Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δυστυχώς εμείς οι κάτω των 30 εχουμε κακή αντιμετώπιση. Δεν μας παίρνουν στα σοβαρά λόγω ηλικίας. Δεν κοιτάνε με προσοχής τις εξετάσεις ή σε παίρνανε στο αβαβα γιατί σου λένε είσαι νέα. Μπορείς να «διορθώσεις» 

και την πατάμε και ακούς ηλικίες 35 ετών και κάτω να ταλαιπωρούνται για χρόνια. Παθούσα… αν και για αυτό τον λόγο άλλαξα γιατρό. 

Λυπάμαι πάρα πολύ! 
      τι ακριβώς κάνατε; Τι πρωτόκολλο, γιατί άλλαξες κέντρο; Και τις δύο φορές έγινε το ίδιο; 

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου !! Μας θεωρούν εύκολη υπόθεση και φτάνουμε να προσπαθούμε χρόνια χωρίς αποτέλεσμα γιατί δεν δίνουν την βάση που θα έπρεπε ..

• Λυπημένη/-ος 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

όχι παιδί μου δεν εννοούσα αυτό...

εννοούσα να δείρω εγώ τον δικό σου εσύ τον δικό μου και μετά η καθεμία στον δικό της θα το παίζουμε καλές συζυγοι...

Αααααααααα...... με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνη.

Βέβαια ο δικός μου είναι extra large κυβισμού και δεν ξέρω κατά πόσο θα τον καταφέρεις..........πάντως και με καμία ξώφαλτση ευχαριστημένη θα'μαι:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Μπα δεν το φοβαμαι το αερικο harlow θα τον υπνωτισει πρωτα με το βλεμα και μετα θα του ριχνει απο πανω.....

καλά μη νομίζεις, αυτός υπνωτίζεται κι από μόνος του...κάθε μέρα έχει το βλέμμα της αγελάδας που βόσκει.........στην κοσμάρα του το άτομο (άσε μη θυμάμαι και τον πλακώσω στ'αλήεθα):D

Κάτω τα χέρια από αυτόν τον άγιο άνθρωπο

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

έλεος αφήστε κάτω τον μυτιληνιο ρε!!!!!!!!

Κάνε φίλες να δεις καλό......φτου σας ρε:P

Ουυυυ ουυθυυυυυυ! καλε γειααααααααααααααααααα σας! τι κανουν τα εμπυρετα? μαλεκονια? ράννια? καλύτερα τα μωρα?

χαρλοου...το θεμα τσιγαρο και πατερας αρρωστος απλά δεν ΛΥΝΕΤΑΙ. ο μπαμπας μου εχει ΧΑΠ και βηματοδότη.. ε μιση ωρα πριν την βηματοδοτηση τον εκανε τσακωτο η αδερφη μου στο παρκάκι του σωτηρια παρέα με τον..διπλανό του να καπνιζουν χαρωποι με τα πυτζαμάκια τους... στην τελική.. ο,τι ζημια ηταν να γίνει, εγινε κουκλα μου μην σκας.. και καμια φορά ξέρεις ειναι και πολύ πουστιά αυτα τα πράγματα.. η μαμά μου ειχε καρκίνο στο στή8ος... δεν καπνιζε ποτε δεν ηπιε ποτέ πάντα με τα βιολογικά της τις γυμναστικές της κλπ κλπ...ειναι να μην αποφασισουν τα γαμωκυταρα να την δοπυν αμαρέτι...

ελλ ελπιζω σημερα η κατασταση να ειναι λιγο καλυτερη

μαρκοπουλία και ολες. αρχες απριλιου λεω να φερω το πουκιδι στασ αθηνας να πα΄ρει τζουρα καυσαέριο... αμα θελετε σας παω μια κοντρα καροτσάδα στον εθνικο πήπο... η σε πάρκο γουατεβερ

αερικο. η τιτινα απλά 8α το ξεχάσει...αλιμονο αν πάθει τραλλαλά ενα παιδάκι χαριέστατο με μια πτώση απο τσουλήθρα...

