Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Συγγνώμη και τι σου είπαν σαν δικαιολογία;; Είσαι Αθήνα η σε άλλη πόλη; Με συγχωρείς δεν θυμαμαι

Δεν είπαν τίποτα, ο γιατρός χτυπιόταν είχε στεναχωρηθεί πολύ…ξέραμε όλοι ότι καθυστέρησαν. Εγώ ακόμα ζαλισμένη τί να πω.. Αθήνα ο γιατρός εγώ βόρεια Ελλάδα.

πρίν από 54 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δυστυχώς εμείς οι κάτω των 30 εχουμε κακή αντιμετώπιση. Δεν μας παίρνουν στα σοβαρά λόγω ηλικίας. Δεν κοιτάνε με προσοχής τις εξετάσεις ή σε παίρνανε στο αβαβα γιατί σου λένε είσαι νέα. Μπορείς να «διορθώσεις» 

και την πατάμε και ακούς ηλικίες 35 ετών και κάτω να ταλαιπωρούνται για χρόνια. Παθούσα… αν και για αυτό τον λόγο άλλαξα γιατρό. 

Λυπάμαι πάρα πολύ! 
      τι ακριβώς κάνατε; Τι πρωτόκολλο, γιατί άλλαξες κέντρο; Και τις δύο φορές έγινε το ίδιο; 

Και τις δύο φορές το ίδιο πρόβλημα.. ας μην μπω σε λεπτομέρειες γιατί σε προηγούμενο μήνυμα έχω δώσει το όνομα του γιατρού δημόσια. Είναι άρτιος αλλά καμιά φορά η ξερολίαση κάνει λάθη..

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Απο εκει εμοιασα και εγω μαλλον, σε ενα απο τα εξιτηρια στην εγκυμοσυνη απο την ανυπομονησια μου να φυγω, βγηκα με την βελονα και την εβγαλα μονη μου στο σπιτι.

Φευγω ξυπνησε το ταλιμπανακι

ενα πουλακι μου σφυριξε...!

αληθεια ειναι για τις απολυσεις :-( στο εργο που δουλευω εγω τουλαχιστον

Βρε καλώς την κοπελιά

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=69208&catid=3

Πως στο καλό θα τα τελιεώσουν τα έργα μου λέτε?

Διαφημίσεις

Βρε καλώς την κοπελιά

Δεν ξερω καθόλου τι γινεται...μπορεί να υπάρχει λόγος που απολύεται ο κόσμος, ίσως η Μελίνα ξέρει καλύτερα

Πχ και εμείς στο έργο που δουλεύω δεν έχουμε τελειώσει ακομα αλλά δεν χρειάζεται όλος ο κόσμος και έχουν απολύσει πολλούς

Γεια σου Μαρα, γεια σου Μαρκο :P

και στην δικη μου..πιατσα το ιδιο γινετε... "οσο δεν περνατε νομοσχεδιο για τα ΜΜΕ και δεν δινετε κρατική διαφημηση εμεις 8α απολυουμε"... στον πηγασο (μπομ,πολας) ηδη στειλαν συνολικά καμια 150αρια

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Στο μεταξύ ξέχασα να σας πω και το άλλο.

Με καίει η πλατη μου , το βυζί και η μασχάλη. τώρα τελευταία ανακάλυψα όι έχω και αθριτικούλια.

Έχω και πολκυκυστικό στήθος, έκανα επαναληπτικό υπέρηχο πριν 2 βρομάδες (όλα οκ) αλλά το κάψιμο κάψιμο.

Τώρα είναι αθριτικά, είναι οι κύστε, είναι καρκίνος, είναι τα νεύρα μου τσατάλια............ κάτι απ όλα πρέπει να είναι

Βρε καλώς την κοπελιά

ελα μου ντε, πως θα τελειωσουν τα εργα...?

παντως το εργο δεν ειναι στο τελειωμα του, εχει (ειχε?) μεγαλο οριζοντα μπροστα του...

τωρα αυτο που περιμενουν ολοι οι συναδελφοι μηχανικοι, ειναι το μετρο του πειραια (που κι εκει να δω ποιος θα πρωτοπαει...)

[sIGPIC][/sIGPIC]

τα ψυχοσωματικά σου ειναι....

Καλά άστο αυτό, το΄χω και γραπτώς από δημόσιο νοσοκομείο ότι πάσχω από στρες..... κοινώς ψυχάκιας.............γυαλίζει και λίγο το μάτι όπως και να το κάνουμε.:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...