Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

ναι θα τους απολυσει για να τους ξαναπροσλάβει εδώ!

http://antixyta.blogspot.com/2011/03/blog-post_14.html

Αλλο και τουτο πάλι...δεν θελουν γκαραζ στο Παγρατι :shock::shock::shock:

Για την Κερατεα όλοι οι συναδελφοι που ξερουν περισσότερα από μενα λένε πως δεν είμαστε εκεί (ειμαστε=ΑΚΤΩΡ)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τωρα αυτο που περιμενουν ολοι οι συναδελφοι μηχανικοι, ειναι το μετρο του πειραια (που κι εκει να δω ποιος θα πρωτοπαει...)

να δω τι θα κάνουν με τη θάλασσα εκεί πέρα και τι στον κόσμο δηλαδή:tongue:

Καλά άστο αυτό, το΄χω και γραπτώς από δημόσιο νοσοκομείο ότι πάσχω από στρες..... κοινώς ψυχάκιας.............γυαλίζει και λίγο το μάτι όπως και να το κάνουμε.:tongue:

Και μετά φταιω εγώ που λεω ηρωα και άγιο τον άντρα σου :D:D:D:D:D

Αντι να κάνεις τον σταυρό σου θελεις να τον πλακώσεις :D:D:D

ελα μου ντε, πως θα τελειωσουν τα εργα...?

παντως το εργο δεν ειναι στο τελειωμα του, εχει (ειχε?) μεγαλο οριζοντα μπροστα του...

τωρα αυτο που περιμενουν ολοι οι συναδελφοι μηχανικοι, ειναι το μετρο του πειραια (που κι εκει να δω ποιος θα πρωτοπαει...)

Κάτω τα χέρια (και) από τον Πειραιά....τον περιμένουμε πώς και πώς

Και μετά φταιω εγώ που λεω ηρωα και άγιο τον άντρα σου :D:D:D:D:D

Αντι να κάνεις τον σταυρό σου θελεις να τον πλακώσεις :D:D:D

Πότε είπαμε θα πιούμα καφεδάκι?

(μου περρίσεψε λίγη στρυχνινη.....κρίμα να πάει χαμένη:tongue:)

Διαφημίσεις

Αλλο και τουτο πάλι...δεν θελουν γκαραζ στο Παγρατι :shock::shock::shock:

"θα καταστρέψει το υδροφόρο ορίζοντα, θα κόψει 145 δέντρα, για μία περιοχή που εξυπηρετείτε από πολλές συγκοινωνιακές γραμμές."

έλα ντε γιατί να μην το θέλουν οεο?

χααχαχαχαχαχ με δουλευεις καλε? το 85% των ελληνων ειναι λέει με φαρμακα και τα σχετικά.. μια χαρα φυσιολογικότατη εισαι! :P

Γνωρίζω πολλα άτομα που διαφωνούν καθέτως (και οριζοντίως) μαζί σου ......... ένα απ'αυτά είναι και ο σύζυγος, απλά δεν το λέει γιατί φοβάται για την ακεραιότητα............του αυτοκινήτου του.

Σε ένα τελευταίο καυγά εκσφενδόνισα πάνω στο αμάξι του κάτι που βρήκα πρόχειρο μπροστά μου:tongue::tongue::tongue::tongue: κι από τότε δεν μου εναντιώνεται και πολύ (δεν λέω ψέμματα, γύρισε το μάτι μου ανάποδα).

Τώρα αν αυτό είναι συμπεριφορά φυσιολογικού ανθρώπου.................εγώ πάω πάσο.

Διαφημίσεις

"θα καταστρέψει το υδροφόρο ορίζοντα, θα κόψει 145 δέντρα, για μία περιοχή που εξυπηρετείτε από πολλές συγκοινωνιακές γραμμές."

Όχου μωρεεεεεε.... άσε με, πάντα σε όλα θα βρουμε αντιλογο...Ο δημαρχος της Αγ.Παρασκευης δεν ηθελε σταθμό μετρό στην πλατεία και τελικά η διαδρομή άλλαξε, το έργο πήγε πολύ πίσω, οι 3 σταθμοί Αγ.Παρασκευή, Χολαργός, Νομισματοκοπείο δεν προλάβαιναν να ετοιμαστούν για τους Ολυμπιακούς και φτιάχτηκαν μετα...

Πότε είπαμε θα πιούμα καφεδάκι?

(μου περρίσεψε λίγη στρυχνινη.....κρίμα να πάει χαμένη:tongue:)

Σε αγαπάω ρεεεεεεε :P:p:p:p

Πάω βολτα την κόρη μου :D

(μια φορα οταν ξεσπασα καπως ετσι στον αντρα μου, χωρισαμε για κανα 8μηνο..οταν τα ξαναβρηκαμε μου ειπε δεν σε χωρισα επειδη φωναξες αλλά επειδη φρικαρα.. ησουν σαν το κοριτσακι στον εξορκιστή και τα ειδα ολα) μουαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...