συμφωνω με τη νιτσα.. το σεξ λυνει αρκετά θέματα..οχι όλα..αλλά αρκετά... πιειτε μια μπυρα, φάτε κάτι, πηγαινετε μαζι ενα σινεμα σαν νιοπαντρα...και 8α ισιώσετε..τωρα βεβαια 8α μου πειτε που αφηνουμε τα παιδιά κλπ..ε αν με εμπιστευεστε, προτι8εμαι :P εχω και δωματιάκι ετοιμο στην αθηνα.. με τα στοκε του, τις αλλαξιέρες του, τα διακοσμητικά του τα πάντα του :P

dZJip3.png

harlow τι περιμενες απο εμενα....αφού είπαμε ειμαι κατωτατου επιπεδου :D

και ακόμα χειρότερα ,πληρώνεις και διόδια......φτου κι για άλλη μια φορά:P

Τώρα που είπα διόδια..........βλέπω στο νετ στις ειδήσεις ότι συνεχώς οι εργολάβοι που έχουν τα έργα των διοδιών απολύουν κόσμο. Αλήθεια είναι ή τα τραγικοποιούν τα πράγματα?

Διαφημίσεις

Τώρα που είπα διόδια..........βλέπω στο νετ στις ειδήσεις ότι συνεχώς οι εργολάβοι που έχουν τα έργα των διοδιών απολύουν κόσμο. Αλήθεια είναι ή τα τραγικοποιούν τα πράγματα?

η μελίνα πού είναι οεο??????

ελλ ελπιζω σημερα η κατασταση να ειναι λιγο καλυτερη

ναι ρε Ελλάκι, πες, που την έβγαλε χτες βράδυ ο δικός σου?.

Στείλτον κατά δω......να μπει κι αυτός στο κλάμπ των "μελλοντικά κακοποιημένων", έχω γερό δεξί μιλάμε.:D

Καλημερα Μαρα ανυπομονω να κανω καροτσαδα με Πουκι αντε να μυρισω λιγη μωρουδιλα παλι!!!!!!!

Ο δικος μου πατερας βγηκε απο την εντατικη μετα απο μπαλονακι και τον βρηκαμε στο προαυλιο να πινει καφεδακι με τσιγαρακι παρεα φυσικα αφου ειχε βγαλει μονος του τους ορους απο το χερι.

Δεν ξερω γιατί δεν είμαι σε έργο οδοποιιας...αλλα αφού γενικώς δεν υπάρχει δουλειά τι να κάνουν? Άκουσες για ποια εταιρεία έλεγαν ή για ποιο δρομο?

Ο δικος μου πατερας βγηκε απο την εντατικη μετα απο μπαλονακι και τον βρηκαμε στο προαυλιο να πινει καφεδακι με τσιγαρακι παρεα φυσικα αφου ειχε βγαλει μονος του τους ορους απο το χερι.

Ό δικός μου από την τσαντιλα του να φύγει από το Σωτηρία, βγήκε με τη βελόνα του καθετήρα ακόμα στο χέρι. Το βράδυ που γύρισα σπίτι και το είδα έπαθα χοντρό εγκεφαλικό.

Δηλαδή ΚΑΜΙΑ νοσοκόμα δεν το είδε αυτό? Πως σκατά του δώσανε εξιτήριο?

Δεν ξερω γιατί δεν είμαι σε έργο οδοποιιας...αλλα αφού γενικώς δεν υπάρχει δουλειά τι να κάνουν? Άκουσες για ποια εταιρεία έλεγαν ή για ποιο δρομο?

Στην Αθηνών -Πατρών σίγουρα και στην Ιονία οδό.\

Αν βρω λινκ θα σου βάλω.

τα ρεπορτάζ λένε ότι από τη μια αυξάνονται τα διόδια και από την άλλη απολύουν κόσμο? Πως θα τελειώσουν τα έργα?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...