Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δυστυχώς εμείς οι κάτω των 30 εχουμε κακή αντιμετώπιση. Δεν μας παίρνουν στα σοβαρά λόγω ηλικίας. Δεν κοιτάνε με προσοχής τις εξετάσεις ή σε παίρνανε στο αβαβα γιατί σου λένε είσαι νέα. Μπορείς να «διορθώσεις» 

και την πατάμε και ακούς ηλικίες 35 ετών και κάτω να ταλαιπωρούνται για χρόνια. Παθούσα… αν και για αυτό τον λόγο άλλαξα γιατρό. 

Λυπάμαι πάρα πολύ! 
      τι ακριβώς κάνατε; Τι πρωτόκολλο, γιατί άλλαξες κέντρο; Και τις δύο φορές έγινε το ίδιο; 

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου !! Μας θεωρούν εύκολη υπόθεση και φτάνουμε να προσπαθούμε χρόνια χωρίς αποτέλεσμα γιατί δεν δίνουν την βάση που θα έπρεπε ..

• Λυπημένη/-ος 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Είμαι λίγο μεγαλούλα εγώ, σαραντάρισα πια και είμαι το "καμάρι" της Ραλλείου Θηλέων Πειραιάς (μη χέσω)

Καλυψούς έμενα η ξαδέρφη μου χρόνια , το ξέρω το σχολείο,εκεί ψηφίζει ο πατέρας μου:D

...Ράλλειος !!! Ιωνίδειο εγώ ! Είναι μικρός ο κόσμος τελικά !!!

Είμαι λίγο μεγαλούλα εγώ, σαραντάρισα πια ... σιγά την διαφορά που έχουμε .... τον έχω βγάλει κι εγώ τον πίσω φρονιμίτη, αλλά, από μυαλό, κουκούτσι !!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

άι μαρί εγώ ήμουν μακρυά...μήπως βρωμάγαν του πάγκαλου???????

αμα βγαζει αυτος παπουτσια, εκκενωνονται ολοκληρα οικοδομικα τετραγωνα

Parents are the last people on earth who ought to have children

Διαφημίσεις

καλημερα!

τι εγινε χτες? επεσε κυμα πυρετων? κι εμεις 38....χωρις λογο και αφορμη! και το πρωι παλι ζεστος ηταν....ανεξηγητα πραγματα.....κβαντικα φαινομενα συμβαινουν! :tongue:

Καλημέρα... φακελώνω... έχω τις μαύρες μου... σας διαβάζω... εγώ δεν θέλω να τον χωρίσω αλλά ένα χέρι ξύλο να έρθει στα ίσια του... δυο τρεις φορές την εβδομάδα θα το ήθελα!

καλημερα!

τι εγινε χτες? επεσε κυμα πυρετων? κι εμεις 38....χωρις λογο και αφορμη! και το πρωι παλι ζεστος ηταν....ανεξηγητα πραγματα.....κβαντικα φαινομενα συμβαινουν! :tongue:

γεια σου γειτονισσα!!! λες να φταιει η φουκουσιμα?

Καλημέρα... φακελώνω... έχω τις μαύρες μου... σας διαβάζω... εγώ δεν θέλω να τον χωρίσω αλλά ένα χέρι ξύλο να έρθει στα ίσια του... δυο τρεις φορές την εβδομάδα θα το ήθελα!

Μη μου βάζεις ιδέες λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεε..................θα τον σαπίσω τον άτιμο έτσι και ξεκινήσω:tongue:

Διαφημίσεις

Α ρε ήρωαααααααααααα :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

(ηρωας=σύζυγος Harlow)

Βάλε και την λέξη ΠΡΩΗΝ πριν το σύζυγος γιατί δεν θα μου τη γλιτώσει κάποια στιγμή

Χάρλοου αλλάζουμε; Εγώ τον δικό σου... εσύ τον δικό σου... μετά θα το παίζουμε καλές σύζυγοι :lol:

Οχι μάτια μου, να τον ξεφορτωθώ θέλω, όχι να φορτωθώ άλλον......... αν είναι κρατάω κι αυτόν που έχω........δοκιμασμένο μοντέλο γαρ, που να μπαίνω σε καινούργιες περιπέτειες τώρα στα γεράματα:tongue:

όχι παιδί μου δεν εννοούσα αυτό...

εννοούσα να δείρω εγώ τον δικό σου εσύ τον δικό μου και μετά η καθεμία στον δικό της θα το παίζουμε καλές συζυγοι...

κοριτσια, φευγω, παω πολεοδομια....κοιταξτε βιντεακι που μου εστειλα, για το τι προκειται να μου συμβει....για γελια και για κλαματα

XXWZ3uAEKsw

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...