Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

love4four είπε:
Harlow,

Σίγουρα ΔΕΝ είσαι άχρηστη μάνα (ακούς εκεί !!!). Είναι λίγο ο καιρός, λίγο τα προβλήματά μας, λίγο από όλα.... τί έχει ο μπαμπάκας σου ? Εάν είναι αυτό που φαντάζομαι, υπομονή... τα έχω περάσει. Αν θες κάτι, πες μου.

Πάντως σίγουρα περνάω φάση "αχρηστίας" αφού γυρίζω σπίτι και δεν ασχολούμαι σχεδόν καθόλου με το παιδί μου.

Κάθεται βλέπει τιβι ή ζωγραφίζει μοναχό του ή παίζει μόνο με τον πατέρα της. Εγώ ή θα ρεμπελεύω σε κα'να καναπέ (μετά τις δουλειές) ή στο pc.

Άσε μιλάμε για πολύ αχρηστίλα αυτό τον καιρό, δεν έχω κουράγιο ούτε δίπλα της να κάτσω

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Harlow είναι πολλοί οι άνθρωποι που κάνουν σαν τον πατέρα σου...Έτσι ήταν και έτσι θα είναι, πώς να τον αλλάξεις??? Ειδικά στα γεράματα...

Και ναι ο πατέρας σου γουσταρει να καπνίζει ακάθεκτος...είναι δικαιωμά του να επιλέξει τι θα κάνει

...ρε γμτ για το άλλο όλοι έχουμε εμπειρίες τελικα??? :(:(:(:(:(:(:(

Love και το δικό μου μια χαρα ειναι τώρα, ζωηρό ζωηρό :P ίσως γκρινιάζει λιγο παραπανω από το συνηθισμενο αλλα δεν πειραζει

Harlow,

Μου επιτρέπεις να σου πώ κάτι ????

Εμένα ο πατέρας μου πήγε να του πάρουν κομμάτι για βιοψία (είχε καρκίνο εν τέλει) ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ..... Το διανοείται άνθρωπος αυτό ? Λες και δεν είχε οικογένεια που τον λάτρευε...

ΟΚ. Πάρ'το απόφαση ότι κάποιοι άνθρωποι είναι έτσι. Θα φτάσει κάποια στιγμή στο σημείο που θα το ζητήσει ο ίδιος να ψαχτεί λίγο περισσότερο -εάν η υγεία του δεν έχει άλλα περιθώρια-. Εσύ με το να κάθεσαι να σκας δεν βγάζεις τπτ. Στο γράφω με πόνο ψυχής γιατί ΕΓΩ προσωπικά τον πατέρα μου τον λατρεύω κι ας έφυγε από κοντά μας....

όλοι του την έλεγαν γιατί καπνίζει και τους κοίταζα λέγοντάς τους "Αφήστε τον, μόνο αυτό του έχει μείνει" λες να μην τον αγαπούσα ???? όχι βέβαια, αλλά η κατάσταση ήταν ΜΗ αναστρέψιμη...

όσο για την "αχρηστία" φάση είναι. θα περάσει. έχεις δικαίωμα να σε πάρει (λίγο όμως) από κάτω...

Διαφημίσεις

love4four είπε:
Harlow,

Μου επιτρέπεις να σου πώ κάτι ????

Εμένα ο πατέρας μου πήγε να του πάρουν κομμάτι για βιοψία (είχε καρκίνο εν τέλει) ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ..... Το διανοείται άνθρωπος αυτό ? Λες και δεν είχε οικογένεια που τον λάτρευε...

ΟΚ. Πάρ'το απόφαση ότι κάποιοι άνθρωποι είναι έτσι. Θα φτάσει κάποια στιγμή στο σημείο που θα το ζητήσει ο ίδιος να ψαχτεί λίγο περισσότερο -εάν η υγεία του δεν έχει άλλα περιθώρια-. Εσύ με το να κάθεσαι να σκας δεν βγάζεις τπτ. Στο γράφω με πόνο ψυχής γιατί ΕΓΩ προσωπικά τον πατέρα μου τον λατρεύω κι ας έφυγε από κοντά μας....

όλοι του την έλεγαν γιατί καπνίζει και τους κοίταζα λέγοντάς τους "Αφήστε τον, μόνο αυτό του έχει μείνει" λες να μην τον αγαπούσα ???? όχι βέβαια, αλλά η κατάσταση ήταν ΜΗ αναστρέψιμη...

όσο για την "αχρηστία" φάση είναι. θα περάσει. έχεις δικαίωμα να σε πάρει (λίγο όμως) από κάτω...

no comment....

