν είδε θάλασσα, δεν την άγγιξε ούτε η άμμος. τέτοιο κορίτσι σου δίνω. αγνό!:rolleyes::lol:

το 2008 ετοιμάζαμε τα του γάμου, σπιτιού, οπότε λίγες μέρες κλεφτές. αυθημερόν.:(:mad:

παραλίες έχουμε στην Λάρισα, Αγιόκαμπος, Σωτηρίτσα, Βελίκα, Κουτσουπιά, Στόμιο, Καρίτσα και είναι οι καλύτερες. τί να .... της Κατερίνης.:tongue::P;)

το 2007 πήγαμε διακοπές τελευταία φορά -πρώτη φορά δηλαδή. Σκιάθος.

αααααααααχχ Κούλα!:rolleyes::P

εμεις πριν γεννησω τον ραφαηλ,γυρισαμε ολο τον κοσμο.μετα που γεννησα(2 μηνες παιδων-θερμοκοιτιδα)βγηκαμε απο το νοσοκομειο 11 αυγουστου το παιδι επρεπε να το προσεξοουμε οποτε απο μπανια γιοκ!!!!! περυσι ,μαζι με τον μικρο,ερχομασταν στον αγιοκαμπο και στους νεους πορους.

και ο μικρουλης μας εκανε 3-4 μπανακια.μιλαμε ξετρελαθηκε,δεν ηθελε να βγει απο το νερο!!!!!

του χρονου εχει ο θεος!!!!!!!

σκιαθο πηγαμε οταν παντρευτηκαμε...μας αρεσε τρελα!!!!!

r.gif

εμεις πριν γεννησω τον ραφαηλ,γυρισαμε ολο τον κοσμο.μετα που γεννησα(2 μηνες παιδων-θερμοκοιτιδα)βγηκαμε απο το νοσοκομειο 11 αυγουστου το παιδι επρεπε να το προσεξοουμε οποτε απο μπανια γιοκ!!!!! περυσι ,μαζι με τον μικρο,ερχομασταν στον αγιοκαμπο και στους νεους πορους.

και ο μικρουλης μας εκανε 3-4 μπανακια.μιλαμε ξετρελαθηκε,δεν ηθελε να βγει απο το νερο!!!!!

του χρονου εχει ο θεος!!!!!!!

σκιαθο πηγαμε οταν παντρευτηκαμε...μας αρεσε τρελα!!!!!

Νέους πόρους να μην ξαναπάς το παιδί για μπάνιο, σε παρακαλώ.

όποτε πήγα, δύο φορές όλο κι όλο, κόλλησα μικρόβιο. βρώμικη θάλασσα.

Συμπεθέεεεεεεερα είσαι πολύ ταλαιπωρημένη γυναίκα!!!

Εσένα θα σε κάνω αντιπρωθυπουργό=το ζερβο μου χέρι -όχι γκαβό- στο Υπουργείο Χαράς και Διασκέδασης... γουστάρεις ε ε ε??? θα μου δώσεις και νομικες συμβουλές να καταπολεμήσω αυτό το "κακό σπυρί" τη ζώπυρον... χι χι χι

Λοιπόν, θα εισηγηθώ του συμπεθερου φέτος να σε πάει διακοπές κάπου απλά και ήσυχα... Προτείνω τη μαγευτική Ibiza ή τα Κανάρια Νησιά...Όλα κι όλα τόσα χρόνια έχει να σε πάει κάπου..

Όχιιιιιιιιιι.... δεν θα πω που πήγα διακοπες τα τελευταία 3χρόνια....

Όσο για τα ονόματα...Παναγιώτης (του πεθερού) - Όλγα (μαμά-πεθερά both)..

Πως είναι η Χρύσπα? πήγες στο γιατρό? Δευτέρα σήμερα..

Ζόπυρον, το μέλι κάνει θαύματα για όλους, μικρούς μεγάλους. πρωί βράδυ μια κουταλιά.

πορτοκάλια γλυκά, στυμμένα, για σένα και το μικρό σου. δεν έχω συγκρατήσει αν είπες ηλικία.

Αγγελίνα, μπες να μας πεις νέα σας.

Φαίη, νερό συνέχεια. ουρολοίμωξη μου μυρίζεται. τα δέκατα είναι πιο ανησυχητικά από τον κανονικό πυρετό. ξέρω από τη μαμά μου. νερό και πάλι νερό. κατούρα να σωθείς.

Νίτσα, να υποθέσω ότι εσύ έδωσες ονόματα από πεθερικά και στα δύο παιδιά;

ζηλεύω την πεθερά σου. θα σου την κλέψω λέμε. θα την έχουμε εκ περιτροπής με την Φαίη, την Λευκή και όποια άλλη ομοιοπαθούσα.

Δωράκι, τί κάνετε; ο μικρός;

τι να κανουμε σαβουλα μου.........εσκασα με τους εμετους!!!!!!!

εφερε ο καλος μου το αντιεμετικο του παιδιου,του εδωσα 2 φορες μεχρι τωρα και ευτυχως απο το πρωι δεν εκανε ξανα:wink:

για να δουμε πως θα παει με το φαρμακο.

εσεις πως εισαστε????

r.gif

Διαφημίσεις

Νέους πόρους να μην ξαναπάς το παιδί για μπάνιο, σε παρακαλώ.

όποτε πήγα, δύο φορές όλο κι όλο, κόλλησα μικρόβιο. βρώμικη θάλασσα.

δεν τον εβαλα καλεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!

χαζη ειμαι?????

r.gif

Φτου σας με ματιάξετε...

Συμπεθέρα ο γαμπρούλης άρχισε να βήχει. Πεταχτήκαμε με το Για. στο δωμάτιο και ίσα που τον προλάβαμε. Τρεχάτοι στο μπάνιο κι έκανε εμετό φλεματάκια...αυτό είναι καλό... αλλά πρέπει να πάρω την παιδίατρο.

Μπορεί να κόλλησε ίωση από το μωρό?

Καλησπέρα κουκλίτσες! Τι κάνετε? Εγώ μόλις έκατσα ..... σχόλασα 7 ώσπου να πάω να πάρω το μωρό, να έρθω σπίτι, να μαγειρέψω, να έρθει ο καλός μου να φάμε, να βάλω πλυντήριο, να λούσουμε το μωρό τώρα τελείωσα...ουφ! Τι λέει ? τι νέα?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...