Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δυστυχώς εμείς οι κάτω των 30 εχουμε κακή αντιμετώπιση. Δεν μας παίρνουν στα σοβαρά λόγω ηλικίας. Δεν κοιτάνε με προσοχής τις εξετάσεις ή σε παίρνανε στο αβαβα γιατί σου λένε είσαι νέα. Μπορείς να «διορθώσεις» 

και την πατάμε και ακούς ηλικίες 35 ετών και κάτω να ταλαιπωρούνται για χρόνια. Παθούσα… αν και για αυτό τον λόγο άλλαξα γιατρό. 

Λυπάμαι πάρα πολύ! 
      τι ακριβώς κάνατε; Τι πρωτόκολλο, γιατί άλλαξες κέντρο; Και τις δύο φορές έγινε το ίδιο; 

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου !! Μας θεωρούν εύκολη υπόθεση και φτάνουμε να προσπαθούμε χρόνια χωρίς αποτέλεσμα γιατί δεν δίνουν την βάση που θα έπρεπε ..

• Λυπημένη/-ος 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Σκυλάκι= κάτι σαν παιδάκι...

Εάν έχεις το ψυχικό σθένος να το πάρεις από κουτάβι και να περάσεις όλο το "πακετάκι" του στυλ εκπαίδευση τουαλέτας, εμβόλια, δόντια κλπ κλπ, τότε ναι... Και μην ξεχνάς: διακοπές όλοι μαζί εννοείται....

Σε θαυμάζω οφείλω να ομολογήσω...

Ναι αυτό σκέφτομαι και λέω μακριά από κουτάβι (προς το παρόν).

Και γι'αυτό προσανατολίζοαο σε μικρόσωμο , για να μπορώ να το παίρνω μαζί μου παντού.

Εγώ δεν με θαυμάζω καθόλου........μα καθόλου όμως:tongue::tongue:

(Καλλίπολη, Χατζηκυριάκειο έμενα για 35 χρόνια, και πριν 22 χρόνια δούλευα και στο boom το video club)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εσένα η δικιά σου είναι πολύ μικρή ακόμα.

Τι να πρωτοπρολάβεις, το ζωντανό ή το παιδί?

Ενώ εμείς είμαστε ολόκληρες γαϊδούρες πια:tongue:

Και σκέτο ζωντανό να είχα πάλι δεν θα το αποφάσιζα....

Ρε συ παλιά έπαιρνα το λεωφορείο για την δουλεια 7.00 το πρωι, τον χειμώνα δεν είχε ξημερώσει...και έβλεπα κόσμο να πηγαινει το σκυλί βόλτα εκεινη την ώρα :shock::shock::shock::shock::shock: Σιγα μην τον πάω τον κοπρίτη βόλτα τετοια ώρα

Και σκέτο ζωντανό να είχα πάλι δεν θα το αποφάσιζα....

Ρε συ παλιά έπαιρνα το λεωφορείο για την δουλεια 7.00 το πρωι, τον χειμώνα δεν είχε ξημερώσει...και έβλεπα κόσμο να πηγαινει το σκυλί βόλτα εκεινη την ώρα :shock::shock::shock::shock::shock: Σιγα μην τον πάω τον κοπρίτη βόλτα τετοια ώρα

Καλά κι εγώ αυτό σκέφτομαι και δεν προχωράω.

Δεν παίζει πρωϊνή βόλτα με τίποτε.

Στο μπαλκόνι σε μια πάνα maybe.

Αααααα τα ξέρετε τα λημέρια μου ε ?????

Μένω ένα στενό πίσω από τον Ippokambo -για τις παλιές που γνωρίζουν δλδ-

Άντε βρε κορίτσια, να μαζευτούμε καμία μέρα στο Flocafe στην Μ. Ζέας να πάμε να δούμε τα κότερα !

Διαφημίσεις

Αααααα τα ξέρετε τα λημέρια μου ε ?????

Μένω ένα στενό πίσω από τον Ippokambo -για τις παλιές που γνωρίζουν δλδ-

Άντε βρε κορίτσια, να μαζευτούμε καμία μέρα στο Flocafe στην Μ. Ζέας να πάμε να δούμε τα κότερα !

Είμαι από τις παλιές καραβάνες της Πειραϊκής εγώ.

Μεγάλωσα στις κούνιες του Διρο, και στο Σταυρό.

χελλ-λοου... (how low!!)

ρε συ χαρλοου...

ουφ... δεν εχω κατι να σου πω... μπιν δερ, νταν δατ....

οπως και το καλτακι, ετσι και γω.. εχουμε περπατησει ιδια μονοπατια στεναχωριας...

δε θελω να θυμαμαι, παμε παρακατω..

σε νιωθω..

Parents are the last people on earth who ought to have children

Πότε είσαι γεννημένη βρε Harlow ? να δεις που θα βγούμε και συμμαθήτριες στο τέλος (48ο-56ο Δημοτικό στην Καλυψούς λέμε)

Είμαι λίγο μεγαλούλα εγώ, σαραντάρισα πια και είμαι το "καμάρι" της Ραλλείου Θηλέων Πειραιάς (μη χέσω)

Καλυψούς έμενα η ξαδέρφη μου χρόνια , το ξέρω το σχολείο,εκεί ψηφίζει ο πατέρας μου:D

δε θελω να θυμαμαι, παμε παρακατω..

σε νιωθω..

Κι εγώ με νιώθω:D:D πολύ περισσότερο απ όσο χρειάζεται.

Άσε που θέλω να χωρίσω και τον άντρα μου τώρα τελευταία..........πολύ ελκυστική ιδέα...........και πιο εφαρμόσιμη από το να πάρω σκύλο:D:D

Διαφημίσεις

Τελικά οι μισες εδώ μεσα είμαστε γειτόνισσες... :D:D:D:D

και οι αλλες μισες.. οχι :lol::lol:

α ναι, μη παραπονιεμαι, εχω το μουρλοκαλτονι γειτονακι.. παλια ειχαμε και τη φαιη, αλλα ΜΑς ΠΟΥΛΗΣΕ!!!! σηκωθηκε κι εφυγε... (ε μα, ρε καλτ.. σου πα να πλενεις τα ποδια σου, θα μας φυγει η φαιη, δε μ ακουγες...)

Άσε που θέλω να χωρίσω και τον άντρα μου τώρα τελευταία..........πολύ ελκυστική ιδέα...........και πιο εφαρμόσιμη από το να πάρω σκύλο:D:D

α στο καλό!!!!! στο μυαλό μου είσαι βρε!!!!!!!!!

Άσε που θέλω να χωρίσω και τον άντρα μου τώρα τελευταία..........

μμμμμμμ ναι, τι παραξενο... πρωτη φορα μου ξανασυμβαινει και μενα.... :rolleyes:

και οι αλλες μισες.. οχι :lol::lol:

α ναι, μη παραπονιεμαι, εχω το μουρλοκαλτονι γειτονακι.. παλια ειχαμε και τη φαιη, αλλα ΜΑς ΠΟΥΛΗΣΕ!!!! σηκωθηκε κι εφυγε... (ε μα, ρε καλτ.. σου πα να πλενεις τα ποδια σου, θα μας φυγει η φαιη, δε μ ακουγες...)

άι μαρί εγώ ήμουν μακρυά...μήπως βρωμάγαν του πάγκαλου???????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...