Χάρλοου, όταν η μάνα μου εγχειρίστηκε για πρώτη φορά στο Θεαγένειο, πήγα στο επισκεπτήριο να τη δω και βλέπω στον μπαλκόνι έναν ηλικιωμένο με τον ορό στο χέρι και τις πυτζάμες, να καπνίζει, μέσα στην υγρασία και το κρύο. Ήρθε η νοσοκόμα και προσπαθούσε να τον πάρει μέσα, γιατί μόλις είχε εγχειριστεί στον πνεύμονα κι εκείνος τη διαολόστελνε, μόνο που δεν την έδειρε. Άλλη φορά μου ανέφερε η μάνα μου για κάποιον εκεί μέσα με καρκινο στο συκώτι, που απειλούσε την κακομοίρα τη γυναικούλα του για να του φέρει μέσα στο νοσοκομείο σουβλάκια και μπύρες. Μερικές φορές απλά δεν γίνεται τίποτα. Δεν μπορείς να βοηθήσεις κάποιον που δεν θέλει να βοηθηθεί. Θα μπορούσα να πω πολλά επί του θέματος, αλλά είναι πρωί ακόμα και σας λυπάμαι. ;)

Μου έχει πει η παιδίατρος ΄οτι τα μωρά που βγάζουν δόντια έχουν κάπως πεσμένο ανοσοποιητικό (βάλε και τα εμβόλια), οπότε λογικό να περνάνε και ψιλοιωσούλες εκείνο το διάστημα.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Το ξέρω βρε κοριτσάκια μου.

Στη ηλικία του (75 χρ.) δεν θα αλλάξει, απλά στεναχωριέμαι γιατί με μια απλή αντιβίωση (ας πούμε) θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερα.

Και έχω κι άλλο major θέμα................ ζει η μάνα του.

Δηλαδή αν πάθει κάτι τι θα πούμε στη γρια? Ξέρεις πέθανε το παιδί σου?

Κι έχει χάσει κι άλλο παιδί.

Τεςπα...........μεγάλος άνθρωπος είναι, και να πεθάνει λες "δεν πειράζει".

Εδώ υπάρχουν παιδάκια που υποφέρουν.........γι'αυτό λεω στον ευατό μου "σκάσε και μη μιλάς".

Anyway ας αφήσουμε το γέρο μου και ας πάμε αλλού.

Γουστάρω τρελλά να πάρω σκυλάκι αλλά δεν το αποφασίζω.

Παίρνω το πιτσιρίκι και πάω λαϊκή γιατί αλλιώς θα το πνίξω στο νεροχύτη. Την έχω στο πάρκο και όσα παιχνίδια έχει (και είναι πολλά) τα πετάει έξω, εγώ της τα ξαναδίνω κι αυτή τα πετάει.

Διαφημίσεις

Όσο για τη φάση αχρηστίας, την περνάμε κατά καιρούς όλες, αλλά γιατί δεν προσπαθείς να κάνεις κάτι διαφορετικό? Να κανονίσεις μέσα στο ΣΚ ένα παιδικό θέατρο, σινεμά, μουσείο, μια τέτοια δραστηριότητα εκτός σπιτιού, δηλαδή. Ένα από τα καλά που έχει η Αθήνα σας είναι αυτές οι δυνατότητες.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

my_beba είπε:
Παίρνω το πιτσιρίκι και πάω λαϊκή γιατί αλλιώς θα το πνίξω στο νεροχύτη. Την έχω στο πάρκο και όσα παιχνίδια έχει (και είναι πολλά) τα πετάει έξω, εγώ της τα ξαναδίνω κι αυτή τα πετάει.

Μήπως θελει να παίξει μαζί σου ? ;)

Σκυλάκι= κάτι σαν παιδάκι...

Εάν έχεις το ψυχικό σθένος να το πάρεις από κουτάβι και να περάσεις όλο το "πακετάκι" του στυλ εκπαίδευση τουαλέτας, εμβόλια, δόντια κλπ κλπ, τότε ναι... Και μην ξεχνάς: διακοπές όλοι μαζί εννοείται....

Σε θαυμάζω οφείλω να ομολογήσω...

malecon είπε:
Και εγώ θελω τρελλά ένα ζωάκι κ έχω αποφασίσει να ΜΗΝ πάρω

Εσένα η δικιά σου είναι πολύ μικρή ακόμα.

Τι να πρωτοπρολάβεις, το ζωντανό ή το παιδί?

Ενώ εμείς είμαστε ολόκληρες γαϊδούρες πια:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...